Åthelveta med otrevliga människor...


Dagens ros: Trevliga människor.

Vidoemix (hemmakväll som det så fint heter nu förtiden) fick ett kärt besök av mig själv och zuttan idag. Zutt som hyllar allt vad bygger-på-en-sann-historia filmer heter fick ge sig för en, vad jag ansåg vara, fantastisk film jag valde. Blev inköp av gotte och lite smått och gott för att sedan bege sig hem i lagom tid för att sätta in filmen och jäsa i soffan. Låter detta inte som en dunder kväll efter ett tolv timmars pass på jobb med röjsågen som min enda vän? (Förlåt Rebecka : ) )
Vi sätter i filmen och vad händer.. Jo, smarta jag kommer på att jag redan sett filmen. Men det var bara att bita ihop och hålla minen för att inte avslöja hela filmen i ren frustration
.. Som alltid, trevlig kväll babe.

Dagens citat:  "När han öppnar munnen: perfekta tänder.. och flytande svenska"


nya inlines är lika med träningsvärk





Detta är riktig kärlek . . .


Om att hitta rätt..



Att hitta rätt är inte alltid lätt.
Enligt mig, vilket för mig är det som betyder något, har jag ett utomodentligt lokalsinne. Jag hittar fan över allt. Men jag lider med dom människor som inte har denna unika förmåga att lokalisera sig i trafiken/omgivningen. Dock kan jag ha lite svårare att hitta rätt när det gäller andra saker. Ibland går allt bara fel! Om man kommer till en återvändsgränd kan man antagligen ge upp eller leta vidare. Jag anser inte att man är sämre människa eller svagare på något sätt om man ger upp. Men om man istället ger sig in i leken igen och letar vidare hittar man oftast rätt till slut. Och om man inte gör det har man iallfall fått en uppfattning om omgivningen runt omkring sig..

Det är skönt att snart vara hemma!

( EN LITEN NOTIS: Man kan ju undra om Cech hittade vad han letade efter igår. )



Runar kickar **** på fortet..


Nu är det ett långt sommarlov, helt lovley!
Yeah, tre hektiska slutdagar i skolan med dans, redovisning och tenta är det äntligen dax för ett välbehövligt sommarlov. Dessa veckorna går ut på vila, sola och ha massa skoj. Låter bra, inte sant? : ) Idag började dock lovet med en arbetsdag ute i solen. Vilket inte är fyskam eftersom man både får sol, träffa trevbliga människor och tjänar pengar! Imorgon är det halvdagsarbete som gäller för att sedan pressa sol på stranden med Molin. Annars i helgen blir det en tripp till munka för att träffa munkas trevligaste innebandy spelare. Där det givetvis blir lite gott grillat, god dricka och underbart sällskap.. 

Förresten, tisdagseftermiddagen och kvällen tillbringades i malmö hos Freddan där det var massa pluggande inför tentan. Hann dock med lite godis paus, pizza ätande och fångarna på fortet-tittande. Och vet ni, Rungar Söögard (kanske mest känd som Carolas ex make) kickade allas bakdel där. Fort Boyard hade aldrig varit detsamma utan han utan han, gong-gong mannen och Gundes sjuuu-nycklar..  Ljuvligt!


heet.



image117


There's a boy i know, He's the one i dream of !
- Men Ronaldo förblir ögongodis...


Back on track !



Nejdå, jorden har inte gått under eller något sånt, jag har bara fått tummarna loss och tänkte skriva
en ointressant rad eller två.


Imorgon är det sista måndagen på termin fyra som student påmalmö högskola. Detta skall bli underbart! Dock innehåller måndagen en redovisning, tisdagen består av dans!?! och onsdagen av tenta. Så dessa dagarna är ingen dans på rosor. Men min hjärna & kropp har redan gått på sommarlov,vilket icke är bra med tanke på veckan som kommer.. Det fixar sig alltid, inte sant?

På torsdag börjar en lång sommar med jobb. Vår kära skara nere på stranden har fått tillökning. Vår egen Nina Molin skall slita med oss andra hela sommaren. Treevligt! Bjuder därför på  två highlights bilder från förra året. Enjoy!


image115image116


Min profilbild

RSS 2.0