jag hyllar..

Mina vänner & min familj för att dom helt enkelt är bäst! Jag har saknat mamma och pappa i nära fem veckor, men när de kom hem från Thailand i förra veckan blev jag hel. Mina fina familj för deras underbara närvaro. Bullfrukosten i lördes följt av en förmiddag på Karlslundsbadet var mycket mycket uppskattat. Eric för han är han, han är så fin. Mina vänner är bara bäst, dom är det svårt att slå!

Ett jobb med fina arbetskamrater. Ett jobb där man trivs. Och för att ni står ut med en gnällig Maria.

Ledigheten och helgens härlighet. Jag sticker inte under stolen med att jag (trots ett underbart jobb) gärna hade haft en eller två dagars längre helg.

Innebandyns fina glädje. Främst Falcons Dam och klubbens F11/F12. Få saker är bättre!

Hyllas dom som hyllas skall. Listan kan bli lång, är inte det ganska bra?


♥ Uzbek Cushion


Lånade en bild från fina Stil, inredning & design.

Har många gånger velat trycka hem massvis med kuddar från Madde och denna underbara sida, men antar att jag hejdats av Erics 'behöver du verkligen dom'-ord. Men. När jag får möjlighet att handla två för en, då handlar jag gärna och gärna mer. Jag ser det som jag sparar pengar, i min värld är detta den enda sanning då jag förr eller senare ändå skulle haft kuddarna. Så, tre fina kuddar och ännu mer fick följa med hem till oss. Ska uppdatera med en bild hemifrån men tills dess får ni njuta av bilden ovan.


jag tror det är dags

Hur allt detta blivit som det blivit är för mig, liksom många andra, en gåta. Jag gillar att ha min blogg holymary där jag kan skriva om det jag vill, se tillbaka på allt roligt jag varit med om och låta er vara en del av min värld. Tyvärr har jag svikit och tagit en på tok för lång bloggpaus från något som jag annars hade som vardag. Men aldrig mer, i alla fall inte nu på ett tag!

Men vi är nu inne i förändringens tid. Mycket har hänt, mycket kommer hända och ännu mer att ta in.

Den senaste månaden (?) har jag hunnit med en del trots trötthet och en mycket sliten kropp. Det har varit födelsedagsfirande, sju-rätters-middag-som-tog-mig-till-stjärnorna-och-tillbaka, skåne runt i hallar & matcher, massa jobb, famlij & vänner, utflykter, en del handlande och vistelse ute i det ibland soliga vädret. Och mycket , mycket mer.

Trots mycket roliga saker, en del fantastiska, har jag tagit ett beslut med innebandyn som jag inte trodde skulle komma från när säsongens sista match var spelad. Men ibland får något stort intresse stå åt sidan för något annat underbart. Och även om jag inte nu mer kommer håll i klubban på plan under matcher blir fina Falcons dam inte av med mig. Tror det kommer kännas tyngre när jag är tillbaka till mig gamla jag och inte är aptrött dagarna in och ut. Men det tar vi då.

Ville egentligen bara säga hej och att jag är tillbaka. Så; hej, hej!


Min profilbild

RSS 2.0