Mot hans vilja, men ändå inte


Sex and the city filmen på tv och gissa vem som ska kolla? ;) Ingen kniv var involverad, nästan inget tjat heller.. I Rule!



Min kväll ska spenderas med mamma


Bakadpotatis med massa goda tillbehör, det låter något va? Det ska jag och mamma äta snart här hemma hos mig och se massa skit på tvn. Mamma är utslängd av pappa som idag har "grabbkväll" med wii-spel och öl. Mamma får då stå ut med mig, eller tvärt om :) Passande för mig då min bättre hälft ligger och sover ruset av sig efter att han kom hem lagom till två i eftermiddags...skitfull! Men eftersom han fick en gås efter hårt öldrickande och fotboll accepteras detta beteende, haha..



Gårdagens fest med bilder


Gårdagen var kanon, från början till slut får kvällen tio fingrar upp! Min käraste hade bjudit hem två grabbar på middag för att sen gå och kolla innebandy. Jag som också bestämt med några kompisar tänkte att vi så istället kunde slå ihop dessa två sällskap och ha trevligt ihop med mat och dryck, vilket vi gjorde.. Taco, vin och idol fortsatte med kaka, glögg och en utekväll nere istan. Slutade med att vi försökte stampa i takt till musiken på taget vilket var riktigt skoj! Taxi-Linus kom och hämtade ett glatt men trött gäng tjejer & en kille och vi somnde riktigt skönt direkt när vi kom hem..

Tack tjejer & killar för kvällen igår! ♥



 

 


Efter många försök fastnade vi på bild


( Jag är ingen fotomänniska men roligt hade vi iaf. tack för igår girls. Fler bilder kommer sen )




 

 


Nu startar kvällen..




Från spökafton till vinkväll via plugg


Gårdagen då! Ja, efter en fika nere i stan med vännerna fick jag skynda mig hem för att plugga lite innan vi styrde in siktet mot stan igen. Var spökafton vilket betyder att mycket folk vandrade runt och affärerna hade öppet länge. Möss- och vantinhandling sen vidare mot två-sex-ett där det blev fika/mat med så trevligt sällskap. Eric fick halvdamp av att han var urusel på plump, men sämre var ändå Matilda. Sara vann över mig med fyra poäng men hon var den som skrev (dra slutsatsen själv) och zempa anklagar jag för min förlust eftersom han gjorde så jag missade sista sticket ;)

Idag, eller ikväll rättare sagt, blir det vin och taco kväll med några vänner. Blir nog bara lite mys och idol tittande här hemma. Ser riktigt mycket fram emot detta så plugget nu innan ska jag snabbt avverka för att göra mig redo för kvällen.. Ja jag vet att klockan bara är strax innan tio!



MUMS.. mat..


Jag gillar att äta, jag älskar mat! Effektivt är det här i lägenheten också, plugg och mat vid köksbordet!






Lunchen försvann




Telefonsamtalet med Nina resluterade i att lunchen försvann på grund av tidsbrist. Nu väntar några timmar med effektiv inläsning innan det blir en promenad ner i stan med Nina för en stunds fika med Sara..  Hoppas ni i alla fall avnjuter en god lunch! (Min adress är löpar...)


Tid för studier


Magen mår bättre idag vilket gör att jag är en gladare Maria. Gillar inte att vara fast i sängen under flera dagar så känns skönt att det bara va ordentligt igår. Ska ta tag i mitt pluggande idag också (Ja, jag vet att jag tjatat om allt mitt plugg mycket men eftersom jag har tenta känns det som ett måste-göra!) Ska ta mig ut idag också, en promenad får det bli sen. Solen skiner och jag missade första innebandy träningen igår på, ja mycket mycket länge..

Torsdagsfika ikväll girls? Jag tycker..



Inget budskap bara fint





 


'sjuk' får inte plats i mitt schema


Min trötthet i morse visade sig inte vara på grund av dålig sömn eller något sånt. Utan det visade sig att min mage inte var speciellt kry och kramper resulterade i att maten kom upp samma väg den kom in. Har sovit bort dagen och känner mig lite piggare nu. Har försökt att få läst lite men det har inte gått speciellt bra. Denna hemtentan kommer gå åt h-vete och det känns inte bättre av att kroppen sätter sig emot huvudet just nu.. Min undebara föräldrar som har cykelrunder som underhållning ska svänga inom och lämna lite energi till mig. Hoppas det hjälper för det finns ingen tid för något annat än skolan just nu!

Jag ♥ Friska kroppar



Sovit gott?


Stängde visst av klockan imorse så jag vaknade nu istället för sju. Behövdes nog för jag känner mig fortfarande inte helt utvilad. Fast vi som människor sover cirka en tredjedel av vårt liv är jag fortfarande trött. Hallå, va är det för fel på mig? Hade förstått om jag hade sovit så tolv timmar per natt eller bara sovit typ fyra, för då blir kroopen nog helt off. Men jag är nästan idealexemplet på en person som sover omrkring åtta timmar per natt.

Någon som har ett bra tips på hur jag ska bli pigg? I så fall får ni mer än gärna hojta till!



Jag assisterade framtidens skyttedrottning


Kvällen har spenderats nere i, jag skulle gissa på, Arlöv (?) eller där någonstans.. Något jag vet är att vi spelade match iallafall och den slutade med tre poäng till Dam U efter 3-2 på tavlan när slutsignalen gick. Jag assisterade två bollar till två målgörare som har haft klubban på semester nu under ett tag. Men jag fick i min andra passning en känsla av att detta är något stort. Gabby känns som en målskytt på väg uppåt och jag säger en sak till våra kommande motståndare både i Dam A och Dam U: Se upp för den lille skiten på vänsterflanken, ger ni henne chansen springer hon förbi er och sätter den snyggt upp i krysset.. Ni är härmed varnade!

(Idag somnar jag fint, godnatt!)




 




Jag är & kommer aldrig bli en ny Heidi Klum älskling..


En kille & en tjej sitter i soffan & fikar en vanlig tisdagseftermiddag och tittar på Project runway.

- "Gud va Heidi Klum är snygg. Jag hoppas jag ser ut så när jag är 'mamma'".. säger flickan.

Killen som vid detta lagret både dreglar över kakan och Heidi säger då:

- "Det hoppas jag med", samtidigt som han torkar både haka och golv..



Tillbaka hemma och just nu framför daton


Blev en god lunch hos syster med pappa och Astrid. Nu är jag hemma igen och har försökt att plugga lite, vilket har gått lite siså om jag ska vara optimist. Ska strax sätta mig i soffan och ta en liten hemma-eftermiddags-fika med min sambo. Vi syns knappt nu förtiden känns det som så får ta vara på när vi har tid till det. Ikväll bär det sen av mot sydligare breddgrader för att spela med U-laget..



Min profilbild

RSS 2.0