Sex saker att konstatera en fredag.


• Det är fredag, helg, och jag är ledig till torsdag näsa vecka.
• Jag ogillar skarpt Tulles onda fot. Ska vi byta?
• Det är Gabbys sista dag på jobb vilket vi skålar för tillsammans imorgon.
• En förlång sovmorgon har resulterat i att jag inte börjat plugga än. 
• Det kommer bli en mycket bra helg
• Du är saknad.



Helgen knackar på dörren.



Nu är det bara en lektion som står mellan mig och helg. Eller mig och fyra dagars ledighet om man så vill. Låter nästan härligare. Dock är det ett ganska fullspäckat schema som redan är uppgjort till dessa dagar.

Imorgon, fredag, måste jag läsa lite. Är lite back i min planering  som beror på många olika saker. Men får väl ta tag i mig själv imorgon och verkligen göra något. Dock inte hela dagen eftersom kvällen kommer spenderas i Hässleholm där vi skall spela innebandy. Innebandyn följs av filmmaraton hemma hos Sara på säbygatan.

Lördagen börjas med sovmorgon! Sen match med tjejerna följt av fest med laget på kvällen.

Men med tanke på att jag tackat ja till min ex. fotbollstränares förfrågan om att spela match på söndag får jag ju göra mig själv en tjänst och ta det lite varsamt! haha. Fotbollen är saknad, framför allt nu när våren kommer. Men vet inte riktigt hur jag skall hinna med fotbollen också.. Skall möta 15 åringar som garanterat kommer runda mig lättare än en fastgjuten kon på marken. Stackars mina medspelare, det var år sen jag kunde trixa till tre! :)
 
Ha en underbar torsdag!


Det kallas vänskap.






Just dance, gonna be okey.











Det är stunder som dessa med personer som er som gör att allt känns bättre!  ♥


Kanske skulle man gå under jorden



Tårarna rinner och det känns som jag inte kommer klara av det..

Fan, jag vill bort !



Det finns sjuka människor i denna värld.



Tulle, Sara och Gabby är några av dessa vilket visade sig mycket tydligt efter en sen kväll i Munka.

Vi satt i bilen och lyssnade på NRJ 105,2 och sjöng glatt med i alla möjliga låtar som spelades i väntan på att Tulles favorit låt skulle komma. Ibland sjöng vi rätt, oftast sjöng vi fel! Vi väntade, väntade och väntade lite till men låten kom aldrig. Istället ringde Malin och Gabby svarade glatt i högtalaren så att det blev ett samtal för fem. Detta väckte ideer i Tulles lilla huvud. När telefonsamtalet lagts på ringde Tulle istället upp Johanna och innan hon visste ordet av det hade hon fyra sjuka lagkamrater i örat. I mellan åt visste vi inte om Johanna fattade något eller om hon sov. Hon var alltså inte jätte närvarande trots vår entusiasm inför dagens match och alla smaskiga detaljer vi hade.. När luren lagts på var det Matilda "Nisse" Nilssons tur att grillas. Haha, vilket sjukt samtal det blev. Det innehöll mycket sång, skitsnack, "vinn en skiva" och google sökande.. Matilda var mer inne på att gå segrande ur tävligen "Vinn en bränd skriva en fredag klockan halv elva" än andra är det inför en match.. Det blev ett långt samtal som avslutades med att fyra brudar i en Saab körde hem till Hampes dörr och fick in Matilda i bilen för att fortsätta prata massa strunt.. Matilda är en lättlurad jäkel, men en riktigt rolig sådan..

Idag är det match i malmö och kvällen avslutas med goa tjejer och drinkar hos Sara! 



Nedräkning till en lovley fredag..



Sitter hemma framför datorn och knaprar i mig en pastasallad såhär efter träningen. Lite sent att äta tänker ni, men tränar man innebandy till mitt i natten måste man stoppa i sig något när man kommer hem. Så det gör jag!

Imorgon är det fredag och oj vilken fredag det är. Skola mellan nio och tolv, vilket är tur. Fler timmar klarar jag nog inte av. Efter det bär det av hemåt med tåget för att möta upp Sara och Gabby i stan för en liten bestämd shopping date i landskrona city! Vet i tusan om det blir så mycket shopping för mig men något kan jag väl unna mig, haha. Efter det blir det hämte mat från, ja var i från?, för att sedan bege oss till nästa anhalt: Plantan! Där skall hela glada laget samlas för att ha teori undervisning! Ska bli skoj att se sig själv spela. Det säger jag i alla fall nu sen får vi se när jag går där i från.. Efter det skall vi ta en räser bil för att bege oss norr ut, närmare bestämt till Munka. Då får vi ett tillskott i form av Tulle och det gillar vi mycket mycket! Där skall vi se våra FHH möta Mackan och company.. Efter matchen hade det varit fint med en drink på inferno men eftersom vi har match på dagen efter få drinken vänta på mig i baren till lördag! För då gott folk, då skall fantastiska människor inta stadens nattliv.. Ditt klackarna bär oss, eller hur ? ;) 

Nu ska jag duscha och hoppa sedan hoppa i säng.. Jag vet, äckligt att inte duscha innan jag äter! ;)

 

En powernap har gjort mig susen.



Nyvaken med linserna en aning fel har jag just satt mig vid datorn. Tänkte att jag efter min sena lunch skulle ta en liten powernap för att vara riktigt utvilad tills det att jag skulle läsa lite. Den där lilla napen blev längre, längre och längre. Men det kan väl kvitta. Lär somna ikväll igen och bäckerna skall väl ingenstans. Istället tänkte jag ta en lång dusch, sätta på mig myskläder och be pappa göra en stor kopp kaffe till mig innan jag börjar. DET  om något borde ju göra susen inför studandet..

Hade velat avsluta med: Men vi ses ikväll mina flitiga läsare. Men eftersom det är de närmst sörjande och i och med att man aldrig vet när jag bloggar nästa gång får ni istället ett glatt hej!



Detta kommer bli en jävligt lång kurs !



Lite nervös men ändå förväntansfull åkte jag med tåget 11.45 till Malmö för att i god tid komma till skolan och spana på folket i nya klassen. Inte dömma eller så, bara spana ! Alltid på tåget brukar jag ha pluggat in mina hörlurar i öronen för att lyssna på musik hela vägen ner. Idag tänkte jag att jag skulle bli lite allmänbildad eller medveten om omvärlden och tog därför ett exempalar av de gratistidningar som låg på stationen. Väl på tåget satt jag och läste om idrottsgalan och om hur viktigt gymnasievalet är för nionde klassare när det plötsligt vibrerar i fickan. Meddelande från "Markus" där han klargör för att han totalt dissar att komma till skolan idag för att "tågen är mycket sena och att det inte är LÖNT att komma". Lönt? tänkte jag. Lämna för helvete inte mig i sticket. Men trotts mitt lilla hat meddelande tillbaka dök grabben inte upp i skolan.. Jag kom till salen, spanade in tjejerna och killarna som nu blivit mina kursare och drog slutsatsen av att det nog är en smart skara. Och gud va det visade sig vara rätt. Läraren gick igenom olika saker och upplägg med mera och alla satt och höll med lite glatt, jag lika så. Sen var det dags att "värma upp" inför morgondagens laboration och jag hamnade med en trevlig tjejer. Trevlig SMART tjej. Jag fattade noll, och då överdriver jag inte.. Jag ställde nog de mest dumma frågorna och i hennes huvud måste hon idiotförklarat mig var och varannan gång.. Tre timmar kändes som tre dagar och jag kände mig dummare än det lilla tåget vi mätte hastigheten på. FAN! Det sorgliga är att imorgon skall vi ha laborationen som vi nu är så jäkla uppvärmda till i fyra fucking timmar.

Det har gått en dag och jag saknar redan min goa gamla idrottsklass. Ni var grejor ni!



Älskling jag åker till Burma !



Har suttit här i ett tag nu för att ändra lite på bloggen. Riktigt drygt, men ett klantarsle som jag är var jag ju "tvungen" att råka trycka på en annan stilmall. Vilket slutade med att allt försvann.. Keep up the good work Mary !

Nå , vad tycks? (Tulle, du har väl en åsikt? ;) )



I brist på annat



Har jag bestäm mig för att ändra min blogg inte. Så ni får ha överseende med att bloggen imellan åt kommer se spyfärdig ut ...

Men som man brukar säga, den som väntar på något gott..




Kontot ej tillgängligt?



För ett tag sen kunde jag inte med facebook. Nu några månader senare är jag en flitig användare av sidan. Egentligen gör jag ingenting på sidan, absolut ingenting. Mer än att spana runder lite om obetydelsefulla saker. Men jag har börjat gilla det lite. Nyss hemkommen från matchen tog jag en kopp kaffe och satt mig vid datorn. Tryckte f-a-c-e-b-o-o-k i fältet där uppe och försökte logga in. Kontot tillfäligt nere ? Hallå, välj era tillfälle. Jag har skola på tisdag, då hade varit bättre att fixa och dona där. Seriöst! : )




Hyllning? peppning? Motivationshöjande?



När man möter dig är det en riktig utmaning och inget man lätt tar sig igenom. Du är säker och bryter ofta bollen vilket hindrar motståndarna att göra mål. Ibland blir man frustrerad men aldrig på dig. På träningarna höjer du ribban men skapar även glädje och massa skratt, ibland frivilligt och ibland ofrivilligt! Men det gillar vi..  Du bjuder på dig själv i alla läge. Du kan säga de mest opassande sakerna i helt fel tillfälle men även det har sin charm. Som när du dissa Issas kille i göteborg. Du är genomsnäll, rolig och har lätt till skratt... Laget behöver dig, jag behöver dig och om du bara funderar en stund vet du att du inte klarar dig utan dina favoriter i FFF ;)

Du är grym, that´s it!.




Karin blev Katarina.



Min hoj heter Katarina, inte Karin..



Don't judge the book by it's color, eller vädret efter solen ;)



Tog min monark cykel Karin, eller pappas är det men ändå, för att cykla ner till stan och möta Sara & Gabby för en trevlig fikastund på 261. Hade kollat ut för att se hur vädret var och klä mig därefter. Det såg ut att vara en frisk och lite solig dag så jag klädde mig efter det. På grund av min förkylning som fortfarande sitter i blev det en tjock jacka och stor halsduk. MEN Mary glömde allt att ta på mössan och när jag väl började cykla upptäckte jag hur jäkla kallt det var. Mina öron domnade bort redan innan jag kommit ut till stora vägen som är 100 meter från mor och far och när jag väl hade kommit till Sara kände jag inget ovanför min hals.. Så mitt råd är till er som skall ut mer idag, ta på mössan. Den behövs!

Nu är jag i alla fall hemma igen och inne i värmen. Jag gillar inte kyla, att frysa är något av det värsta jag vet. Skall jag vara i kyla skall jag va klädd därefter men hade jag inte många rätt. Det hade iofs inte jag och Sara heller när vi cyklade hem från stan. Skulle korsa vägen, jag svänger men inte Sara. Detta hade ju inte varit några problem om Sara inte hade varit på min vänstra sida och jag svängde vänster. Det hela resulterade i att vi fastnade hårt i varandra och kom inte loss. Detta var ju inte alls bra och mindre bra var det ju att detta hände MITT i vägen. Så cyklarna kom ingenstans och bilarna kom överallt. Bussen fick fan till och med vänta för att vi mitt i vårt garvande skulle dra cyklarna till cykelbanan. Måste varit en syn att se. Men det bjuder vi på! "Jag kissar på mig" Haha...

Ikväll blir det mat och handboll med tjejerna, det gillas !



Min profilbild

RSS 2.0