One more day..


Sen är det jag och bönan (björn gustavsson för er som inte känner honom så väl) på slakt i malmö. Kommer blir kanon, eftersom jag har mycket trevligt sällskap i form av min Eric och Lollo vid min sida. Jag kommer såklart att skriva massor om detta efter men inte direkt eftersom att Annica ska på samma sak på lördag så kan ju inte avslöja för mycket. Eller kan man det ? ; )

Idag har det varit träning, träning, träning sen innebandy träning för hela slanten. De första "träning" var fyra timmar motionspogram i skolan där man medverkade flitigt. Rikigt skoj men träningsvärken imorgon eller på lördag kommer inte vara att leka med. Men det skall dansas bort på Tages på lördagkväll.

Idag har också Nina gjort landskrona mycket tråkigare. Nina gör fan nästan trav till sevärt och curling roligt! Men hon har lämnat för Sälen, men jag skall upp och hälsa på med han-den-där  och visa mina moves i backen. Men tills dess förblir jag en halv människa. För Nina har en tendens att ta fram mina bästa sidor, och jag är inte riktigt det samma utan henne. Så ni får klandra henne det kommande halvåret.

Nu ska jag hoppa ner i sängen med han med stort H och se mamma mia. SES!




Hur svårt kan det va att ta upp höger ben och vänster arm.


Det är nu ett faktum. Jag har NOLL koordination. Maria skall gå två steg åt höger dra vänster ben mot höger arm sen gå åt andra hållet. Maria går två steg åt höger drar höger ben mot höger arm och fortsätter gå två steg till åt höger. Vilket resulterar i att jag till slut kommer gå rakt in i väggen. Förhelvete! Hur svårt kan det vara. Känner en viss oro byggas upp inom mig inför imorgon. Men hoppas klassen hjälper mig på vägen och kanske till och med pekar åt vilket håll jag skall gå. Är jag hälften så bra som snubben i filmen måste jag ju bara klara det, eller vad tror ni?



Kan Håkan Hellström få skivkontrakt..


.. Kan nästan även Johan Palm det.

Efter cirka två timmar med mitt krävande motionspogram bär det nu strax av till Center Syd för en trevlig shopping tur med min Nina. Nina som lämnar mig än en gång för sälen. Än en gång får man väl säga. Egentligen vad har sälen som inte landskrona har, Nina? D'r finns några små kullar täckta med vit snö men hallå vi har ju konsum backen och rulltrapporna på hemköp. Plus att där är kallt och jävligt... Lika bra att stanna hemma, inte sant? : /

5 days.




Friskis rules


Tidig morogon för en god frukost för att ladda med energi tills Johanna och jag skall ha friskis pass i min lya. Detta görs inte för att det är skoj eller jag vill träna, för jag anser inte att det är jätte skoj och allträning just nu ligger på hyllan. Men i min "fantastiska" skola skall detta göras. Så jag har anlitat stans bästa friskis medlem, Johanna, för att stödja mig i kampen genom friskis. Plus att det ger mig en anledning till att stampa riktigt hård i golvet och göra grannen riktigt förbannad där ner, det förtjänar han..


h-vete.



Vi lämnar det där..



knowing me, knowing you.



Jag överlevde, men med nöd och näppe.
Nu har jag precis avnjutit en god
hemmalagad middag med min roomie
a.k.a min älskling. Och kvällen kommmer 
spenderas i soffan framför tvn och Idol, med
han vid min sida. För krafterna får sparas
tills imorgon när det är upp tidigt i ottan
för att coacha fram mina tjejer till fyra vinster.
Nu börjar Idol, ses..

Vilken är min favorit ABBA låt?


plågsam massage är runt hörnet.


Har försökt komma på någon ursäkt för att ringa Jonny och säga att jag inte kan komma till vår avtalade tid för smärta.
Men jag skall inte va en sån mes. Han är mycket uppskattad och min hjälte som både hjälper mig att få bort smärtan i ryggen OCH står ut med mitt kvidande. Ja gott folk, jag kvider. Sist bölade jag, det förklrara vilken mes jag egentligen är.. Men idag blir det inget bölande ( i alla fall inte som jag kommer erkänna )


vem äter brieost under en tenta?


Ni alla er som känner mig, vilket förövrigt säkert är alla som läser min blogg eftersom det antagligen bara är "upptäckt" på lokalnivå, vet att jag inte gillar att stressa. Jag avskyr det helt faktiskt. Är nog ganska lugn i mig själv och stressar sällan. Men det hör kanske ihop med att jag inte kan stressa. Jag bara yrar runder och blir typ handlingsförlamad. Och just nu är jag nog inne i en stressig period. Mycket skall ha ens uppmärksamhet och det är mycket på gång allmänt. Vilket har resulterat i en stressad maria. Vilket märktes igår när jag skulle till skolan för tentan. Jag hade ställt klockan i mycket god tid för att gå upp, dricka kaffe framför tvn samtidigt som jag tittar på nyhetsmorgon. (Ja det är faktiskt sant, jag är 45+ i sinnet) I godan ro satt jag framför tvn och försökte vakna. Därefter blev dte en lång dusch för att sedan göra vid mig. jag höll nog inte riktigt koll på tiden plus att jag hade glömt att jag skulle ta tåget tidigare och behövde därför ta en tidigare buss. SÅ jag blev stressad. Yrade runder överallt och ingenstans i lägenheten för att hitta allt möjligt. Precis innan jag skulle gå kommer jag på att jag under vad jag trodde skulle bli fyra timmars tenta behövde någon frukt. Så jag öppnar kylen och ser en banan liggande på andra hyllan och en påse clementiner på översta. Jag slänger ner bananen i väskan och tar påsen med clementiner i frarten och pressar ner där också.. Springer till bussen med svettdropparna rinnande längst kinden. MEN JAG HINNER. Både bussen och tåget och kommer till skolan i lagom tid för att andas ut innan "det ringer in"... Inne i salen tar jag upp penna, miniräknare, suddi, ID, vattenflaska och... Ja, jag tar plötsligt upp en briost ur min väska. Inga kex eller vindruver finns, utan endast brieosten. Klantiga jag tog visst en banan och en påse med brieost ur kylen vilket förövrigt inte är en god kombination..


A wonderful thursday afternoon



Det har varit en fantastisk torsdag, fast det det är tenta-torsdag. Tentan gick mycket bra, eller bra skall man väl bara säga så man inte säger för mycket. Men kändes i alla fall bra! Skrev klart ganska snabbt så det blev lite shopping i malmö. Inte speciellt mycket men blev i alla fall fina saker. Efter en tågresa tillbaka till sköna gröna landskrona blev det direkt ner till stan för en mysig lunch med Nina. Det var bara sällskapet som överträffade maten, för fy farao va gott det var. Eftermiddagen slutade med en tur upp till lilla Astrid och Karro. Där man även fick en glimt av brodern..

Nu är det jäs i soffan till träningarna börjar. Imorgon blir det en tur till helsingborg..

                                                        (Intresseklubben antecknar på vad jag gjort idag va?)


en omtumlande dag


I alla fall för stackars Eric. Telefonen ringer när jag ligger i soffan och halvsover/pluggar. "Min älskling" visar displayen. Glatt svarar jag i telefonen för att växla några ord med en hårt slitande pojkvän. Ni som brukar prata med Eric när han på jobb vet att han oftast inte låter speciellt glad! (Förlåt love.) MEN idag gör han. För att ta i så sprudlar han av lycka. "Vet du" säger han.. Nej svarar jag. "Henke är och spelar på banan" Då jävlar tänkte jag att jag skulle springa ut där för att kasta mig i första bästa buske och få en glimt av han med stort H. När man är från landskrona är det ganska förbjudet att gilla ens något som har med HIF att göra. Men har man som Henke, spelat i världens bästa lag får man avguda snubben. Han kan ju va det enda bra som helsingborg gjort. Och egentligen är det högaborgs förtjänst antar jag ; ) Meen, ni har iaf fattat att Henke har en god ställning i mina ögon. Så jag säger lite lugnt till Eric att han kan ju be om en signatur får honom så att Emma kanske blir lite avis. (Hade du, emma?) Jag får som svar att han inte skulle det eftersom han "redan hälsat på honom". Besviken la jag på luren och återgick till mitt pluggande. När klockan närmade sig fyra kom Eric hem och kastade upp en vit lapp med en något svart kladdat på. Stolt berättade han för mig att han "tog ett snack med honom och var tvungen att be om autografen eftersom han spelat i världens bästa klubblag". Eric lycka var härmed gjord.

Lyckan förvandlades snabbt till olycka eftersom duktiga Eric slängde sin mobil i tvättmaskinen när han så duktigt skulle tvätta..

Men det positiva överväger det negativa, inte sant loverboy? ; )


tentaplugg ger mig nya skor.



Antar att man skall säga att man är lite nervös inför tentan imorgon. Men jag är nog inte det riktigt. Kan det relativt bra men just nu snurrar alla delar runt i huvudet på mig. Kolhydrater hit och sjukdomar och dopingmedel dit. Men efter idag skall jag nog ha koll på det. (annars är det väl hej och goodbye med mig imorgon )

Idag gick jag upp i tid, eller snoozade bara lite. Inte två timmar som igår utan bara 45 minuter. För att jag var så duktig plus att jag faktiskt pluggat bra till tentan så unnade jag mig ett par nya innebandy skor som nu är på väg hem till mig från nätet. Det kallar jag en bra start på morgonen!

Nu kallar duschen sen lite läsande igen. Annars kommer eftermiddagen spenderas hemma
hos mor & far där far står för middagen. Alltid uppskattat kan ni tro...


Im a snoozoholic.


Finns det egentligen något bättre att sova? Att somna gott i en skön säng på kvällen sen veta att man absolut inte har någon tid att passa morgonen dan efter är en fantastisk känsla. Framför allt när man vaknar mitt i natten och kollar påklockan och hon typ bara är halv två eller något. Då vet man att man kan sova läänge till. Idag hade jag dock ställt klockan för att jag skulle upp i tid, äta frukost sen sätta mig med mitt jäkla tenta plugg. Vilket förövrigt inte går så himla bra just nu för jag är ganska omotiverad. Men i alla fall ringde klockan punktligt när den skulle, jag tänkte att jag kunde snooza lite och tryckte av den. Jag måste ha tryckt av den ett antal gånger eftersom wops så var klockan två timmar efter min första väckning. MEN, lika glad för jag är det och vad gör man inte för lite extra sömn..





Antar att jag får ta igen timmarna jag missa med
att vara lite mer effektiv med inläsningen..





jag är 14 år igen.







här poppar det ungar..



Under en månads tid nu har det poppat ut ungar till höger och vänster i lilla landskrona. Söta små barn har det dock blivit av dom små liven. Senast, ja så sent som igår, fick vi tillökning i släkten av Lilla Nelli vars stolta mamma och pappa inte kunde vara lyckligare. Stort grattis Lina och Ludi till en super söt flicka. På fredag blir den tur till helsingborg för att ge henne en försiktig puss.

Idag är det pluggedag. Eller ja, jag försöker i alla fall. Mycket som skall in i huvudet men det skall väl gå. Tenta på torsdag så har ju lite tid på mig. Annars idag blir det innebandy med han-den-där & kanske Nina !

solong folks.


Min profilbild

RSS 2.0