Till dig.



Jag har under lång tid fått höra att du inte är med här på min sida och att du tror att jag inte vill skriva om dig. Du kunde inte ha haft mer fel. Du är med mig alltid, i allt jag gör. När som helt kan jag skriva om dig och fortsätta hur länge som helt. Jag kan skriva hur du förändrat mitt liv och under fyra år gjort mig hel. Hur du alltid är snäll och förstående när jag egentligen förtjänar annat. Hur glad jag är när jag ser dig med mina kompisar och min familj! Hur mycket jag uppskattar allt du gjort för mig och hur glad jag är för alla minuter jag är med dig. Hur söt du är när du sjunger fel i bilen och om alla dina ryck när du håller på att somna på kvällen. Jag kan skriva om hur gullig du var när du sjöng en låt för mig inför stor publik eller hur fin du var på min systers bröllop. Om hur mycket jag saknar dig när jag är ifrån dig och hur ont det gör i kroppen när jag tänker på att vara ifrån dig. Hur frukstansvärt rädd jag är för att leva utan dig...

                                                                                         ♥



inte mycket slår detta.


Jag skrev i förra inlägget att vi skulle skippa allt vad julklappar var. Glöm det, jag har tänkt om! Idag har vi firat jul med Familjen Andersson hemma hos mor och far. Eftersom stora delar av familjen var på olika håll den riktiga julafton tog vi igen det med att lägga till en specielldag som vi också kallar julafton. Kvällen bestod av god mat som mamma skall tackas för, fina människor, lite klappar och mycket bölande.. Ja jag är känslig, men idag fick jag världens finast julklapp. En bok med Astrids första tre månader i bilder. Karro ber mig bläddra till sista sidan i boken och läsa. Jag hinner inte till andra raden innan tårarna börjar rinna. Vid tredje raden stört bölar jag och försöker samla kraft att läsa högt för de andra i sällskapet, vilket förövrigt inte gick så bra. Som sagt är jag känslig, det vet jag. Men detta var den absolut bästa julkappen jag kunde önska. Jag bölade, bölade och bölade lite till och tårarna bara sprutade. När jag efter ett tag hade sansat mig och fått kontroll över floderna från mina ögon, säger Karro: Men du har ju inte svarat på frågan! Jag börjar återigen böla och försöker få fram att det är ju självklart jag vill bli Astrids fadder !

Förlåt till er andra, men detta var den bästa julklappen jag någonsin fått ! Tack...     ♥



Och så var julen över innan den ens hann börja.



Det är något visst med julen, det tycker jag verkligen. Stress, planering, väntan och förhoppningarna har en viss charm som inte kan tas bort. Man går och har massa bollar i luften och känner pulsen öka för varje dag närmre julafton det blir. Sen kommer dagen med stort d. Varje hem har sin rutin och tradition om hur dagen ser ut, och det rubbar man inte på om man vill uppleva nyår. Detta året var inget undantag. Jag stressade in i det sista för att få rätt på klapparna och allt smått jag behövde till dagen i ära. Jag kände mig stressad. Jag som endast skulle ta hand om mig själv och mina små problem. Jag skulle inte stå och göra all maten, skulle inte heller fixa dukning och allt annat man "måste" ha denna dagen eftersom jag skulle hem till mor och far där maten var gjord och allt därtill. För mig var det bara att sätta mig ner i soffan, titta på kalle anka för tjugoandragången i mitt liv och umgås med släkten. Det blev en helt fantastisk dag och jag har ingen annan än familjen att tacka för det. Men det är en dag och människor sliter som djur för att ordna allt inför denna dag. Julen borde enligt min mening vara en vecka där man umgicks, åt, drack och hade allmänt trevlig. Med tanke på all den tid som läggs ner innan ens julafton borde detta inte vara så svårt att fixa.. Gott folk, nästa år är julen hela vecka 51 och så skippar vi julklapparna. Det tar väl bort en del av meningen, inte sant..



Tack för igår tjejer.








Snyggare Tomte får man leta efter.



Tomten & jag..



Som alla andra år..



.. är det idag utgång med bästa tjejerna. Alla är inte hemma, men vi får på något sätt få det att fungera ändå.
Bilder lär komma imorgon, de ni.. ; )

Ses i stan om ni vill..



kärlek .



var som helst, när som helst men inte vem som helst..


Ett inlägg från Rönnen, Malmö..



Nu är entan gjord och den gick nog finemang, förhoppningsvis. Sitter i Malmö nu hos Freddan med Emma där vi precis kollat Hata Göteborg och ätit lunch från tjollan. Ikväll blir det partaj med större delen av klassen vilket kommer avrunda denna terminen på ett snyggt sätt ! :)

Imorgon blir det shopping här i storstaden med min bättre hälft, Eric. Förhoppningsvis har jag fler julklappar klara när jag kommer hem än jag har nu. Än så länge är bara hans klar så kan inte va så svårt att slå det. Imorgonkväll blir det utgång i stan med Sara, eller vad säger du ?

på återseende folk.



paus i pluggandet.



Det är tur att jag inte har tenta oftare, för jäklar i det va jag äter under inlärningen..
Men jag gillar ju mat :)

Nu är det träning och därefter blir det packande inför imorgon.



En nolla.


Varför bryr jag mig? Det är en tönt, en nolla, men det är som något man spillt på en fin vit topp. Ni vet när man stör sig skit mycket på en liten obetydelsefull sak...

Åt h-vete med tentaplugga och smått skit..


Får man säga att man är hemma?



Efter träningen igår var det bestämt att jag skulle ta mitt pick och pack och bege mig hem till mor och far där jag för övrigt spenderat större delen av min dag pluggandes. Så, som planerna var, åkte jag hem till mamma och pappa och åt kvällsmat framför tvn och såg lite på tv. När mackan var slut och jag inte kunde hitta julgodiset som mamma gömt la jag mig och läste mina frågor.. Somnade med papperna i huvudet och vaknade i morse av att mor och far begav sig till jobbet.. Trots att klockan bara va strax innan halv åtta vaknade jag med en härlig känsla..

Här kommer alltid vara hemma !  ♥



Å jag sov?!



När väl ett jordskalv kommer till Sverige, inte nu för jag har längtat efter det men i alla fall, så sover jag genom det! INte för att jag tycker det är fräckt eller så, men jag kunde väl i alla fall vaknat tycker man. Fast inte ens en tavla ramla ner så jag räknar inte dte som något vidare stort. Nästa gång skall jag banne mig vara vaken och om inget ramlar ner skall jag putta ner saker..

Klockan är strax efter halv tio på veckans enda tisdag. Har precis varit hos tandläkaren och upplevt smärta igen. Dagen består av en jäkla massa pluggande eftersom att jag ligger lite back i min planering. Fast vår lärare sa att man skulle vara förvirrad för att sen förstå, så på fredag lär jag vara ett geni. Efter att jag ringt Emma och hon förklarat lite för mig igår kväll drömde jag om frågorna och idag fattar jag liiite mer. Tack Emma för din smarthet, den gynnar samtliga i klassen! :) Ikväll blir det träning gånger två för att sedan avsluta dagen men ännu lite pluggande.. Det låter verkligen som jag läser och inte gör något annat, men jag är inte speciellt effektiv när jag sitter där med papperna i handen.

Nu skall jag se vad där är i mor och fars kyl för att sedan ta mig i kragen och börja studa.

GABBY, du kommer väl på träningen ikväll? Jag vill se dig glänsa med nya fina klubban!

Vi ses mina fans.



Vadå grymt.





Riktigt tjusiga lussebullar, inte sant?
Med tanke på hur det startade och fortlöpte är jag mkt nöjd med resultatet.
Det gjorde jag, Sara och Zutt (?) bra enligt min mening.


ge mig fredag klockan 12.



ge mig, ge mig, ge mig . . .



Idag är det B-day.



Ja, idag är det bandy dag. Fast det kan
man väl säga att det va lite igår med.
Falcons herrar mötte Engelholm och
gick segrande ur kampen.. Idag hoppas
jag att vi gör det samma. Röke borta
klockan tre. Halvt lag och, ja..
Vad skall man säga. Jag vill och kan
spela så jag beger mig dit!

Glömde ställa klockan idag så att
jag kom upp i tid och kunde plugga
innan matchen. Men får väl ta igen det
någon annan dag. Är ju lite omotiverad
till att sätta mig, men får ta tag i mig
själv efter idag och verkligen sätta mig.
Just nu är det annat som lockar.

Så nu blir det frukost, sen dusch och sen
iväg till ih och kolla F15 vinna mot Röke
dom med.. Ikväll blir det lussekväll hos
Tuller där det bjuds på lussebullar..
Har vi tur köper jag med lite julmust med..

DAGENS RIS GÅR TILL GABBY!  ( Buuu...)
Motivering: " För på ett mycket okänsligt och riktigt elakt sätt förklarat att Tulles päls på jackan är Pelé.. "

DAGENS ROS GÅR TILL SVENSKA FOLKET!  ♥
Motivering: "Bra gjort folk, Kevin är bäst!"



Min profilbild

RSS 2.0