blir man kär så blir man

Tisdagar och torsdagar brukar gå i ett. Denna dag var inget undantag. Jobb följt av två träningar sen egen träning. Men, så länge det är roligt så rullar det på i medvind! Hann inom Påulanders design innan träningen för en snabbtitt. Det mina vänner är lättare sagt än gjort! I den affären finns inget jag inte vill ha. Föll för en advetsljusstake i glas som just nu hamnat på plats här hemma. Jag vet, visade för inte så längesen min nya zinkadvetsljusstake, men blir man kär så blir man! Pyntade dom med torkade apelsiner och små kanelstänger! Vad tycks?




två veckor till Thailand



Ord saknas men jag längtar.

1 advent

Händelserik dag, händelserik helg. Gårdagenen med innebandy, stan, renovering och julbord! Hamnade i säng senare än jag hade behövt men det var bara att stiga upp när klockan ringde tidigt imorse. Innebandymatch, vunnen innebandymatch, som sen skulle följas av en traditionell första advents julskyltning. Men! Inställt pågrund av stormen som råder utanför fönstret! Istället blev det mat och adventsmys hemma med goa människor.

Det har inte blivit mycket pyntat här hemma när vi just nu är mitt uppe i renovenring av badrum och planering inför Thailand (och därför inte är hemma under själva julen). Men ett besök på Enkla ting i Vadensjö resluterade i en jul inspirerad glasskål med grönt och rött. Julgrans-substitut! Zinkljushållarna är från Påulanders i stan och lyser upp både första, andra, tredje och fjärde advent med passande siffror!

 


wishlist thing


Jag.vill.ha! Tidig julklapp, försenad födelsedagspresent eller bara för du är du - present.

Oavsett vad så hittar ni den på Stil, inredning och design som förövrigt bara är helbra!


magont får tummen ner

Vaknade i natt av att jag hade extremt ont i magen. Detta har hållt i sig hela dagen och jag har mest sovit efter att ha tagit för många hjälp-mig-få-bort-magontet-tabletter. Nu börjar jag piggna till och magen känns lite bättre! Håller tummarna för att detta var ett resultat av någon bakterie som snabbt ville ur min kropp och att jag mår närmre hundra procent imorgon.

Ska försöka hålla mig vaken till sängdags och hoppas på jobb imorgon.


morgonvän



Utan min morgonvän blir min dag inte den samma. Skönt att ha dig vid min sida.

bokmal

För lite mat under dagen har satt sina spår. Jag är helt slut efter, mycket lugn, träning! Matförlust gör det till mig; jag tappar inga kilo utan får istället ett extra jävla humör och efter det ett rent koma tillstånd!

Så avrundar kvällen med lite läsning i boken jag för tillfället hyllar! När ögonen blir för tunga stänger jag den och somnar på Erics axel! ♥



tyngst

Idag hade jag bara velat ligga kvar i sängen hela dagen! Gårdagens match, förlusten, känns i kropp, knä och huvud!

Vi ses tidigt ikväll min sköna säng!


frostskadad

Det har varit mellan 10-15 grader på jobb idag. Inomhus! På kontoret! Det är riktigt  k a l l t ! Alla mina muskler i kroppen har varit spända i åtta timmar. Gör jag några förhastade rörelser nu får jag väl bristning i alla möjliga muskler.

Men det glömmer vi nu. Nu är det snart dags för match. Serieledarna gästar oss och vi laddar för fullo för denna förhoppningsvis tuffa match. Men heja oss, inte dom!


kärleksfullt bemötande



EN plats att ta på sig skorna eller bara vila sig. Oavsett vad är min vita hallpall finare nu när jag fått hem min kudde från HM Home som jag beställde för ett tag sen. Men! Hur svårt var det inte att hitta en innerkudde i måtten 30*50? Jag fick köpa en superful kudde på IKEA för att kunna använda innerkudden.


Gillar att kunna använda förintällda innlägg. Just nu är det frukosttid men ni ser detta vid lunch!


ny vecka, nya planer

Helgen springer nästan iväg lite fortare än dagarna måndag - fredag. Och de går redan för fort! I och för sig gör det inget om det går undan lite, då är det snabbare till vi ska åka till värmen!

Idag är det måndag och jobb står för dörren. Efter blir det hem och ladda upp inför kvällens tuffa match. Möter serieledarna och detta blir, lugnt sagt, tufft! Cross your fingers!

Nu halvlöp till jobb annars hinner jag inte!


trapphustankar

Man kan ha roligare än att sitta utelåst i trapphuset en söndagseftermiddag! Den stora frågan och 'elefanten' i trappan är nu vem som skulle tagit nyckeln!

Men, hjälp är på väg och vi är väl snart i bilen mot IKEA, Stoff & stil och center syd!


mina hjärtegull

Tidig morgon för att åka och hämta mina absoluta favoriter i miniformat. Moster/faster har lovat tjejerna att vi ska hå och bada, så idag blir det bad!

Jag har inga små syskon eller egna barn, så ibland är det ett måste att låna mina syskons små underverk! ♥


kastar in handduken

Nu tar jag fredagskväll efter att ha träffat hela familjen Andersson och sedan avnjutit en god taco-middag med min bättre hälft!

Vad som händer i Vegas visas strax på SVT1 och det känns som en film i min stil just nu.


here to stay




Jag rent av älskar Therese Sennerholt's underbara tavlor med massa raka budskap. Hade gärna velat ha massor, ja alla, av hennes tavlor men tyvärr får jag välja ut två (tre?) favoriter! Det lär bli svårt! De två oavn är några favoriter. Tänkte spana imorgon igen men kanske faktiskt bestämma mig till söndag. Har inte bestämt mig nu på massa besök, efter en månads tid så vi får väl se hur det blir med söndag.


Min profilbild

RSS 2.0