Summering av fredag, lördag och söndag

Fredagen började med sovmorgon vilket behövdes eftersom det blev missade timmars sömn på natten eftersom jag strulade till det med mitt arbete. Istället för att äta frukost, vilket hade varit svårt då alla skåp och kul ekade, bestämde vi oss för att ta en relativt tidig lunch i Helsingbog på papi! Otroligt gott och trevligt, trots att vi fick en sjuk liten unge bredvid oss. Hans mamma hade svårt att kontrollera det lilla livet, men seriöst, vem tar med ett sjukt barn på en lunch? Mätta och belåtna styrde vi färden mot Malmö. Blev massa strosande i alla affärerna, men trots mycket tittande hittade jag inget som föll mig i smaken. Konstigt jag vet, men kännde mig bara likgilltig inför alla plagg vilket kan ha gjort med att jag var lite sjuk. Eric som inte skulle handla något fick stället massa påsar med sig hem. För att trösta min bristande shopping handlade jag en super söt mössa inne på Stadium. Det mina vänner är en affär som aldrig sviker en. Finns otroligt fina träningskläder och om de hade haft Stella McCartneys kläder för adidas hade jag varit ännu lyckligare. Men, med en mössa rikare begav vi oss till hotellet där vi fick vårt mysiga rum och vi gjorde oss fina för kvällens middag på Rådhuskällaren. Efter otroligt god mat och extra kilo gick vi där ifrån och tog en promenad på stan. Slutade med att vi hamnade på hotellrummet där jag helt däckade. Eric kände mig i pannan och fick brännskador. Kände mig urusel när jag vaknade dagen efter helsjuk och insåg att Eric fick fira kvällen ensam med OS på tv.

Den goda hotellfrukosten bestod för mig av ett glas juice och inget mer, men av det jag tog del av var frukosten en tio poängare. Hem till Landskrona där Eric skulle spela match. Jag som skulle vara ledare i innebandy fick läma återbud och istället ringa och få en tid hos doktorn. Vid två däckade jag andra gången på ett dygn och sov tills igår kväll. Dagen har sett likadan ut idag förutom besöket hos doktorn.

Tack till min kära pojkvän, inte bara för du är go och snäll utan för du alltid ställer upp för en i många fall jobbig flickvän!

(nu är mina krafter slut och jag intar soffläge igen..)


AJ!

Dålig uppdatering kan tyckas! Har sen i fredes natt haft hög feber och ont i halsen! Gårdagen spenderades endast i soffan där jag sov varje minut av dagen! Efter att varit hos doktorn har jag fått pencilin mot min halsfluss, vilket verkligen behövdes! Dagen och morgondagen kommer antagligen spenderas på precis samma plats som igår!

It's friday.. lovely!

Magen skriker högt efter mat! Tur att jag just nu sitter i bilen på motorvägen med kurs mot Helsingborg! Blir en kombinerad frukost och lunch innan det blir shopping med massa annat skoj i Malmö! Det känns i luften att detta kommer bli en fantastisk dag och kväll...

Varning för tourettes

ÅT H-VETE MED DATORER OCH ALLT TEKNISKT SKIT! Igår var jag irriterad över att jag inte klarat lägga in musik på min iPhone, men idag har jag insett att det finns betydligt större problem med dagens tekniska (skit) apparater. När jag skrivit klart mitt förra blogg inlägg, ni vet den då jag berättade att jag skulle fika med mina två underbaringar, skulle jag bara lägga in min uppgift på vårt distansforum för att sedan öppna för Nina som ringde på dörren. För att hon inte skulle behöver vänta allt förlänge så öpnnade jag först och sen satt jag mig vid datorn. Men när jag skulle öppna min mapp med min uppgift var den puff puff gone. Jag som inte ville inse omfattningen av problemet insåg efter ett tag att den faktiskt var borta. Så efter att sansat varit stan över med datorn i famnen för kunniga människor som kunde hjälpa mig var det bara att sätta sig ner och börja om. Tack och lov var det en mindre uppgift som jag förhoppningsvis bara får kompletera om jag nu misslyckas helt! Efter jag nästan var klar kom tårarna rinnandes. Jag grät, tröståt Tutti frutti och fortsatte skriva. Nu efter ett tag är jag klar igen men uppgiften blev långt ifrån det första jag skrev. Men..

Sa jag att jag inte fick fika med mina hjärtevänner? Det sög..


Trion

Efter en dag fylld av spya, svett och tårar intar jag viloläge efter att ha skrivit klart min uppgift som nu skall skickas in. Den känns nja, men hoppas den går hem. Min kära vän Nina är påväg hit nu och vi skall direkt efter hennes ankomst styra färden ner mot stan där underbara Tulle väntar. Ikväll blir det slapphängs fika med två av de underbaraste vännerna jag har, detta mina vänner kallar jag ett bra avslut på en hektisk dag!

Imorgon väntas shopping och mycket annat skoj med en härlig kille!


Ovan

Jag har nästan glömt hur det känns att gå upp så tidigt att ögonen svider! Idag fick jag en reminder.. Sitter trots trötta ögon i soffan och hejar fram våra svenska kronor till vinst! Andra perioden och fortfarande noll noll! Frukosten och kaffet gör sig klar iköket och Eric och Pele halvsover bredvid mig.. Om en timme kommer Nina, sen väntar sportlovsbandy hela dagen!

En kärleksförklaring

Oj, fem år. Halvt decennium. Efter fem år som gifta har man något träliknandebröllopps benämning så jag antar att vi har det  fast i förhållande mening. För fem år sen gick jag sista året på gymnasiet och Eric var en "snygg fotbollskille jag kunde träffa lite & ha kul med". Eric gillar inte hur jag tänkte då men antar att han vunnit i längden. Men det med ha lite kul ett tag sket sig ju big time. Ju mer jag träffade honom ju mer fastnade jag. Efter en intensiv dejting period kände jag mig fastklistrad till honom, vilket kändes helt naturligt! Det har gått många år sen dess och det känns ofattbart att det var fem åre sen jag gick på gymnasiet, men kanske mer ofattbart att jag skulle fastna för världens underbaraste kille efter ett meddelande på en väns fördelsedag.

Sen dess har vi varit med om mycket. Det sägs (..i alla fall i min uttrycksbok) att varje sekel har sin krigsperiod och min och Erics tid har verkligen haft vår. Eller våra har varit några korta få!  Oavsett vad så har vi alltid hittat tillbaka till varann och det som kan uppfattas som något störande tror jag bara har gjort oss starkare. Efter många flyttlådor men ännu fler skratt har vi till slut hittat rätt! It's you! When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you!

Eric gör mig stark, glad, självsäker! Han får mig att skratta och utvecklas varje dag. Han är kärleksfull och snäll och i hans sällskap är jag mig själv helt och hållet och mycket mycket trygg! Jag kan verkligen skatta mig lycklig av att ha honom vid min sida! Eric gör mig hel! Och jag hoppas vi kommer uppleva både brons-, guld- och diamantförhållande!

Eftersom vi inte lär träffas mer än till sängdax ikväll har vi istället förflyttat dagen till fredag. Då väntas ledighet, lunch i Helsingborg, strosande i Malmö med shopping, middag på Rådhuskällaren och övernattning på hotell till lördagen. Jag längtar så!  

♥ till dig mitt hjärta!




.. och så var det kväll!

Slår mig själv på fingrarna när jag inser att det hunnit bli kväll och jag inte har lagt någon minut inne på bloggen. Förstår att ni läsare (..få men ack så värdefulla) har tyckt detta varit riktigt jobbigt och kanske till och med känt en halva. Men för att gottgöra er och min själaro, som jag förövrigt skriver av mig för, tänkte jag lägga in några rader på holymary.

Tisdag idag och jag är konstig i kroppen. Varm och övermatt! Känner mig lös, vilket är en konstig känsla, och allmänt trött! Varje gång jag satt mig och bestämt mig för att ta tag i mitt läsande har ögonen blivit tyngre och tyngre. Trots att jag varit ute hela fömiddagen känner jag mig trött som efter en hel dag inomhus. Antar att det går över och att jag imorgon igen är back to normal! Har efter att sovit eftermiddag fått läst klart min bok och imorgon väntar skrivning och massa bläddrande i tidningar för inspiration till texten. Har lite kvar att göra innan jag tar kväll! Blir nog en kväll hemma eftersom min kropp säger emot färden ner till staden! Fem dagar med bandy plus skolans måsten denna veckan gör att jag antagligen kommer vara heldöd under resterande två dagar!

Och innan jag glömmer det så vet jag att stoltsam (som var med i överskriften i förra inlägget) inte är ett ord, men jag tyckte det lät bra och trots uppläxning från olika håll på grund av mina val av ord stannar det kvar! Måste erkänna att det är ett bra ord även om det kanske inte finns?


stoltsam läsning för falcons dam

"...Det är ett bra tag sedan senaste krönikan och det har hänt en hel del på idrottsfronten i Landskrona. Ingen har väl lyckats undgå att vi har fått en färsk seriesegrare. Jag talar om Landskrona Falcons damer som gått fram som en veritabel slåttermaskin i serien.

Tjejerna tog sig dessutom till semifinal i DM där man inte orkade riktigt hela vägen mot Södradal. Falconstjejerna imponerar och som jag ser det måste laget vara självskrivet att nominera till nästa års Idrottsgala som "Årets lag"..."

Efter en bra dag och trevlig läsning går jag även idag till träningen med ett leende på läpparna!


Casual Knot Back Dress



 

Har ni inget att göra kan ni vila ögonen på denna underbara klänningen från topshop. JAG! VILL! HA!


Ny ledig vecka

För många betyder vecka åtta sportlov, för mig betyder det lite mer plugg på färre dagar! Eftersom jag lovat bort mig hela torsdagen går det bort en dags plugg denna veckan. Det betyder inte att jag kommer göra mindre, utan att jag bara har färre dagar att göra det på. Med andra ord är det både turboläsning och skrivning som måste ske. Annars i veckan väntar kortköp på friskis med Nina. Vi ska bli flitigt (?) svettiga på deras gym och pass. På onsdag är det min och Eric dag vilket vi på grund av massa annat firar på fredag/lördag. Torsdagen går helt åt innebandy, vilket även tre andra kvällar gör.

Nu blir det frukost sen gräver jag återigen ner näsan djupt i boken!


FAME

Maten på 261 blev istället på Tycho. Mycket trevligt med goa tjejer och killar. Innebandy gjorde att vi smälte maten bra! Efter kvällsmat fortsätter kvällen med skidskytte följt av filmen FAME. Nina, Matilda och jag ser fram emot en riktigt bra filmkväll med alla dess tillbehör.



261 Landskrona

Frukost kompinerat med lunch nere på 261 nu med massa människor. Det gillar vi både på facebook och i verkligheten !


Ap-kärlek

 



På fredag väntar en dag och natt i Malmö med min bättre hälft. Då ska jag, trots shopping förbud, inhandla denna topp från monki (..plus lite till!)

Söndag

Kvällen var som alltid i vänners sällskap mycket trevlig. Vid lite över ett avrundade vi här hemma och jag hoppade gladerligen ner i sängen. Kan inte säga att jag varken såg eller hörde speciellt mycket av melodifestivalen eftersom prat var en av kvällens centrala delar. Melodifestivalen fick därför stå åt sidan. Vaknade pigg och glad för en timme sen och senare väntar lunch i stan med några kära. Lär inte hinna frukost innan så skippar nog det. I eftermiddag blir det innebandy tittande och ikväll inte allt för mycket..

Idag säger vi grattis till Uppsalas (lånade!) stolthet Antonia som fyller år! GRATTIS!


Min profilbild

RSS 2.0