Fuck off.


SERIÖST?

Är jag en otålig människa kanske? Är det normalt att man nästan TRE VECKOR efter det att man "flyttat" in i sin lägenhet inte sovit en enda natt där? Är det någon människa som tycker det? I så fall kan ni ta min mail, mitt nummer eller hälsa på mig och förklara meningen med att ha en sån lägenhet? ( PS, om ni skulle få för er att besöka mig hittar ni inte mig i min nya lägenhet utan hos mina föräldrar där jag lär bo tills jag blir pensionär och ser till att mina orkideer får exakt tillräckligt med vatten och solljus.. )

Dissa...
-  L-A hem.
- Slag i magen med gratis tidningar på lundsstation tidigt på morgonen
- no Grey's today?

...& hissa
♥ Att det är torsdag imorgon..
♥ .. & att Nina kommer hem då.
♥ STOCKHOLM på fredag med bästa tjejerna & disco-bilen : )


Roomservice gör Landskrona.


... eller mer Landskrona gör Roomservice.
I alla fall jag och Zuttan. Dagen har spenderats med Zutt sen mycket tidig morgon. Snäll vän som hon är kom hon och hämtade mig i turkabilen för att bila till ÖB, som för övrigt är världens bästa affär när man skall flytta, sedan vidare till Statiol för bullköp och sen till min 'soon to be' lilla lägenhet.  Dagens projekt: Hall & Kök. Låter det som vi tagit vatten över huvudet? Svar JA! För min vän Zuttan visade sig ha tummen, om inte precis men i alla fall nära, mitt i handen och jag var nog heller inte någon Johnny/Mattias. Zutt kämpade sig svettig för att sätta i hop en hylla, FRÅN IKEA! (Typ två skruvar och ett spik!) och jag fick inte den jäkla hälftpistolen att fungera (för jag höll den upp & ner, visade det sig). Min kära kamrat stirrade upp mig gaska måttligt mycket då hon under tiden hon satt ihop min fina svarta hylla svor och sovr åt "hylljävlen". Detta resulterade i att jag råkade sätta på konsolerna till hyllan på fel hyllbit och detta märktes in från jag skulle sätta upp hyllan som skulle vara ca 70 cm. Hyllan jag höll i handen var nästan en meter och stack ut ganska långt från väggen och täckte delar av fönstret! Om inget annat fick jag och Zutt oss ett gott  och intensivt skratt som varade i cirka fem minuter plus att jag fick öva mig på att skruva igen, i rätt hylla...

Allt ont medför alltid något gott, inte sant ?



Fire downtown..


...som hon själv hade sagt ! (Final countdown) 16 days to go, sen kommer Nina Molin hem. Och strax därefter kommer Toj hem ! ( å det är jävlar i det på tiden, hörni! )

I ♥ April !


rubrik rubrik rubrik ?


Sanningen svider.
Jag har under en tid nu hört att jag, som dom säger, borde "updatera holymary". När jag hörde det tänkte jag och svarade såklart jag ska! När jag väl sätter mig framför burken för att skriva några rader blir det mest en massa strirrande på den vita blanka bakgrunden och lite nynnande till datorns surr. Sanningen är den folk, mitt liv är inte så intressant. SÅ, nu är det sagt. Nu har jag släppt de tonen av stenar som vilat på mina axlar under så lång tid. Jag är bara jag. Varför skulle folk vilja läsa om mitt liv, om mina tankar och funderingar? Jag är en, snart, tjugotvå årig tjej från Landskrona. Ni vet staden där 'allt' händer. En tjej som för tillfället bor hemma hos sina föräldrar i en lägenhet. Lägenheten där flickan förövrigt är uppvuxen och har bott de senaste tjugoett åren drygt! Jag har aldrig blivit tagen av polisen, smällt smällare när det inte varit (kring) nyår, ätit en hel tårta själv eller slagit någon på käften. Vad kan jag ha som är så bra att säga så att folk skulle vilja läsa det? Nej jag är ledsen men svaret är: Inget!  

Jag är dock en väldigt irriterande människa. Jag hatar att inte få som jag vill och ger mig aldrig i situationer där jag har den minsta lilla chansen att gå segrande ut. Så oavsett hur tråkigt mitt liv är, hur mycket jag gnäller över obetydliga saker eller hur idiotiska mina tankar är så kommer jag att hålla holymary vid liv. Om än med respirators hjälp kommer den keep on fighting..

 - Enjoy the night.


Min profilbild

RSS 2.0