I FARTEN.



Försöker hålla farten uppe fram till läggdags. I denna stund lagas det sen kvällsmat i väntan på min roomie. Har varit en sväng hos mamma och pappa, hämtat massvis med innebandy klubbor, tvättat, tvättat, tvättat.. ja, idag är det faktisk jag som är hemmafrun i hushållet!


LAST DAY

Har idag lämnat in hushållets båda datorer för service, uppdateringar och rensning! Detta betyder att jag är dator ledig idag, och för mig händer inte det allt för ofta! Imorgon börjar skolan så idag är det sista dagen på detta årets sommarlov. Tänkte försöka spendera den på bästa sätt! Har ni några förslag på hur detta kan göras?


SOFFGROPSPOSITION



Antar att kaffe klockan tio på kvällen inte är att föredra. Kom dock hem efter träningen med ett enormt koffein sug och en trötthet som inte var av denna värld. Tränat bra eller bara lat? Mina underbara vänner tycker ju jag är latast i världen så jag börjar smått i frågasätta ifall jag verkligen tränar eller inte! Men kroppen säger att jag faktiskt gjorde något på träningen idag. Rumpan placerades perfekt i soffgropen och på tvn visas Seven. Jag har någon viss förkärlek för otroligt räliga filmer, trots att jag inte sover gott på månader efter. Antar att det finns en anledning till varför jag i mellanåt låser in mig, katten och kattlådan med en kniv i sovrummet när jag sover själv. MES MARY, jag vet!


LUNCH

Sitter och småskyndar mig i min lunch. Blev en snabbvariant på pastasallad med skinka och parmesan idag. Kylen ekar, men man tager vad man haver! Jag skyndar i mig maten för att Johanna kommer uppspringande hit vilken sekund som helst. Är ny vecka nu och mycket händer. Förutom skolstart och match blir det läger till helgen. Detta skall planeras ännu mer om bara någon minut. Så det är bara att fortsätta håva i lunchen. Turbolunch it is!


MYSIG FÖRMIDDAG

Den spenderas tillsammans med stora delar av familjen! Just nu; kaffe på trädgårdscafeet! Skolan känns nu långt borta..

♥ FROM DENMARK



Tack mamma, pappa och Eric för en underbar dag. Louisiana och Köpenhamn strosandet var helmysigt! Vilken underbar söndag jag haft! ♥


LOUISIANA



Dagen är planerad och den ser vi mycket fram emot. Vid elva kommer mamma och pappa och hämtar mig och min sambo. Vi styr sedan bilen mot Köpenhamn och Louisiana. Ska bli en mysigt solig dag med ytrevlig omgivning och mycket fint att titta på. Har aldrig varit där innan, men sägs att jag missat något. Har bland annat Warhols utställning just nu så detta blir nog kanon.


VÅT MATCHDAG

Regn, regn och åter regn. Ja, idag är det en gråtråkig dag utanför fönsterna. Trots det tråkiga vädret ser vi fram emot en rikigt härlig dag. Idag börjar vårt DM och första motståndaren att besegra på vår väg mot slutspelet är Palmstaden. Tufft! Håll tummarna så ska vi göra vårt bästa för att det skall gå vägen!

Tänkte ta mig ner till stan för att träffa mina kära vänner. Tråkigt för oss är att Nina befinner sig i ett soligt Rom. Hade velat ha henne hemma idag, men antar att det blir svårt!

Skynda skynda!

Jumpin' jumpin'

Hemkommen från allt för många turer på stan, väla och ett stort ICA är jag helt off i hjärnan. Men gör inte jag maten blir det ingen mat (.. och tvättar inte min kära sambo luktar jag skit!) Så nu står jag mitt i köket och lyssnar på Destiny's child, gör sallad och steker stora biffar. Jag älskar fredagskvällar!


IT'S FRIDAY



Att säga att jag är en skönhet på morgonen är att ljuga. Jag tar timmar innan jag kan se dagsljus och liter vis med koffein innan jag blir pigg! That's me! Ska strax bege mig ner i stan med Johanna för lite shopping och umgänge. Så kickar vi igång helgen, härligt!

Ikväll ser jag fram emot en middag för två!


SAMSUNG, DATOR KÄRLEK



Min tidiga födelsedagspresent är ljuvligt vacker. Inte sant?  TACK ♥

♥ HÖST




Många godbitar som passar in i mitt hjärta, som åker rakt in i min garderob. Underbara höst!

PESTO



Underbart god middag som idag bestod av pasta med pesto och knaprigt bacon. Tummen skar jag sönder på vägen! Det var första, men inte sista, gången jag gjorde pesto från grunden. Otroligt vad gott mat är!


STORM



Nattens storm har hållt mig vaken inatt. Har sovit riktigt dåligt vilket gjorde att jag vaknade riktigt trött tidigt imorse. Det är fortfarande ett jäkla blåsande ute och jag drar mig verkligen från att gå ut! Får väl se hur det blir med vårt fotbollstittande i Helsingborg vid lunch tid. I eftermiddag står det pestolagning på schemat och ikväll är det träning.


YOU, BABY YOU !



Efter flertalet timmar i malmö, först på högskolan sen i stan, är dagen nu strax slut! Nu tänkte jag bokstavligt talat krypa till sängen. Är otroligt trött och behöver ladda krafterna för en dag imorgon med som antagligen kommer spenderas i Helsingborg. Nu ska jag njuta av kvällens sista minuter och det gör jag bäst tillsammans med min bättre hälft! Mysigt värre! ♥


Min profilbild

RSS 2.0