Hetast!


image94image95

Ses i december, heting. . .


Tremånaderidag,hurra!


Grattis Zutt till "Tre månader av laglig köring" :)
Vet inte om man säger laglig köring och ljuger eller om det är sant. Min första tanke när jag för första gången åkte image93med Zutt var; vilken jävla idot godkände henne till att ha körkort. Men jag måste verkligen säga att det har förädrats med tiden. Och jag säger det  helt utan att ljuga och menar det helt enkelt :) Sen Zuttan fick körkort har vi varit med om mycket; mörkerkörende till Staffanstorp (Zutt skriker i mitten av allt ut att hon inte ser i mörkret, så Nina fick vägleda henne genom ombyggnaden på motorvägen, halvt panik slagen visste vi andra inte om vi skulle skratta eller gråta). Under samma resa kommer en ofin lukt in genom fläkten och vår kära bilförare faller ihop och nääästan spyr på ratten. Vi har kört på motorvägen hem från väla, när plötsligt kopplingen går av och vi ligger i 110 km/h och Zutt och jag fick en högre grad av panik! Första dagen med sitt körkort slänger hon även ur sig komentaren "Jag kan inte stanna, du får hoppa in i farten" till Nina när vi ska iväg på en tur. Hon är nog den enda jag vet som inte sett en STOR klargul postlastbil (Nästan 100m lång;) )ochistället kört in i den på stationen.

MEN efter många "Jag står inte i rutan"
har du blivit en "bra *& trygg*" person att åka med.
(* är ju alltid en def. fråga ;) )

ÄH!


Människor verkar inte få in vissa saker. Jag har en pojkvän, sambo och en absolut favorit kille vid namn Eric!
sen börjar jag tröttna. vakna upp och uppskatta vad ni har framför ögonen, en dag är det försent.. 
Blir tröttsamt i längden, och man orkar inte och ger istället upp...

Elfte budordet: SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA!


Jag gillar alkohol !



Ja, alkohol ( i måtta ) är alltid trevligt.
Helgen som gått har varit mycket trevlig. Fredagen började med praktik, vilket bara blir roligare och roligare.

image89

Världens gulligaste elever har jag, bara så ni vet.. Efter det var det dags för match med reservlaget hemma mot Palmstaden. Den slutade med vinst till oss med 6 - 0.. Var kanske inte en jätte bra match frånvår sida, men roligt hade vi. Inte sant, mina kära lagkamrater? ;) Efter det var det Beck och massssa godis, vilket i mina öron klingar finfint! Lördagen började med god frukost och ett hejdå till Eric som lämnade mig för massa turkar (Han åkte alltså till Turkiet, för er som trodde jag menade ngt illa) Var match med FFF hemma mot Hässleholm, som gjorde oss 1

 

poäng rikare. Sen spelade FHH, som också fick med sig 1 poäng..  Ingen jätte bra dag för falcons senior lag men vi tar nya tag, inte sant? Kvällen spenderades med vänner, alkohol och massa sjungade... Var hos moi, sen blen det en tur till stan och Greken för att sedan gå vidare till Tages. MKT skoj.. Massa dansande och goa skratt, me like. Blev en sen kväll/morgon där jag och Nina (som för närvarande är min sambo) fick agera vandrarhem till en stackare ;) Blev vänner, sömn och go frukost för att sedan åka med F16 på match i Arlöv. Tjejerna gjorde en mycket bra match och vi fick med oss 1 poäng hem.

Slutsats: mycket innebandy, mycket alkohol och goa vänner. Häärligt..


ping-pong och nackspärr.


Idag har varit en lång dag.
Dagen började med en halvkrock på väg till stationen med den blåa-faran. kunde gått illa, men slutade bra.. Väl inne på tåget gjorde jag en fuling; jag satt mig i första klass med mitt "vanlinga" kort. Mary, lives by the edge. Första lektionen för dagen var ping-pong, eller bordtennis som det så fint stod på schemat. Jag var mig då en jävel på det, "utklassade (!!!)" Freddie på övningarna.. Men tog nog ut mig för mycket där, eftersom efter det förlorade jag (..tre..) matcher (..i rad..) MEN VEM RÄKNAR! ;) Sen var det dags för.... (trummvirrvel...) Gymnastik. Fram till januari ska vi i klassen genomgå ett antal lektioner i gymnastik tillsammans. Jag anser mig då inte vara vad man kallar en gymnast i någon kriterie alls. Roligt att prova på men jag har inga färdigheter alls i det. OCH VAD SLUTAR LEKTIONEN MED? Jo jag sträcker hela nacken när jag ska göra en bakåt kullerbytta. Det säger lite om min färdighet inom gymnastik va? Nu sitter jag, med världens stelaste nacke, och kvider framför datorn. Får se om det blir gymnastik förmig imorgon eller ej..

Annars idag ? Slutade fem så blev inte så mycket mer än mat och lite tv. Fick ju skjuts av kära Mange från skolan till Landets krona idag (med ett stopp inom landets håla;) ) Skämt och sido, jag tackar och bugar för liften :)

( Notis: Jag läste, spanare som man är. Folk får ju ta ansvar för sina egna handlingar, ingen annan skall göra det!)

Visst är det underbart att Mary börjat blogga igen! You like, dont you? ;)


image88


Tripp till Staffanstorp, slutade med förlust!


Tråkigt att åka på borta matcher och förlora, tråkigt att förlora i allmänhet.
Idag var det match, som jag tidigare skrev, mot stanstad. Tråkig match från båda lagen, enligt min mening.. Men men, serien är lång. Och det blir ju en match mot dom i landskrona med. Jag skrev tidigare att jag var impad av stanstad som lag och alltid skoj när det går bra för två nykomlingar i div. 2. Spanare som jag är hitta jag en stanstad tjejs blogg, inga namn nämda, och läste:

" men ooooh. de bör inte få gå och vinna när de är så usla, och så fula.
blir irriterad bara av tanken, vilket får mig att vilja gå in på plan och krossa.
"

kul läsning? Tar tillbaka vad jag skrev tidigare om dom. Usla och fula? Okej!

Vem vill se på krossa? bring it on!!

Nya tag, ny energi, nya vinster..


Mycket har hänt sen sist.


Jag har slutat med att säga " jag är en dålig bloggare " eftersom jag tror ni som läser min blogg redan räknat ut det utan större svårigheter. Men nu kommer jag igen..

Mycket har hänt sen jag sist skrev i holymary bloggen. Skolan rullar på med tentor, innebandy, rugby och roliga människor. Gillar vi. Innebandyn är mycket mycket rolig just nu. Idag har vi match borta mot stanstad. Kommer bli tufft. Är vad man kallar en "hat" match, men trots det är jag impad av stanstads framfart i div. 2. Kul för dom, men att vi vinner idag är ett måste för vårt ego om inget annat ; )  Vännerna är som alltid bäst. Vissa ser man mer, vissa ser man mindre. Synd! Något som man alltid vet är att Nina kan man bara inte bli av med, hur hårt man än försöker! : ) Skämt och sido, kommer bli riktigt riktigt tråkigt utan din i fyra månader, babe. (tröttnar kanske på dig efter nästa vecka tillsammans, man vet ju aldrig ;) )

Igår va det kalas! Firade Lina och mig, eftersom vi tagit ytteligare ett kliv mot vuxenvärlden. Mysig dag.. kvällen avslutades med att familjen ( minus fredde, som var i hbg) stod framför mor och fars nya fina tv och spelade wii. Rikigt roligt med golfen och tennisen. Eric var en jävel på bowling och Karro på golf. Mamma och pappa vågade till slut prova, och pappa blev sopad av banan av mamma på bowling! Grymt : )

Jag får väl skylla mig själv, men vilka idioter. En lödag och precis vid Allahelgona helgen och vi ska åka till Ullared för lite inköp. Vilka jävla galningar det finns. Det började med att folk, utan att vi först märkte det, raceade med oss från parkeringen till ingången MED SINA KUNDVANGNAR! Snälla folk, klockan var åtta på morgonen, lite väl tidigt va, Väl inne började de riktiga galningarna komma fram. Va det inte att de slet varorna ur händerna och hade sprinters tävling till diskmedlet, så stångade de en med kundvangen i ryggen eller körde över hälarna på mig.. Allvarligt folk, diskmedlet tar inte slut. Om det trots förmodan skulle hända, så fyller dom på..  


Min profilbild

RSS 2.0