A COLD, I HAVE A COLD

Förgyller förkylningsläget med film och en hög med näsdukar. Jobbade sista helgdagen idag och har bara tre dagar kvar som strandvärd. Helt sjuk när man tänker på det; efter nio år med samma sommarjobb jobbar jag mina sista tre dagar nu. Kan redan nu säga att det kommer kännas konstigt nästa sommar, skönt men konstigt! Folk säger att jag nog vänjer mig med att ha semester.

Nu ska jag beställa lite smått inför hösten.


♥ SUMMERRAIN MOMENTS

Två människor sitter på en resturang nere vid havet. Den ena beställer in en öl och en efterrätt medans den andra bestället vin tillsammans med en förrätt. Så fel men ändå rätt! Inatt somnar jag gott ochvaknar upp som en prinsessa i vänstra delen på en och sextio sängen.


MIX'EN & INTERNET SHOPPING

Knyter skosnöret i farten och beger mig ut till golfen för att se om Eric får något pris. Har egentligen bara energi till att lägga mig i sängen eeftersom jag blivit tråkigt mycket förkyld. Usch, sommarförkylning är inget att föreslå. Inte vår, höst eller vinter heller för den delen. Men tar mig ork till att följa med ut och motiverar mig med att jag sen ska släpa med honom till videmix för en stor godispåse. Har sett massa fina saker på internet så får gotta mig i kväll med nätshopping, eller inspiration till vidare shopping, och en massvis med godis.


TVIVLA DESIGN

Nytt projekt är att fixa lite med TVIVLA DESIGN. Mer om detta kommer. Allt gå under kategorin som lyder just TVIVLA DESIGN.


TEST TEST

Jag la upp några olika kategorier, ska se om det fungerar efter jag pillat lite med inställningarna. Tog bort detta för ett tag sen så måste få rätt på det igen. Koder hit och dit vet ni.

Har förresten en ny header som blev utskrattad i morse av en nära vän. Därav läggs detta inlägg till i kategorin stunder vi minns.


DAYS OF OUR LIVES

Dagar springer iväg och på tok för ofta hinner jag inte riktigt med. Sommarens sista månad närmar sig och det känns fortfarande inte som den riktigt börjat. Jag såg fram emot ledighet och semester, men nu verkar det inte riktigt bli så. Det blir semester på hemmaplan, vilket i och för sig inte är illa om bara vädret kan hjälpa till lite. Har suttit och kollar stugor och hotell runt om i landet men vet inte hur det blir med den saken. Kan tänka mig att hyra något i Göteborgsområdet under en vecka. Bara slappa och ha det skönt i en härlig stad. Fast, där var vi ju precis. Kanske lite högre upp eller en tur till Danmark för några övernattningar. Som det ser ut nu blir det inte solen utomlands nu, utan det får vänta tills i december då det istället blir Thailand. Den som väntar på något gott som man brukar säga..

Att tiden springer iväg gavs ett tecken på inatt när jag vaknar av ett pling och en underbar bild på telefonen på fina Li och deras nyfödda lilla son. Underbara ni, stort grattis till lillkillen! ♥

Oavsett vad så går tiden ofta för fort. Därför är det tråkigt när vi faktiskt slösar bort fin och värdefull tid på onödiga saker. Därför ska jag ta tag i mig och göra mig klar inför en tur i stan med Tulle. Tid för en fin vän är aldrig fel. I eftermiddag blir det middag hos pappa och mamma med resten av familjen Andersson.


GBG I BILDER & TEXT



Andra dagen i Göteborg uttalades Lisebergsdagen.




Nina var inte sen med att visa upp sin nyfunna vän efter en vunnen femkap över en viss F. Olsson



Och Tom var exakt lika road över sambons vinst! Inga kommentarer sades om den gröna grodan under resten av dagen, väl?



F. Olsson sken som alltid i kapp med solen i en av många väntande studer mellan åkturerna




Kameraväskan, min fina Eric och jag.



Otroligt synd att jag förstör en annars söt bild med en gangster-pose



Klassfoto eller gruppbild? Oavsett vad är alla nio mer eller mindre med på denna bilden.



Lättroade tjejer t.v, coola killar t.h.



Blötast/förlorare efter Colorado. Och inte bara en gång utan båda gångerna.



Chrille höll i taktpinnen och vi följde efter.



Finfina ni!



Tulle är i tryggt förvar mellan en Fredrik och en Eric.



Gabby och Sara var för snabba för kameran. Här laddar Sara mentalt för en djävuls-gunga.
 


Fy fy fan. Men vi gjorde det alla fyra. Även Atmosfer, fast då plus Tom minus Chrille. Heja oss!



Årets bild? Jag är stolt över Sara som övervann rädslan och bjöd på en och annan tår under många hemska men roliga turer.



Oturs-Eric kallas han i spel. Men igår var hans lyckodag då han fick hem ett stort Dumle.


Ja, vi var också på Roxette. Men eftersom vi fick lämna in vår systemkamera i ett tält på grund av någon fjöntig man med mickrofon har jag bara bilder Erics telefon, så dom tar vi en annan gång.


HANDLINGSFÖRMÅGA NOLL




Trots tidig uppgång slutade det även idag med att jag är stressad nu de sista tio minuterna. Jag blir lätt handlingsförlamad när jag vet att jag har mycket tid på mig och gör ofta andra saker också vilket bilderna ovan tyder på. Två timmar räcker alltså inte för denna tjej. Och då ska tilläggas att jag inte är en smink och spegel-tjej. Det är inget fel i att vara det, men jag spenderar hellre fler minuter framför tvn med kaffe och nyhetsmorgon. Där ändras tjej till kärring. Frukosten har uteblivit så om jag ska klara av att vara social hela vägen bör första stoppet vara milstoplen där jag kan inhandla en yoghurt och en bulle. Eric och Ek kommer sitta fram och prata skit, så borde väl införskaffa mig en tidning också. Låten "vi har det bra, vi här bak i bilen" blir nog tråkig att sjunga i över två timmar.


TIKKA MASALA

Full jobbdag betyger jobb mellan sju och sju plus låsning efter det. Mellan jobb och låsning var jag och Eric hembjudna till mor och far för mat. Mamman min hade gjort en otroligt god chicken tikka masala följt av glad med hemmagjorda maränger och chokladsås. Ni förstår, det var lätt att äta lite för mycket. Så jag sitter stadigt i soffan med uppknäpta byxor och utsprängd mage. Hoppas denna extrema mättnadskänsla lägger sig tills filmen är slut så jag somnar gott sen. Ska upp i tid imorgon för att packa inför mini helgen i Göteborg. Vädret är ju lite si så och inte speciellt pålitligt, så allt från linne och shorts till regnkappan och stövlarna åker ner i väskan. Inget ska få förstöra mina två dagar!



Tack mamma och pappa för ikväll och mycket annat också! ♥


WORK, HARD WORK

Jag har nu varit på jobb i en kvart, men har massa tid kvar innan jag ska gå hem. Kan bli intressant att se hur jag ska klara en tolv timmars arbetsdag men en halvond rygg! Får hoppas den blir kortad rejält..

♥ BRUNCH PÅ INCONTRO




När jag och Eric var och hälsade på Louise i Göteborg tog hon iväg oss på den mest magiska brunchen jag varit på. Incontro hette stället och det låg på första våningen på Gothia Towers. Där satt vi länge och åt (på tok för mycket men..) supergo italiensk mat! På söndag ska vi upp till Göteborg och bord är bokat på Incontro. Hade såklart velat ha med Louise, men jag lovar att äta lite extra för henne också!


RAK I RYGGEN

Jaha! Detta var ju roligt. Jag hoppades hellre på en träningsvärk utan dess like. Men istället fick jag endast en ond rygg som hållt mig vaken och som gör så att jag fått ställa in alla planer på min lediga dag. Kan säga er att jag i tio fall av tio hellre sett att jag inte kunde ta mig upp ur sängen på grund av träningsvärk. J-LA RYGG H-VETE!


LÅR, RUMPA OCH RYGG!


Jag känner samtliga delar av min kropp, alla muskler inifrån och ut. Förstår ni hur det då kommer kännas imorgon? Och jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer känna under min 7 till 19 arbetsdag på fredag. MEN! Välkommen träningsvärk, du är efterlängtad!

Sen att jag vill amputera min rygg är en helt annan femma!


CHILLI LOVE

På många sätt är jag så oerhör trött på att jobba. Jag har sommarjobbat sen innan jag kunde gå och börjar nya jobbet första september, vilket på något sätt gör att jag känner att jag behöver vara ledig och bara vara. Men andra saker gör ändå att jag är glad att jag faktiskt tar mig upp och jobbar om dagarna (även om det känns som det enda man gör i perioder). Som idag; det tråkväder som varit hela dagen gjorde inget eftersom jag ändå var och jobbade. Men jag hoppas verkligen att nästa månad bli solig. Jag jobbar bara en vecka, en vecka utomlands med Eric sen två hemma med massa sol. Så, heja solen till nästa månad!

Nu ska jag smälta den hemmagjorda chilli con carnen jag gjorde efter jobb innan det är dax för träning.


FAB 5

Nina, Tulle, Sara och en arbetande Gabby blir kvällens umgäge på EH. Tid för fika med de riktigt bra! ♥


Min profilbild

RSS 2.0