grr..


Dålig update av veckan och så, jag erkänner det för er mina trogna läsare! Men nu skriver jag några väl valda ord istället. Är inne på en praktiskperiod i skolan, så istället för en lååång resa till Malmö blir det en i alla fall lite kortare till Lund. Eller blir det egentligen det? Hum, är typ ute i utkanten av lund känns det som så tar ett tag att ta sig dit. Har i alla fall precis planerat klart mina lektioner för imorgon.. Efter det blir det lite shopping för att sen umgås med Zutt och kanske Tulle på kvällen. Blir i alla fall en lugn kväll med Let's dance för att ladda upp inför lördagens match mot Stanstad som förövrigt toppartabellen trots att dom är nykomlingar. Kul för dom! :) Gör dom en falcons-repris kanske och går och vinner tvåan? Kan i alla fall inte bli mer snöpligt slut för dom i kvalet upp än vad vi hade när vi kvala. jävla sudden, lönt! ("jag är inte bitter") Match på lördag som sagt, gäller att vi laddar satan girls!! :) 

Annars tackar jag väl för mig. Eller en sak till. När jag kom till träningen i tisdags med mina tjejer var jag irriterad, inte på dom utan på annat. Men då frågar en av tjejerna om jag lätt blir irriterad och det blir jag oftast inte. utan är oftast glad och positiv (hoppas jag i alla fall) MEN, allvarligt folk: när tågen är fullproppade med folk, ja helt smockade. Ta då för bövelen ner era jäkla väskor från stoltarna så att fler kan sitta. Annars får ni fan lösa en extra biljett.. Dagens I-landsproblem!

Sleep tight folks, sweet dreams.

♥ Bästa samtalet och grattis bror till jobben, inte illa att få två på en dag :) ♥



blaha blaha


Efter att ha spelat match, som vi inte ens behöver nämna, igår säger min vapendragare till mig att det är öldrickarekvällen. Trots att jag bara trodde vi skulle ha en lugn och skön kväll gick jag med på iden som i mina öron klingade finfint. Snabbt (i alla fall försökte man det) hem för att byta om och sedan bege sig till Lian för drickande och massa pratande för att sedan åka disco bilen ner till Tycho ! Jag hade under kvällens början inga som helst planer på att skaka rumpan på Tages, MEN det skulle Sara se till att jag fick. I discobilen säger hon: Tages ikväll Maria? och utan att man visste ordet av det had jag sagt ja. Men bra beslut! Blev discodans med Lian och Sara bland annat. ( i mellan åt blev man ju femte hjulet, inte sant girls? ;) haha )

Som alltid när man är ute med bästa brudarna: topp!



Solen skiner !


Eller skiner gör den ju inte, men det är i alla fall helg nu. Och det gillar vi!  Idag har vi verkligen skakat på rumpan i skolan för på schemat stod det Dans. Dans = Döden för mig. Men det har visat sig att jag verkligen överlevt trots att jag inte först trodde det. Idag tog Linus mig även på en liten polka tur. Vi borde ställa upp i VM eller något för trots att det va min första polka tur va det en galant uppvisning må jag säga (med viss sarkasm i rösten:)) Efter det var det bara att ta sitt pick och pack för att åka till vad jag trodde skulle vara en varm och skön simhall för att ha simning i två timmar. När vi kommer dit och står utanför ser jag ett vitt jäkla stort tält som liknar en iglo för jättar. kallt kallt kallt tänke jag, men ack.. Varmen slog en när man gick in för dom provisoriska dörrarna. Varmt vatten men med tre miljoner småbarn som ordagrant gal där inne. Men bara att vänja sig om man skall bli lärare ju!  Dagen avslutades med match med reserv laget vilket slutade med vinst. GÖTT GIRLS, imorgon skall strövelstorps slås med. (Fredag = Vilodag på Jonnys schema. I så fall kan jag faktsiskt äta liiite godis med "gott" samvete)

Fatta hur många gånger man har åkt tåg mellan landskrona och malmö (eller lund när det är praktik) Tänkt på det idag på väg till skolan när jag sitter där i min ensamhet och filosoferar :) Under 4,5 år lär det bli ganska många minuter man tillslut har spenderat på tåget.. Kanske borde läsa mer ? Äh vem försöker jag lura!

So long folks !


...


För drygt en vecka sen skulle jag och Tuller fira lite inför torsdagens invägning och skulle därför äta glass med chokladsås och finfint strössel. Jag hann äta två skedar av den underbara glassen innan en jäkla skit strösselkula fastnade i tanden. Innan jag visste ordet av det bet jag till och min stackars tand gick sönder. Det va så illa så att jag, motvilligt, fick gå till tandläkaren och få ut den. Eller inte den, utan bara halva.. Puuh! : ) I alla fall så skulle det såklart fixas och det blev därför en kostnad av detta. Vilket slutar i att jag kan konstatera att det va den dyraste glassen jag ätit. Eller låt mig omformulera, det va dom dyraste två tuggorna jag ätit! (Men det va gott sålänge det vara:) )

Idag har det varit fika i stan med sis. Mycket mycket uppskattat! Var precis ute i regnet och promenerade, blev genom blött från topp till tå! Men det var friskt och skönt att bara gå runder och tänka lite.. Har även framkallat massa bilder idag, typ från 1900-frös-ihjäl! Ska bli skitroligt att kolla igenom sen..

Men ibland är det bara så att man tror man klarar mer än man gör.  ♥


There's no I in team..


Mitt hjärta är brustet i miljoner delar. Känner mig inte som mig själv. För i morse lämnade jag min lilla älskling till vetrinären för att ta bort sin "manlighet" ! Tyckte så synd om honon när han satt i den pytte lilla buren och jamade. Men tänkte hela tiden: Det kommer gå bra, han har det bra ! I alla fall lämnade jag honom där och åkte iväg för att handla lite frukost. Jag upprepade det typ miljoner gånger i huvudet. Väl hemma vid frukostbordet tyckte min kära bror och far att Pelés smärta var saken att prata om. " Dom har ingen smärtlindring så dom står bakom dörren när han går in och smäller till honom" & "Äh dom tar bara ngt och krossar dom med sen är det klart".. Tack min kära familj för dom värmande orden, vilka människor det finns.. :)

image104

Förresten: 10 % bana & 90% privat, ungefär i alla fall..  Det är nu man behöver vännerna.

.. oavsett person..


första dagen på nya kursen


och jäklar vilken början. Det va kanske inte den lättaste kurs vi börjat med,men det skall vi nog klara av! blir mycket plugg så kanske blir en liten nöörd igen. Var ju några år sen man gick gymnasiet där en vän(hosttullehost) kallade mig för pluggnörd.. Tulles komentar tillmig precis var bra:

Tulle: Skall vi cykla till Frida då eller?
Jag:  Ja eller så kan vi ju gå, så får vi en promenad!
Tulle: Alltså Maria, jag bor typ granne med Ven!

Ikväll är det fruksallad at Fridas place med bästa Tuller, Frida och Felicia..  :)


Droppen som fick bägaren att rinna över


Kan inte mer än känna: hdsubaidbwAIULKKHDBAs och ÅHH! Fan, eller jäkla skit eller vad man skall säga.
Ibland känns allt bara som om det inte blir bättre. Jag brukar ofta säga: efter regn kommer solsken. Men detta regnmoln känns giga stort! Allt spelar roll, men ändå inte. Jag brukar vara så positiv, fan..

Jaha, tråkigt inlägg. Sorry.

Ja, du var grym. Typ bäst!


Torsdag är lika med träning och träning


Ljuvligt att vara ledig idag, tror inte ni förstår hur glad jag var igår över att vår kurs var slut. Har varit en tuff höst och jul, både i huvudet och kroppen. Men nu tar vi nya tag, inte sant IFB4 :)

Idag är det torsdag och det betyder träning med laget sen med mina F16, trevligt trevligt! Känns som träning behövs efter en relativt lam match mot kävlinge i tisdes. (Hatar att spela lika, känns ändå som en förlust!) Och matcher mot kävlinge är de matcher man mest av allt vill vinna, MEN ACK! Nya tag mot Å/K på söndag, får ta igen de poängen vi missade i tisdes. En för alla, inte sant girls?

Nu blir det dusch sen en runda ner till stan (om zutt kan tänka sig att vakna någon gång innan träningen iaf)

cross my fingers for luck !


Dagens singing bee


I söndes var det premiär för singing bee på kanal tre. Under hela denna timme var den enda jag kunde tänka på Nina Molin. Hon har under åren jag känt henne stått för låttexter som till exempel "It's a fire downtown" och "Jag vill att vi ska älska ibland". Men idag såg jag en annan stjärna födas. Låt mig presentera Zutts tolkning på texten ur "Im sorry ms. Jackson":
"Im sorry ms. Jackson, I am for real.
never meant to make my doggy cry"

Haha, blir inte det årets tolkning fattar jag inget! Zuttan stog även för dagens komentar:

- Vilken film är detta? (När Armageddon står över hela tv skärmen)
- Jaha, är det den när han åker till månen?

Idag har varit en mycket trevlig dag då vi i skolanhade gymnastik redovisningar! Riktigt skoj, får se hur man såg ut på filmen sen. efter det var det taco kväll och film med goa vänner. Ljuvligt! Bölade i kapp med Tulle till filmen trots att man sett den sådär hundra gånger.

Eftersom Mange mes är en trogen (?) läsare av min blogg skall jag klargöra för att jag tycker det är riktigt tråkigt att du dissar mig och resten av klassen.. Jag vet att det tar emot att erkänna det,men du känner likadant! : )


glorious sunday .


Hey babes. (paus i OTH så har en sekund över)
Idag är det söndag, och vad händer på söndagar? Jo, det är dagen med the d, OTH kväll står på schemat! Eller brukade kanske jag skall säga nu. För just nu är ingen av mina trogna OTH fantaster i stan. Är dom inte i norr eller söder har de emigrerat till Italien eller Afrika. Skärpning mesar nu, dax att komma hem.. Tulle kommer ju i alla fall imorgon, gillar vi skarpt !

Till 'Nina i Norr' !  ♥
Saknar dig vännen.. A little bit too much.
Hoppas verkligen Sälen tar hand om dig som din kompisskara här i söder skulle gjort. 
Förresten skall jag mula den där konstiga bruttan du bor med..  Knasboll!



 

Härliga helg !


Efter en tuff och för att inte säga lååång vecka är det äntligen helg.
Helt otroligt skönt skall jag säga er ! Igår efter träningen och FHH's match skulle jag hem till mor och far för att göra klart mitt arbete som skulle vara inlämnat i skolan idag. När jag öppnar dörren hemma sitter dom och tittar på film och har sett tjugo minuter av filmen. Då var klockan typ tio och jag var mega trött! Men kvart över elva fick jag mamma att skriva/hjälpa mig klart med arbetet.. Så belv sängen ganska sent och jag behöver verklingen min skönhetssömn skall jag säga. Ni som känner mig vet att det finns två saker jag blir förbannad av: mat-och sömnbrist!! Så idag när jag vaknade klockan 05.25 var jag inte allt för pigg och inte heller allt för glad! Men det var bara att fixa till sig lite och slänga i sig frukost för att sedan åka till Billeberga för en trevlig åktur i gula faran (a.k.a vickys bil) HAHA, jag gick ändå vilse i billeberga tisdes.. De ni, det är inte alla som klarar av!! : ) I alla fall, väl i skolan var det dags för examination i volleyboll och badminton (från åtta till två, utan lunch eller paus!!!) Vid ett höll jag på att krevera. (använde jag det rätt Frida? :) ) Snabbt hem för mat, tack gode gud för mat, sen bar det av till träningen för att sen se en period av falkens match. Ja, sen orkade jag tyvärr inte med, jag är trött från topp till tå. Ikväll blir det film och allmänt "chill"..

Imorgon skall jag sova lääänge och sen blir det en härlig myskväll med Frida och Felicia. Blir en lugn och skön helg med mys och lite bandy. Det behövs..


Tack gode gud för helg !


DISSAD MED STORT D ! (act 2)


Igår stod det filmkväll med Tulle & Frida på schemat.. Trötta och slöa som vi var orkade vi ju inte gå och hyra film eller ens handla lite gott utan tog vad vi hade hemma (hos Fritte) och såg en film som visades på tv. Det kan läggas till att jag och Tulle såg filmen, Frida hon gjorde.. ja,hon förskte göra något på datorn som efter två timmar inte hade lyckats än. Tror nästan hon sitter kvar än och försöker.. I alla fall: jag och Tulle såg filmen som förövrigt var ett drama och lite allmänt deppig.. I slutet kommer en "fin" scen där en tjej säger till sin bästa kompis att hon alltiid varit en del av henne (jag blir då lite tårögd och rörd) och att den delen aldrig försvunnit.. Tulle lägger då armen om mig och säger: Maria du har alltid varit en del av mig. (Ungefär här börjar jag småböla av lycka) Tulle fortsätter: och den delen lär försvinna efter Jonnys diet.. (maria nääästan störtbölar med ett brustet hjärta)

Jag tackar Tulle för mitt brustna hjärta.


Bilder, bilder...



Bjuder på tre bilder från i fredes, det roliga är att enligt Tulle (fyllot) är dessa de tre bästa bilderna.

image101
image102image103

Häärliga vänner...
Ni är bäst !


Hopprep gör folk snyggare?


image100

phu, jag tror jag dör..


Ge mig energi


Ja jag är väl inte världenns snabbaste men tror de flesta av oss vet att det är 2008 nu.
Nyår är för mig en överskattat men trots det står man dä varje år och nästan räknar in tolvslaget. Var en trevlig kväll.. Var en utekväll i fredes med som var toppen som de flesta andra.. Toppen människor det där.

Annars då? Jo skola imorgon. Måste göra klart en uppgift idag sen massa plugg i veckan.
Har haft mitt "jullov" nu, men känner mig mer sliten nu både i kroppen och huvudet. Massa skit och mög, men detta är förhoppninsvis för det bästa. Det som inte dödar en, gör en starkare. Inte sant?


Min profilbild

RSS 2.0