nej!



Du är allt en flicka kan önska sig.


Ibland träffar man människor som förtrollar oss och gör oss till en bättre person. Som lyfter oss och puttar upp oss när backen känns lite för brant. Jag har vänner som är som detta, sen har jag dig. Du är en person med så många positiva sidor att det är skrattretande och än har jag inte hittat många sidor som jag med dig inte tycker om. Du är vänlig och go, ödmjuk och ärlig. Du är den personen som gör mig till den lyckligaste människan på jorden. Som känner alla mina sidor, bra och dåliga och som ändå alltid stannat kvar. Du är den första som kommit när något hänt och den som torkat flest av mina tårar...


Det bli kanske bra såhär, trots allt.

F-A-N-!



Back in L-a


Två underbara veckor i Norge har nått sitt slut och man är hemma i Landskrona igen.
Imorgon (eller kanske på måndag) kommer en update om allt som hänt och även lite bilder. Till dess får ni klara er med att "Munka är i ettan" nästa år. Eller hur Mackan ? : )

Ikväll är det 7 års kalas. Håll i hatten, detta kan sluta illa....

Sweet !


My bags are packed



Om sådär fyra timmar åker jag norr ut och gräver in mig i snön för att frysa ihjäl i två veckor.
Nej riktigt så farligt är det inte, ska faktiskt bli ett jäkla äventyr med mina kära klasskamrater. Har precis stängt sista väskan. Fan va jag är dålig på att packa. Brukar alltid sluta med att jag har tre miljoner saker att packa ner och inte en enda kvadrat centimeter att packa ner det i. Idag var inget undantag. Har två giga väskor och en liten som skall rymma mina behov för två veckor i ett snölandskap med kilometer till närmsta granne. Hoppas jag inte glömt något. Får nog gå igenom allt igen..

So long girls and boys.



Min profilbild

RSS 2.0