två veckor minus en dag

Jag har inte glömt er. Men just nu är bara mycket fokus på vad som komma ska. Ni vet, nästa lördag. Eller ja, lördagen efter midsommar. Åh, mycket att se fram emot. Låt tiden gå fort. Lagom fort. Låt allt bli bra och låt alla mina nära och kära ha en underbar kväll. Det står högst upp på min önskelista.
 
Har ni tips? Ni vet, på allt som kan höra den dagen till. Jag försöker intala mig att jag ha någorlunda koll på saker, men vem vet. Och tips och råd är alltid välkomna.  
 

jag och vår lilltjej

Jag har glömt att berätta att jag har de mest underbara människorna som finns runt om mig. Och att några av dessa förra veckan överraskade mig med att ha möhippa för den blivande fru Laurenius. 'Fru Laurenius', jag kan inte riktigt förstå att jag ska släppa mitt -sson. Men om detta behövs ett eget inlägg med bilder, och just nu har jag inte det sistnämnda. Så, håll ut!
 
Igår hade jag och Tyris tjejkväll. Eric var på fest och vi njöt i stugan. Idag ska min kära far firas, så jag och Tyra började firandet redan igår och sov hos mamma/mormor & pappa/morfar. Just nu är det lugnet före stormen, innan resten av familjen Andersson tågar in.
 

Min profilbild

RSS 2.0