Valborg by day



Idag är det valborg.
Vad gjorde jag vid denna tiden förra året? Undra varför jag inte kommer ihåg det.. Detta året har varit underbar. Efter skolan träffades tre generationer Andersson i stan över en lunch på vårt favorit ställe. Eller ja, i alla fall mitt..

Nu blir det grillning med ett glatt gäng hos Mackan och imorgon laddar vi bilen för färd mot Göteborg !





Håll tummarna gott folk



Om tolv timmar är tentan gjord och då är det helg vilket innebär valborgsfirande, Göteborg, brännboll och avslutning. Låt detta gå bra! Ni håller väl tummarna? Wish me luck...




Jag ger dig min morgon


Till mina vapendragare vill jag börja med att säga att jag känner mig som världens mest tråkiga människa och ber mina vänner om ursäkt för mitt otroligt tråkiga beteende den senaste tiden. Jag klandrar skolan! Men jag lovar att jag skall bli bättre på att visa mig ute bland civilisationen. Det är ett under att ni står ut med mig, men jag är tacksam ;)

Trots ledighet vaknade jag för ett par timmar sen för att vara en flitig student och studa i hundaåttio till tentan på torsdag. Två koppar kaffe och några telefonsamtal senare känner jag mig endast lite smartare. Men dagen är lång (vilket även boken är)  

Ikväll trotsar jag förkylningen och beger mig ut på fotbollsträningen. Enligt uppgifter skall jag visst spela match imorgon och trogen vän som Tulle är skall hon stötta mig i detta och därför bege sig (med en lite fika?) till planen för att heja fram mig trots min mistande kunskap i utförandret. Visst skall du?

Dusch nu, sen studerande..

 

Syd Afrika 2010?



Thailand till jul och VM i Syd Afrika till sommar med Eric? Ja, sex biljetter är i alla fall betalda ;)

Jag vill, jag vill, jag vill...




En sjuk människas fest



Min lördagsfest har bestått av grillning med familjen och sedan resten av eftermiddagen och förkvällen i soffan, spikad framför tvn.. Eftersom min feber och förkylning satt stopp för 25års firande i Lund fick det blir egenfirande i soffan med godis och läsk. 25 års fest vs. deg i soffan? Jag hade hellre styrt upp en fin klänning och vassat klackarna för att dansa lite, men ack. Det kommer ju en lördag nästa vecka med. Den väntar vi på..



Motivera mig



Min hals och min näsa mår inte bättre och spänningsskitet i huvudet börjar komma. Jag sitter med boken i högsta hugg och läser om mineraler i jorden. Vaknade nyss efter att ha sovit bort för mycket tid till att plugga och känner mig inte motiverad för fem öre. Finns det inte motivations piller på burk eller något? Isåfall borde jag nog ta mig en fyra fem stycken och krypa ner i sängen med trevlig läsning, för just nu går det inte ens framåt.

Minuterna till kvällens fika räknas ner, det kallar jag motivationshöjning till max.




Godmorgon mina hjärtan



Klockan är inte sju än och jag sitter i soffan påklädd och tuggar i mig min macka. Jag var, ja i alla fall vad jag trodde, ganska morgonpigg innan men det kan jag konstatera nu att jag inte är. Ögonen värker, jag funderar på att skolka och humöret är inte på topp. Konstaterat? Trots detta skall många timmar spenderas i skolan innan det är dags för hemfärd igen. Ikväll blir det förhoppningsvis lite träning om min hals blir bättre under dagen för att sedan träffa trevligt folk nere i stan på en fika..

Känner ett sug mot sommaren just nu. Ledighet, värmen, picknick, grillningar, vännerna och lite jobb..  Ska bli underabrt när terminen är slut. Men innan sommaren börjar står det massor på schemat som vi skall bli roligt, 25 års fest i helgen, Göteborg, Avslutningsfest och Stockholm med syster.

Ha en härlig dag folk!


Marcus ville vara med



Nu sitter jag och Marcus i soffan och kollar på fotboll. Fast vi kollar inte bara utan vi diskuterar och analyserar flitigt. Hodeladi hodeladi hoppsan vilken dag.




en helg med vännerna



Helgen som gick spenderades som tidigare nämt i vår fina huvudstad med mina kära vänner. Tulle, Sara, Gabby och jag begav oss i fredes middag från söder till norr. En trevlig bilfärd som innehöll många stopp på alla statiol på vägen och inte att glömma: Frasses! Säkert kört av Gabby kom vi upp till storstaden där grillning stod på schemat. Maten ändrades och så gjorde också sällskapet. Vår kära Nina kom tutandes, lite fel kört och senare, för att joina oss under helgen vilket var underbart. Dricka och massa prat avrundade kvällen innan det var dags för innebandy lördag.. Upp från sängen och hotellfrukosten stod på bordet. Tåget av ngt slag till Globen och innebandy under hela eftermiddagen, och våra vip kort gjorde så att vi fick träffa coola folket bakom väggen. Inte sant Sara? ;) På kvällen stod det fest på schemat, men eftersom våra kära Gabby blev sjuk och Tulle agerade som den perfekta systern var det bara jag sara och Nina som gick ut. Ställes sådär, sällskapet perfekt. Sen var det söndag och hemfärd...

Tack mina änglar för en härlig helg, det gjorde vi bra!  ♥





helgens händelser får vänta tills imorgon






innan sängen kallar får ni ett hallå



Dagen börjar gå mot sitt slut och sängen kallar högt just nu. Har preics packat klart och det mesta är redo för bilfärden mot huvudstaden imorgon, direkt efter skolan. Här är det snabba bud för att spendera så mycket tid som möjligt där uppe. Ni undrar säkert hur helgen ser ut, inte sant? Jo såhär är planerna: fredagen kommer bestå av bilfärd norrut med massa musik och glasstopp på vägen. På kvällen blir det middag med kanske en sväng om i stan. Lördagen är fullproppad med "hotellfrulle", sightseeing i globenområdet, innebandy och partaj för att på söndag bege oss hemåt igen..

Nu ska jag hoppa ner i sängen med en gobit till kille..



Mr Brightside



"Ditt paket har kommit". Jasså! Undra vad jag har beställt. Är nästan som en minijulafton och Tomten har precis varit och lämnat paket till mig, på nyvångslivs och för att få det krävs att jag visar upp leg, men visst är det trevligt! Jag får nog ta mig en cykeltur för att hämta det..


Idag står det Astrid-och-Mary-day på schemat. Eftersom min kära syster är sjuk får jag agera bra moster och ta hand om mitt hjärta. Detta skall göras på badet där vi ska trä på oss bikinin för att bada bubbelpool.. Men innan det är det dags för att bege mig till standen för att träffa chefen och lägga schema för i sommar. Förhoppningsvis kan jag få de helger jag vill jobba och de helger jag inte vill jobba får någon annan  ta. Men det skall jag nog klara av att fjäska in mig på, tror jag..



Jag längtar



Om två dagar beger sig fyra dårar från sköna gröna Landskrona till storstaden för  tre dagar fyllada med förhoppningsvis innebandy, middagar, dricka och lite shoppning.  Frågan alla ställer sig är om Fröken Molin möter upp oss?

Fler än jag som längtar?


Back to reality



Tillbaka till skolan efter tio dagars ledighet, detta med blandade känslor.. Positivt är att det endast var halvdag, att det var underbart väder och det nu är en dag närmre till helg och vår stockholmstripp. Det skall bli riktigt skönt att bara komma iväg med en fullpackad bil med underbara tjejer och Tulles "önskeskiva". 

Eftermiddagen har annars spenderats till största del med Louise efter en liten joggingtur. Jag bjöd in henne på hemlagad pizza och fotboll med Eric men när hon tackade ja visste hon inte vad hon gav sig in på. Hon kom hit vid sju, aningen hungrig och förväntade sig nog att pizzabaket skulle vara i fullgång, men ackså fel hon hade i så fall. Ingen jäst, ingen smör och lite kött resulterade i en lätt stirrig Maria som skar av halva fingret med en mixer. Ja, fråga mig inte hur det gick till, men det gjorde så ont att smärtan fick mig att kasta iväg den jäkla mixerkniven så att det fastnade i mjölpaketet. Tacka fan för konditorier!

En parentes är att det blev riktigt smarriga pizzor!


En bild säger allt...







Min profilbild

RSS 2.0