TILLSAMMANS MED MOR MIN

Dubbelt firande för familjen Andersson idag. Brors födelsedag som vi firade tillsammans med en fantastisk brunch hemma hos honom i förmiddags. Det hela som gör det dubbelt är att det idag även är alla mammors dag. Trots att det är fler som firas väljer jag att bara fira min. Och det gjorde jag tillsammans med min mamma. Efter en kökspresent åkte vi iväg för några timmars kvalitetstid med en vandring i sikte. Helt klart en kanon dag. Så, grattis kära bror på din födelsedag och grattis mor min på alla mammors men främst din dag! Ni båda är bättre än bäst! ♥


TID FÖR TRÄNING

Ikväll är det fotbollsfest. Inte bara i London utan även på många andra platser runt omkring. Eftersom många i min närhet blivit offer för det som kallas fotbollssjukan kommer jag även befinna mig på en fotbollsfest ikväll. Vi ska, förhoppningvis,  grilla och dricka gott hos Mackan ikväll tillsammans med många goa människor. För att orka med kvällen tänkte jag ta mig till friskis för ett pass nu klockan tre. Om jag sitter kvar här i lägenheten kommer jag behöva fixa massa jobb och det kommer bidra till att jag är helslut ikväll. Så, träning blir det!

Har ju varit en effektiv morgon med både jobb och en tur i stan. Hittade mordagpresenter, ordnade brors födelsedagspresent och träffade delar av min fina vänkrets. Hann även med en tur inom Frida för att träffa deras lilla lilla pojke Vincent. Herreminjäkel, vilken sötnos! Stort grattis igen min vän!


WATER AID




Har alltid svårt med bikinivalet inför sommaren. Ofta finns det massa altervnativ på internet, men tyvärr är det ofta i affärer som inte finns inom nära område. Detta gör att det hela blir lite svårt att prova! Men när HM har en söt blå (obervera: inte svart, utan blå!) bikini för två hundralappar gör det inte allt för mycket om det skulle skita sig totalt. I ett paket hem till mig..


C-VITAMIN

Åker iväg för någon timmes jobb. Ska skynda mig hem så jag får i mig en god frukost och chocka kroppen med massa c-vitaminer för just nu strejkar den ordentligt! Någon som har en bra huskur som funderar direkt mot halsen och näsan?


RISOTTO Á LA MOI

Jag går under. Är stressad upp till övre delen av öronen och håller sakta på att dunsta. Men för att inte göra detta innan min tid är kommen ska jag försöka att komma ner i varv (.. i alla fall tills imorgon när det återigen är dags för jobb!)

För att välkomna helgen på bästa sätt blev jag idag upphämtad av en hjälpsam Eric. För att visa min tacksamhet ställde jag mig i köket och lagade en u n d e r b a r  fredagsmiddag. Risotto med sparris och svamp, fläskfilé och en lätt sallad. Heja mig och mat i allmänget! Första gången jag lagade risotto, vilket faktiskt inte var alls så svårt som jag tänkt mig!

Tänkte dona lite med att skaffa lite kategorier här inne. Får se hur och vilka det blir, men håll utkik inom kort!


FEL LÄGE ATT PAJA

Jag har jobbat hemifrån sen sju i morse. Har massvis att göra innan pappa kommer hit och hjälper mig med golvet på balkongen. Mitt huvud är trött, mestadels för att jag inte fått i mig något kaffe. Kaffekokaren är paj och det gynnar inte min effektivitet.

Får fortsätta gå på sparenergi tills någon snäll själ kommer hit med en stor kopp kaffe med mycket mjölk.


IDROTTSSTJÄRNOR I VÄRLDEN


Jag tycker att man ska hylla människor som på något sätt förtjänar att bli hyllade. Detta kan i stort bli otroligt många människor. Tyvärr tycker jag att vi har lätt för att göra precis tvärt om och därför blir jag glad av människor som faktiskt lägger några väl valda positiva sanningsord på person som förtjänar detta. Att dessa ord handlar om sport är för mig bara ett plus.



Tryck till på bilden för att läsa hela krönikan.


PROJEKT; GOLVLÄGGNING


Jag ska strax förvandlas till Händiga-Maria. Bredvid min sida har jag pappa som idag ska hjälpa mig att lägga golv på balkongen. Blir ett vanligt trägolv med brädor som sen ska målas vitt. Håll tullarna för att jag kan få ner skruvarna på rätt plats.



JOBB-MORGON


Några timmars jobb fick starta denna morgon. Fick mig lite motion när jag tog mig runt hela staden. Jag gillar två flugor i en smäll.

Nu; frukost!


Uppdatering krävs; Stort grattis till underbara Frida med familj som idag blev en till då Vincent gjorde världen ännu lite bättre! ♥

HEJA MIN ERIC

Alla ni som läst City Landskrona idag har nog sett min fina sambo på bild.  Har ni inte kan ni både se och läsa hans ord i tidningen här. Intressant läsning eller ämne får ni avgöra, men fin är han i alla fall.





NYTT PROJEKT: TVIVLA DESIGN


Jag har lite nytt på gång. Ska ändra, fixa och dona. Men förhoppningsvis ska detta dra igång till helgen. Hoppas ni hänger med då.

Nu; jobb!

MÅNGA SMÅ DROPPAR FRÅN OVAN

Gårdagens timmar på teatern var mycket bra. Soran Ismail är väl Sveriges roligaste? Igår höll han tillsammans med de andra ribban högt i alla fall. Intressant hur man kan blanda ett viktigt ämne med ren humor, det resulterade ren glädje och många skratt.

Ska strax iväg och jobba några timmar. Tisdagar betyder ofta bara några få timmar jobb på annan plats, men idag följer det av jobb hemma efter. Ute regnar det konstant vilket jag hellre sett att det inte gjort! Men! På med regnkläderna och upp på hojen.


ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE


Snabba ryck var det här. Från friskispass till föreställning. På teatern nu klockan nitton är det en föreställning med bland annat Soran Ismail som heter Alla människors lika värde. Troligtvis blir detta väl spernderat tid.


Hej så länge.


BALKONGLIV

Har ju startat ett nytt projekt, närmre bestämt att göra om balkongen. Nu när man levt i renoveringen hur länge som helst så kan man väl lika bra fortsätta. Så lagom till köket sakta hamnar på rätt plats ser balkongen ut som kom-och-hjälp-mig-att-dö. Har efter ett bra tag fått färg på väggarna och golv ska läggas i nästa vecka. Sen är det allt det andra som ska fixas. Funderar på att ha en tyghimmel i taket. Hur detta ska fungera eller vad det ska vara för tyg har jag inte riktigt bestämt, men ett sånt blir det iallafall.

Men ska kolla runder för inspiration om hur det ska fixas och donas där ute. Tips på ideer? Jag har massa, men de måste väl struktureras upp lite.


Sköna hem inspiration till balkongen.


MONDAY DAY

Full rulle under förmiddagen. Barnvaktsjobb blev frukost nere i stan. Detta följt av massa rundvandrande runt om i stan och vidare hem. Eftermiddagen har börjat lugnare. Tänkte ändra på detta nu ch ta tag i mig själv innan jag ska motionera lite senare i eftermiddag/kväll.

Next stop; planering!


Min profilbild

RSS 2.0