I Love Starbucks.


När jag för drygt två år sen "bodde" i London med Sofia upptäckte vi en himelsk plats, STARBUCKS.
Varje dag, eller ja, närstan i alla fall innehöll en tripp till världens bästa café. Det var tider det : ) Tråkigt nog finns ju inte denna ljuvliga plats i Landskrona, nej inte ens i Sverige (vilket jag förövrigt tycker är helt SJUKT) Så det var sisådär alldeles förlänge sen jag fick i mig en underbar cappucino och en fanastisk blueberry muffins.. MEN imorgon: STARBUCKS, here i come.. Tror det blir första jag skall efter jag gått av planet. Läängtar! Så va är annars planerat för london trippen? Jo det blir lite shopping (primark har ju t.o.m öppnat på oxfordstreet), West Ham - Man United, Camden för lite marknad och ett nytt mönster på min kropp. Sen blir det ju såklart go mat och förhoppningsvis en Mamma Mia biljett! Jag uppdaterar givetvis efter nyår, är ni riktigt goa får ni kanske en och annan bild med..
Happy New Year Folks ! ! ♥


I 21 år har jag älskat julen


Julen har varit min favorit högtid sen innan jag ens kunde krypa,
men just nu känns den mest skit..


Vote for Jullov.


Jag verkligen gillar julen, och julen då man går i skolan betyder också jullov..
Tråkigt nog är jullovet inte speciellt långt detta året, cirka två veckors lov. Eller lov och lov vill jag inte kalla det utan vi ska ju typ gjort tre miljoner saker tills efter lovet i skolan, så är mer ett uppehåll från pendlande till malmö.. Men i onsdes innan vi gick på jullov hade vår underbara klass en härlig middag ihop på en resturang i malmö. Go mat och härliga människor, rikigt trevligt. Efter det bar det av till rönnen för lite förfest för att sen dra sig mot kåren. Perfekt kväll.. God jul IFB3 ; )

Igår var det ett kärt återseende av min Favorit Tulle som kommit hem brunbränd från Thailand. Favorit Zutt och vi två hade en liten mysig "förfest" hemma hos mig med mål att ta oss ner till Tycho. Favorit Toj kom också förbi och sa hej! Tojan blev sedan också vår taxi ner till stan, eller till Tulles dörr för att var exakt. Tulle nådde inte slutmålet utan drog sig hemåt innan tycho. MEN! Har man haft en *pip* resa hem med giga förseningar och en tidsomställning i ryggen friar vi hellre än fäller. Vi vet ju alla att Tuller håller måttet ;) Så jag och Zuttan drog oss ner till tycho för att sen stå i en fyhelvetes kö in till Tages. Vi var kanske inte de mest sociala väl inne på tages,men lika roligt hade vi.. Sen gick, observera GICK, vi hem från stan.. Alla som känner Zutt vet att hon inte har världens längsta ben utan har relativt korta. Ovanpå allt igår så tog hon ett steg fram och TVÅ tillbaka. Då förstår ni vilken jäkla tid det tog hem.. Tack för en trevlig kväll babes, det gjorde vi bra !

Idag vaknade jag av att min kära pappa står med en kamera som hade världens blixt och fotograferar en lite bakfull Maria, KLOCKAN NIO! Men han blev förlåten direkt när jag såg att det stod nya goda bullar och kaffe på bordet.. Efter det var det en tripp till stan och de sista julklapparna skulle bli klarar. Bättre sent än aldrig ju :) En tur upp till syster sen hem.. Nu strax blir det pizza och ikväll en film efter "idol önskar en god jul".. Perfekt !

Antar att detta blir sista bloggandet innan jul, så GOD JUL ! : )

( 7 dagar till United... )



usch.


Vad händer egentligen? 


Gott! Gotti gott gott..


Obesegrade? Not anymore..
Igår begav vi oss till Hjärnarp för att möta serieledarna på bortaplan. Tuff match där vi tog ledningen och när 60 minuter var spelade stod det 3 - 4 på tavlan. VINST! Så *pip* gött.. Vi förlorar som ett lag,och vi vinner som ett lag.. Så halva laget ( de som kunde ) slöt upp hos Tessan för lite spel/dricka/skitsnack och allmänt trevligt sällskap.. Jag och Julia var ju "Absolut överrens" Inte sant, Jullan ? :) Efter några timmar fick Sara iden om att vi skulle ner till stan, vilket jag och Zutt stöttade. Efter en herrejäkla kall cykeltur ner till stan  hamnade vi på Tagés där vi träffade de trevliga killarna i FHH.. "Efterfest" hos Sara är kanske fel ord. Men det blev i alla fall en trevlig avslutning på en redan trevlig kväll! Vilka komentarer det blev under kvällen/natten, haha..

Livet kan förändras på en timme? I alla fall för folket i one tree hill..


Ibland blir allt så fel...


Okej, helgen?
Fredagen spenderades hemma hos Frida där vi såg Idol finalen, vilket sådär halva sveriges befolkning antagligen gjorde.. Jag hejade ju starkt på Marie, och såklart vann hon ju också. TROTS ATT FOLK ENVISAS PÅ ATT RÖSTA PÅ AMANDA, typ tre miljarder gånger. Men skrattar bäst som skrattar sist ;)

Lördagen bestod av frukost hos syster och Ola med Nina och Eric, mycket trevligt. Nina fick också gjort det hon skulle med sitt smycke. Kommer bli jätte fint tror jag.. Efter det var det hem för att sedan cykla till samlingen med mina tjejer. Spelade match borta mot Kävligen, slutade med tre poäng till oss. Gillar vi ! Efter det stannade jag i K-hålan (naw frida, blev du sur nu;) ) för att se Kävligen mot Hjärnarp. kvällen fortsatte med en låång färd upp för en braaant backe, där JAG helt plötsligt fick pusha fram en barnvang till ett barn jag INTE har pressat ut. Hur gick det till? ;) God mat för att sedan åka hem till Landets krona där vi skulle se film. Var också och sa bye bye till favorit Nina som åkte i söndags. (..gillar vi inte) Förresten gillar jag inte att få fuck you sen bara att man kör iväg! Passa dig Tompa, jag vet var du bor! Blev sen inte så mycket film utan slutade med att vi låg och sov i soffan..

Söndag spenderades på Väla för att sen se herrarna "spela" match. Nej, skämt och sido, bättre kan ni, det vet vi.. Nu tar vi nya tag, inte sant ? : )

Så, har du nu antecknat hur min helg sett ut ? haha...

Har ni tänkt på hur en sak vips bara kan bli en helt annan sak. En sil kan bli en sill, eller en dam kan bli damm. Nina har nog stått för årets felskrivning. Kolla gärna hennes blogg, vilket för övrigt vi gillar.. Men nina, du har fixat och pulat hoppas jag ? Man är riktiga vänner om man från 100 mils avstånd kan få en att skratta.. Och det har du min vän! 

...men ändå är du så rätt...



OTH, my life !


För alla er som missat det, så är jag en one tree hill fantast ! (lugnt sagt ;) )
På söndag är en bra dag i många avseende för OTH börjar igen. Och om jag har saknat det..
Passar ju helt perfekt eftersom mitt andra favorit pogram, Greys Anatomy precis slutat. Bra tajming kanal 5 : ))
MEN OTH utan Nina är som en sommar utan sol,  som en semla utan grädde eller som em filmkväll utan godis, alltså helt jävla fruktansvärt!! (Fyra månader gånger fyra pogram/månaden = 16 söndagar/OTH avsnitt utan Nina) Hur skall jag klara detta?! Aja, telefonen lär gå varm, framförallt söndagar vid OTH dax ;) Kommer sakna dig enormt vännen, men det är du nog införstådd med efter allt mitt tjat... :)

image97


Ut med packet!!


Vad vill människan egentligen.
Ta ditt fula fake färgade hår och ditt klistermärke i pannan och kliv ner i kloaken igen! (observera: jag har inget emot rödhåriga eller indier, utan mot Kisti!) I och för sig tycker jag Amanda var grymimage96 idag och Marie var duktig som alltid, men i mina ögon kunde lika bra Andreas också fått gå till final. Daniel,somåkte förra veckan var min idol frånbörjan,men nu är det Marie för hela slanten! Och Kisti? Kan man inte deportera henne till Indien, Mars eller ngt.. Tönt!


Var hos Jonna ikväll efter träningen och såg idol och åt finfin sallad, bland annat. Mycket trevligt med goa girlsen och Kalle. Kom in på snygga killar under kvällen och jag bjuder er på en av mina favoriter.

Skåda och njut, George Clooney mina damer och herrar...                                                                                                                  
                                                                                                                          grrr..



Min profilbild

RSS 2.0