en ond tjejs bekännelse..


Dagen började som vilken annan arbetsdag som helst. Klockan ringde sexton minuter över sex och jag örjade göra vid mig för jobb. Göra vid mig är kanske att ta i, men jag bytte i alla fall om och borstade tänderna (slutsats: ser inte ut som en primadonna på jobb alltså) Tog min ljuvliga cykel till jobb och cyklade samma väg som alla andra dagar till jobb. Blåste lite motvind så var lite kämpigt vissa delar av vägen, men inget mot vad dagen skulle utsätta mig för. Morgon rutinerna löpte på bra och vi hade inte allt för mycket att göra framtill middag, utan pratade lite skit och skrubbade lite på bryggan. På eftermiddagen drog molnen in och allt blev svart. Jag och Helen hade precis varit på cement och skulle köra tillbaka med elbilen till lill-olas för att fortsätta jobba (flitigt?)  Vi kom i kurvan vid campingen och plötsligt från ingenstans ser jag något framför mig på vägen. EN GRODA! Jag hinnner inte svänga undan utan kör på den. Mitt hjärta stannade för en sekund och jag kunde inte tänka klart. Jag stannar bilen och tittar bak för att se vad jag precis gjort. Då ser jag att jag endast kört på stackarens högra ben. Turligt tänker ni kanske, menn då förstår ni ite hur mycket det stackaren antagligen lider. Jag vänder bilen och kör tillbaka. Tar mod till mig och bestämmer mig för att köra över den igen för att den inte skall behöva ligga mitt på vägen och lida. Jag börjar köra och blundar innan jag kommer fram till den stackaren. Väl förbi den öppnar jag ögonen igen för att se så allt gått bra med min hemska handling. MEN NEJ, vad har hänt?  Jo Maria missade grodan!! 

jag är en ond ond människa !

det man trodde skulle bli en lugn tur till Ikea..



..slutade med kaos i bilen. Klockan15.22 svensk tid i eftermiddags begav jag & min kära sambo oss mot Helsingborg. Destination: Ikea! Detta skulle bli en spontan färd för att införskaffa oss lite smått & gott till lägenheten. Efter många om och men vid tyg sektionen gick vi mot kassan. MEN ACK ( sa bagaren och .. ) vi hittade ju en hylla på vägen dit, en hylla som jag övertalade Eric om att  vi skulle köpa köpa. Och det var där problemen började. Utan att tänka köpte vi den & allt annat vi hade i kassen. ( Notis: Men dum och dummare (vi) hade ju inte tagit någon vagn eftersom att vi inte skulle handla något stort, så hulken fick ta den på axlen och gå/släpa/dra med den till kassan)  När vi "smidigt" skulle börja packa in i bilen, men lättare sagt än gjort är här ett passande uttryck. Kartong skiten var gigantiskt och bilen inte den största i världen. Men många suckar, ren vilja och mycket våld kom skiten in i bilen. Följden av att skiten skulle komma in blev att jag fick sitta som en gammal tant långt framme vid motorn. Kanske inte världens mest bekväma ställning, menmen. Väl hemma och med allt i lägenheten trodde man att problemen var över, meeen nej. Hyllan gick sönder under byggandet och lite motarbetande i allmänhet fanns. Jag har dock lärt mig tre viktiga saker under denna tiden: planera köpen utifrån hur pass stor bil du har med dig, dansa aldrig segerdansen för Eric när han är förbannad och skratta inte när han tappar skruven!  ( Det kan sluta illa !! ; ) )

(oavsätt hur det verkar i texten så gillar jag fortfarande Ikea skarpt! )



Ikväll är det..


ALLSÅNGS KVÄLL ! !

starring:


(1900 - frösihjäl?)


" Dina kläder, mina kläder.. VÅRA kläder! "


( Borde kanske söka jobb i den affären i ica reklamen. verkar vara en trevlig butik ; ) )

Nu blir det Vänner & mat framför tv med törnrosa här brevid mig.
Träning ikväll. Snaaart Båstad, se upp!

image17
Bra, Bättre, Bäst !

You've got me goin' crazy




Får börja med att säga att mitt inlägg igår från och med nu har titlen "it's raining",
alltså utan "men". Fick strikta order att ändra det av en viss person ; )

Så idag, jubb sen golfbanan, helt i onödan. ( Baby, don't worry, be happy )
Snart bingen sen jobb imorgon, igeeeen.



GE MIG SKORNA.



It's raining men.




( Pissregn igen! Jag är inte speciellt förtjust i detta trista vädret. KOM IGEN NU SOMMAREN ! )

image15

Chips, dippa, läsk, vännerna och OTH = Ljuvliga söndags kvällar
Nu får det se till att börja igen, skynda! Grey's också, tack !
( Eller vad säger du Tulle ? )


vem säger att man inte kan ha roligt på en kina resturang ?





Detta är kärlek ! : )



PG, our handy man.



PG, PG, PG ! ( Per Gessle för er som inte hänger med i vårt slang språk )


Kvällen bestod av fantastiska vänner, en underbar picknick som Nina fixat, en skönsjungande Per och underbart väder! Tack för en underbar kväll mina favoriter!



Vart än PG åker, åker vi. PG 2ggr samt GT!



" Alltså jag är Per Gessle."
(Nina Molin)


yephep.



Då var det redan onsdag, tiden verkligen springer iväg. Inte långt kvar till skolstarten nu ju, men det ska bli trevligt!
Igår var en trevlig dag, en trevlig ledig dag !  Dom gillar vi. Blev först en tripp till helsingborg med min prins sen blev det vidare till väla för att leta badshorts till honom. Själv införskaffade jag mig en ny fin puma t-shirt att ha när jag är ute och springer ! ( När det väl händer : )
På kvällen blev det lite träning med Sara iform av en inlines runda i det fina vädret. Jag borde kanske skaffa nya, mina börjar sjunga på sista versen nu efter många trogna år tillsammans !
Kvällen avslutades med en mysig hemma picknick med Eric framför tvn och fotollen, för jag "älskar ju picknick" enligt vissa ! : )

Imorgon blir det Pära på sofiero med bästa girlsen ! Även där en ljuvlig picknick hoppas vi på !

Måste bara säga att David är en ängel som tar min eftermiddag imorgon ! Tusen tack !

NU JOBB !



yabba-dabba-doo vad jag är trött !



KOM underbara tisdag, lediga tisdag. Skynda skynda.. 

                     image3
               
" Han den där " är fantastisk och jag är kär !


This is my new blogg, enjoy folks !



Nu blir det sooova sen jobb imorgon, igen !

detmanmissarpåkarnevalentarmanigenibåstad!

Förresten, Harry igår såklart. Nästa film får snabba på lite nu va !




Min profilbild

RSS 2.0