nytt till smyckeskorset

Jag är stolt efter vad jag lyckats åstadkomma under dagen! Men detta är inte allt, där är lite till!


söndagens planer

Skynda, skynda! Efter att ha sovit för länge och sen dragit mig i soffan lite för länge är det snabba ryck hem till syster med familj. En eftermiddag i smyckets tecken är väl aldrig fel. Synd bara att jag har tummen mitt i handen!

Gårdagen tillsammans med Tulle, Gabby, Carl och Li var inte fel.


a new morning

Jag är idag inte morgonpigg men jag har i alla fall en 'big foot' hand.


rå fisk och goa skratt

Jag har äntligen fått träffa underbart söta lilla Carl. Detta har ni gjort bra Gabby och Chrille. ♥ Tyvärr var jag helt för fokuserad på annat så någon bild hann jag inte med.

Slöt upp med ett stort glatt häng på 261 för sushi och en allmänt bra fredagskväll. Vilken underbar start på helgen.




todays M

En lätt trötthet ligger över mig, men jobbet kallar väldigt snart.


tre fina planer ♥

Jag ser fram emot den kommande helgen riktigt mycket. Fredag betyder sushikväll med söta vänner nere på 261, lördags kväll med fina Tulle, ostbricka och lite vin. Kanske fler som har en öppen kväll och är med på lördag? På söndag ska jag på smyckesparty hos min pyssliga syster. Detta är en väl planerad helg helt i mitt tycke ♥

Lugn, jag äter inte sushi, jag ska köpa pastöriserad ost och alkoholfritt vin!


stop the rain

Deppig lunch när man tittar ut genom fönstret och ser regn och mer regn. Tur jag har god lunch lax, citronsås och potatis. Det förgyller en regnig dag!


energibomb

Tyckte jag förtjänade en kaloribomb, här kallat energibomb, efter en lagom lång promenad med mor min. Sagt och gjort stod jag snabbt därefter och gjorde en äpplekaka med ett knäckigt täcke. Ja, den var lika god som jag hoppades på. Såklart hade jag ett hav med vaniljsås till, annars gör man det fel!


fast i en bubbla

Fastnade i tankar på hit snabbt saker och ting händer. Hur förutsedda men oftast oförutsedda saker händer i ett ögonblick. I vissa fall leder detta till sorg och kämpande, men i andra fall till ren lycka! Mina tankar finns med hos en vän med sin fin familj. ♥

Tankar har en konstig magisk förmåga att påverka en under en lång tid, eller på direkten! Jag kan nu säga att jag aldrig förr längtat till hösten, jag vill att sommaren ska springa förbi i lagom fart!

Jag längtar ihjäl mig efter en dag av mycket eftertanke.


like the old days

Jag har ekat tomt och varit sängliggande i drygt två dagar! Förutom doktorsbesök har det inte varit mer aktivitet från min sida. Men idag är jag tillbaka till jobb och trotsar min förkylning.

Fick fira med lite fredagsfika i form av en gammal klassiker, 88:an!


on my way

Efter en tuff dag på jobb med mycket hostande, snörvlande och halsont är jag nu påväg hem!

Förutom matinhandling ska jag inte göra något mer. Kanske käka två paket halstabletter och halsa hostmedicin.


söndagsfrukost

Mitt goda hemmagjorda bröd, yoghurt och varmchoklad gör denna morgon helt okej. Recept ska komma på det Lolo, håll ut!

Min hals mår inte bra och även om febern gått ner känns inte kroppen helt hundra! Men det hoppas vi kunna kurera under dagen, i alla fall ge kroppen en hjälpande hand!


follow the leader

Läste Louise blogg och tänkte att jag skulle börja använda min mobil mer nyttigt. Jag tänkte mest på att jag innan fotade mer vardagshändelser än nu och att det förgyllde, på något konstigt sätt, min vardag! Fina bilder kan även de skapas av fula motiv! Så följ mig på instagram (holy_m) om ni vill hålla koll på mig ännu mer än här på bloggen eller bara följa fortsättningen om E får nya strumpor eller ej i julklapp!


premiärfotboll

Nu ska jag ta tag i min själv denna lördag och bege mig till duschen. Strax dags för fotboll, även om molnen gjort besök så ser det ut att bli en bra fotbollspremiär.

Heja BBK!


bland kristallkronor & vita dukar



Gårdagens idrottsgala var riktigt bra från början till slut! God mat, härliga människor, lite tårar och massa skratt. Måns Möller som höll i galan gjorde detta med bravur! Jag som inte hade mer än telefonen med som kamera glömde bort att ta bilder & hastade bara fram bilden ovan. Jag önskar många fler år med en lika fin gala där Landskrona idrottens hjältar hyllas på rätt sätt.


Min profilbild

RSS 2.0