Uppsats; check

Nu är hela uppsatsen inskickad, bilagorna var det som tog min sista tid det vill säga hela eftermiddagen. M E N nu är allt nästan klart. Förhoppningsvis har jag sommarlov helt och hållet på onsdag. Håll tummarna för det!

Nu ska jag ta tag i mig själv ovh ta mig ut till träningen för att titta. Det känns sådär att stå vid sidan om, men antar att jag får acceptera det eftersom mitt infekterade lår inte vill som jag vill..

Nu måste jag springa!


kär.


Är det dig Algot söker?

Algot är en härlig liten brun hamster som just nu bor på löpargatan i Landskrona. Han hette fram till igår Atlas men fick snabbt bytt namn. Algot var en present till min bror från hans kompisar, men bror kan tyvärr inte ta hem honom eftersom familjen inte tål honom. För att han inte skulle bli "mat till andra djur" eller "nerspolad" fick jag ta hem honom. Tråkigt nog så känns det inte som han och vår andra familjemedlem går ihop vilket gör att Algot nu söker ett nytt hem.

Algot söker nu ett hem! Vill ni utöka familjen med en liten hamster? Eller har ni en lillasyster eller lillebror som vill och kan ta hand om ha en hamster? Då behöver ni Algot. Han har  en fin bur med allt som krävs för ett långt och lyckligt liv.. 


Efterlysning

Blev en trevlig fest för min igår ett år äldre broder. God mat och ett glatt gäng kombinerat med en lagom mängd av solsken gjorde det hela till kalas. För min egen del blev det mycket lugnt eftersom mitt ben bokstavligt tar kål på mig. För er jag inte redan sökt sympati hos så brände jag mig i måndes. Skulle laga pasta och letade efter silen som var i diskstället. För att få tag i det var jag tvungen att få bort en stekpanna som låg över. När stekpannan föll mot marken skulle jag smidigt fånga den innan den fick vår "kära" granne att gå i taket där nere. Det hela gick inte så smidigt, stekpannnan föll i golvet samtidigt som jag böjde mig ner och rent av hällde kokande pasta vatten på mitt lår. För er som inte förstått det var detta inte den skönaste känslan jag varit med om och som plåster på såret har det nu också blivit liute inflamerat. Men, idag ska jag ta mig upp till farbror doktor som får ta sig en titt på det.

Mer om kvällen? Jo, vi blev en hamster rikare. Men mer om det sen för  nu ska jag väcka Eric och leta upp någon form av frukost, vilket blir svårt i vår kyl..  


Överseende


Under dagen får ni ha överseende med min blogg, den ska ändras lite tänkte jag. Headern är.. ja, jag vet inte än! Nu blir det stan, sen liite fixande  med detta, sen fotboll. Största grattiset till min bror som idag blir mer vuxen.

More to come


Håller helg

Tiden har sprungit iväg denna eftermiddag. Så fort solen tittade fram från alla j-vla regnmoln som hängt över oss idag så gick tiden galet fort. Åt en god lunch med min käraste idag på golfen, vilket förgyllde en regning dag. Efter att jag kommit hem och placerat bakdelen i soffan har det knappast funnit någon ork att ta mig i till duschen. Men det blir nästa projekt! Snabba ryck får det bli om jag nu ska iväg på lite shopping. Ikväll röstar jag på tacos och film, gör ni?


Plaströr

 

 

Hittade en härlig bild hos Matilda på två trötta tjejer efter träningen idag. Ser ni den fina flaskan jag dricker ur? Flaskan i fråga är det ingenting fel på, men Nina seriöst, plastsnöret man dricker ur är från sent 80-tal. Förstår att jag i fortsättningen antagligen inte kommer få dricka ur hennes flaska, men det gör ingenting eftersom jag mest tuggar på plaströret när jag dricker. Om alla andra också gör detta känns det som om detta är en sjukdomsspridare, mums.


Coopers & styrka

Blev först organiserade träningen idag på hur lång tid som helst. Det kändes, men samtligt känns det helbra att vara igång igen. Coopers som vi alla fruktar följdes av två pass styrka vilket kommer resultera i att träningsvärken kommer lagom till tidningen imorgon bitti.

Nu, eller efter jobb imorgon, tar vi helg och efter helgen har jag förhoppningsvis ett välförtjänt sommarlov. Då väntar endast jobb vilket inte är allt för tråkigt med tanke på arbetskollegerna. Plus att på morgonen vara ute i ett härligt sommarväder är inte fy skam. Njut av den klarblå himlen på  bilden nedan, det gjorde jag i morse..


First time for everytihing

När jag var liten och vi skulle åka iväg någonstans, varesig det var en kortare eller längre resa, fick man alltid höra att man skulle ta med sig en tjock jacka "om det skulle hända något". Köpte inte riktigt detta resonomanget på grund av många olika anledningar; vi bor i en liten stad (om något skulle hända har man tio minuter hem vart man än är) plus att vi hade liten bil och om bilen var fullproppade fanns där värme för att smälta isen ena polen. Men jag förstod igår varför detta budskapet var så sant..

Örkelljunga - Borstahusen på en onsdag kväll klockan sju kändes på något sätt lockande för en tjej och tre killar. Så utan att fundera vidare tog vi och packade oss in i Erics bil och körde iväg. När vi sett en av de mest ojämna matcherna med minst mål i historien styrde vi hjulen mot Landskrona. Eller ja, vi försäkte. Bilen ville inte riktigt som vi och sa stopp på grund av överhettning. Ut på motorvägen och in i väggrenen igen, det var vad vi hann med. BBK bussarna plockade upp icke-familjemedlemmar och jag fick snäll nog sitta kvar i en söndrig bil. På grund av vårt härliga väder här i Skåne var det minusgrader utanför dörrana så väntan på bärgningsbilen fick bli inne i bilen. En trevlig man vars meningar lät som läten hämtade sedan upp oss och bilen och körde oss senare till ett rastställe. Där fick vi vänta inne i värmen på en snäll svärfar och hade hört hela vägen från Landskrona mitt i natten. Något positivt är ju att BBK i  slutet faktiskt fick in ett mål på sina sextio klara målchanser de hade under matchen. Man har en härlig utsikt från en lastbil..





Precis (?) såhär vill jag  spendera alla kommande onsdagar



Blå blå himmel

Blev en j-vla kväll igår vilket utförligt kommer berättas senare idag! Just nu är jag på jobb och njuter till fullo över en härlig morgon med blå himmel. Eller njuter till fullo är kanske att ta i, men ute får jag iaf vara...

Funderingar framför tvn

Ursäktar nästan inte mig själv över den urusla uppdatering som varit på holymary! Just nu lever sidan kvar med hjälp av konstgjord andning, men fortfarande med visst hopp för framtiden! Sanningen är den att jag just nu är trött på att skriva om samma tråkiga dagar; jobb, plugg, jobb.. Ja ni förstår! Jag blir deprimerad över mina ord och vill just nu inte smitta ner mina trogna läsare med mina trista rader! Så har bestämt mig att det blir en halv veckas uppehåll på holymary! (då min uppsats ska vara så gott som klar på onsdag!)

M E N (dagens råd kommer här...) P Å O N S D A G, då ska ni titta in igen..


i farten

Law abidingcitizens blev gårdagens film. Hur denna slutar vet jag inte riktigt eftersom jag halvsov efter lite mer än en timme och vaknade när sista scenen var. Att göra så är värre än att somna precis i slutet, för nu vet man hur den sluta men man fattar ingenting. Om jag istället hade somnat när det varit tio minuter kvar hade jag i alla fall kunnat räkna ut hur flmen hade slutat. Men, får väl se om en igen för början var i alla fall bra!

Hade som bilden nedan visar en härlig fredagsgrillning nere på stranden. Låg i lä och solen lyste härligt under hela grillningen så det kunde inte blivit bättre.

Dagen har än sålänge spenderats med Märta, efter att ha jobbat i några timmar i morse. Har hunnit bli en lång promenad också och nu strax ska det bli en till! Härlig ledig lörag med andra ord! I eftermiddag blir det fotboll sen kalas!



Picknick i ett härligt väder!

img_0629 (MMS)

Picknick i ett härligt väder!


I vita converse



blev det kvällsmat nere på stranden! Kände mig deppig och behövde lite uppmuntran (och mat) Hade velat säga att jag längtar till en ledig helg. Men eftersom den innehåller många måsten så känner jag att jag i alla fall kommer njuta av fredagen imorgon. Helgen innehåller bortsett från min negativa klang också en del roliga saker, vilka inte skall glömmas. Nu laddar jag de sista batterierna innan jag & min hjärna går på sommarlov!


Rastad

Inser att jag just nu låter som en idiot, men jag har STORA problem med min kondition just nu. Var tog den lilla jag hade innan vägen? Har precis varit ute och sprungit med Eric och jag är genom trött. Låt mig omformulera det; jag har precis blivit rastad av Eric. Känner hur mina innersta muskler i vaderna krampar efter syre och hur hjärtat jobbar övertid för att hålla hjärnan syresatt. Jag är helt död.

Nu ska jag ta mig en lång dusch och svära över morgondagens träningsvärk, så stör inte!


Min profilbild

RSS 2.0