HARD WORK

Fint väder och eftermiddags pass på jobb betyder en del läsning. När andra läser däckare läser jag en geografi bok. Mackan som åkte med till jobb får bli liggande i kylen, calippo är godare i denna värmen.

HARRY POTTER, EN SISTA GÅNG



Boka, boka och boka! Nattbio klockan 00.01 för att se Harry och gänget en sista gång. Tur bian här i stan finns kvar och att de visar filmen, så jag inte har långt hem när jag ska sova få timmar innan det är dax för jobb! Ringer och bokar nu och hoppas jag får med Eric på detta!


HÅLL TILL GODO

TVå timmar tills jobb börjar. Fem timmars jobb sen grillning med mitt hjärtas familj. Min mor och far är på semester annars hade jag gärna sett att de också varit hä ikväll. Så om ni ser detta mor och far; Hej, jag saknar er!


TIPS: OUR WORLD




Jag är svag för jordglobar. Får mig att tänka på resa, framtiden, saker man varit med om, personer man träffat, natur och möjligheter. Får hjärnan att arbeta lite extra med massa tankar och framtidsdrömmar. Hittade dessa únderbart fina handmålade jordglobar på artonglobes.com och jag blev kär i globen ovan som heter our world.  Lite dyra för min ficka just nu, men kan ju drömma mig framåt lite i framtiden.  

Spana in ni också och hitta er favorit.


TRÄNING, CHECK!

Knöt löparskorna och var ute för ett tag sen för att motionera mig och mitt hjärta. Och det kändes.. oerhört tungt! Men det ska bli ändring på det. Får lite smått ångest när jag tänker på all träningsverk jag kommer ha när träningen börjar om dryga två veckor om jag fortsätter med min "vila mig i form"-metod. Så, skärpning skärpning!

Har hamnat hemma igen och ska dra mig mot duschen. Har fastnat på massa fina saker som skulle passa riktigt bra här hemma. Ni ska få se sen, ni kommer hålla med!


♥ SUNSHINE

Solen skiner, solen strålar, solen lyser med sin gladaste värme. Och "inte ett moln, så långt ögat kan nå.."! Jag ska packa mi cykelkorg och bege mig till stranden efter att jag har fått lite mat i magen. Syster och Astrid är på väg hit med frukost sen blir det hela dagen utomhus.


♥ KVÄLLSLÄSNING

Jag blev rådissad ikväll. När jag tyckt synd om mig själv ett tag tog jag cykeln, handlade en pizza och lite kvällsläsning. Blir en kväll i soffan med massa inspiration till köket! Jobb imorgon (..igen)

MIDSOMMARAFTON


Idag är det midsommarafton. Jag är ledig. Eric och jag firar ett år som förlovade. Tre hurra; hurra, hurra, HURRA!

Glad midsommar finingar, nu ska vi bort till Erikstorpsgatan för firande!


JAKT I PARKEN

EH blev i natt bestulna på bord och stolar. Eftersom vi är vän med chefen (nej, jag får inte gratis kaffe för att jag skriver detta) tog vi ett varv i stan då vi fått tips om var ett bord fanns. Och se, det återfanns!

CYKEL, CYKEL!

På en cykel någonstans i stan mot Sara. Mat och sällskap i form av Gabby och Li. Jag tog med jordgubbarna!

"VAD VAR DET JAG SA?"



Hittade skor i förrådet idag. Sju (!!) par sandaler som jag helt glömt bort att jag haft. Det var tur att jag inte köpte dom gladiatorsandaler jag provade förra helgen, för jag hade ett par nästintill likadana. Oj, mycket händer  med hjärnan över en vinter. Men alla mina nyfunna fot-vänner är så välkomna och nu väntar vi ännu mer på sommarvärmen.


PEKAR BESTÄMT!

Nu är det såhär att jag har min bror, min brors fru och min underbara Märta i Japan under kommande månad vilket gör att jag ännu mer avskyr när jordskalv och tsunamivaringar härjar i detta lilla land. Så jag hade varit mycket tacksam ifall nattens skalv var det sista på lång lång tid.

TACK!


DÅLIG TILL BRA

Hade en skitkväll igår, sov som en orolig människa hela natten men hoppas på att dagen idag visar sig från sin bästa sida. Ökar chansen till detta och börjar dagen med en simtur i badkaret. Därefter blir det iväg på möte, stan sen jobb. Ikväll ska jag träffa fina Sara! ♥


TUFFT!

Idag är det tufft att vara strandvärd. Kom igen nu sommar, visa vad du kan!

GLÄDJERUS


Hej jobb! Mer om det sen. Jag är så glad, så glad och så glad!

Min profilbild

RSS 2.0