wops.



Pappa stod förresten för kvällens uttalande igår. En av E-typs låtar spelades i bakgrunden.
Pappa diggar lite lätt och säger med självsäker röst som den insatta musikmänniskan han är: "Detta är han Martin Timell!"

Ja pappa, Martin Timell har nog snickrat ihop denna på en LP.



en söndag i soffan?



Igår efter matchen var en mör Maria som hamnade i soffan innan det var dax att göra vid sig inför kvällens galaj. Jag funderade skarpt på att skita i att göra det utan såg soffan som en trevlig plats att spendera lördagen i. Men jag var ju tvungen att fira Jockes 25års dag, som förövrigt är idag (Grattis!), tillsammans med släkten. Så jag tog tag i mig själv och gjorde mig redo. Blev en trevlig tillställning med goa glada släkten plus att Jocke blev överraskad vilket var ett av målen med kvällen. Efter några timmar och ett antal vinglas senare bar det av mot Lian. Där blev det ett kärt återseende med en evig vän som jag inte träffat på helt förlänge!! Men det skall bli änding på det! Duon, bestående av mig och Lian, tog våra dansskor och gick mot tycho och sen inferno. Och ja, kvällen avslutades med Li & Sara på Tages trots att jag inte skulle.. Men men, ibland blir det inte helt som man tänkt sig : )

Timmarna gick och det har blivit söndag. Idag hade jag gärna tagit igen några timmar i soffan, men det blir nog inte riktigt så. Frukost nu strax sen plugg och därefter blir det glöggkväll hos bror och julskyltning i stan!

Låter inte det som en lyckad söndag vet jag inte vad som gör det..

(Lycka till Tuller, se till att krossa södra dal! )


matchdag utan Johan P.



Borta match mot å/k om några timmar. Vinst och inget annat, bolljäklen skall in i deras mål och inte ens nudda vår planhalva. Efter två förluster på en vecka har skall vi ge igen, big time...

Nu är det frulle sen duschen därefter match. Wish me luck.

BYE BYE JOHAN  PALM, och jag kan fortfarande följa Idol!





lägesrapport från soffan.



Nu måste väl ändå lill-killen åka hem.
Än finns det hopp.

Åker inte Johan idag skall jag hädanefter inte se idol mer.
Det är inget hot, det är ett löfte!



jo jag är nog en skolkare.



Jag brukar tycka skolan är rolig och trevlig eller hur an skall säga. Men den senaste tiden har jag verkligen dragit mig från att åka dit. Jag fösöker att låtsas som om jag inte hör klockan när den ringer på morgonen och när hela sängen vibrerar på grund av mobiljäklen puttar jag ner den på golvet och somnar gott om. Men idag var det bara att bita i det sura äpplet och ta sig till skolan för två föreläsningar. Men det gav si sådär inte mö. Jag hade nästan gjort mer nytta liggandes i sängen och sett på alla repriser sen igår. Så jag gick hem lite tidigare, idag också.. Men nu är det i alla fall HELG! en ultimat vecka i mina ögon skulle bestå av två skoldagar för att sedan ha långhelg. Men ack.

Kvällen kommer att spenderas med Zuttan. Känner jag oss rätt blir det en tur ner till videomix för lite godis och kanske en film att se efter idol. Perfekta uppladdningen inför morgondagens match, inte sant? Imorgon kväll blir det lite födelsedagsfirande men ingen utgång denna helgen. Svårt att slå förra så får hålla mig tills nästa helg då det är lagfest /julfest med FFF.

Nu ska jag prata lite skit med min bästis i norr..   ♥



när fan ska det va vår tur?



Vi sliter som djur, vi kämpar i alla läge och till vilken jävla nytta?
När skall bollen studsa vår väg? När skall det bli stolpe in istället för stolpe ut?
En dag som denna, efter fem perioder, tycker man ändå att det vore vår tur att
för någon jävla gång ha turen på vår sida.

RÖVHÅLS MÖG SKIT, och jag menar det!



skolh-vete.



Jag är skoltrött till max. Alla gör uppgifter, jag sover. Alla pluggar, jag fikar..
ÅH, det känns som en evighet till kursen är slut. Och inte ens jul får man fira
i lugnhet. Rövhå.. !!

Nu ska jag duscha sen kanske man borde göra ngt vettigt. MÖG!



Vilken gång i ordningen är det ?



Till samma jäkla avsnitt i Oth sitter jag ständigt och bölar.
SLUTA VISA REPRISERNA KANAL 5!



Min systerdotter gillar inte mig.



Som folk själv sett har det kommit lite snö till kära stan. Detta gör att det blir helt enkelt livsfarligt att ta sig fram på vägarna, framför allt cykelvägarna. Detta fick jag och Johanna uppleva då vi cyklade till träningen (på en cykel) I en annars ofarlig raksträcka fick vi sladd och min första vurpa var riktigt riktigt nära. Men jag överlevde det och även träningen.

Efter träningen tryckte jag godis i automaten i IH. Haha, min briopåse fastnade men inget några knuffar från oss kunde ordna. Så nu sitter jag här i soffan med godis och varmchoklad framför mig efter en lång dusch. I duschen kom jag att tänka på allt skit man kan göra i duschen. En sak som måste vara den dummaste man kan göra är att hälla ut duschtvåeln över hela golvet och sedan ta sats för att glida längst golvet på rumpan. Ännu dummare är det om golvet inte är halt utan är som sandpapper, vilket det va i vårt omklädningsrum när vi spelade i Landora och höll på med sånt skit ; )

Nu ska jag äta gotte och se tv tills jag slocknar framför tvn ! Förresten avgudar jag min kära Astrid, eller som pappa sa "Vi tycker om henne och alla hennes dubbelhakor". Men som ni ser nedan är hon inte speciellt förtjust i mig. Så vill någon snälla ta ur kniven från mitt hjärta?





korrigering (stavas det så?)



Med ryttare menar jag kusk.. ( Ja, jag undrar också vad skillnaden är. Ridning som ridning)



" Skriv lite blogg vetja!"



Ja jag fick ett uppdrag av Sara och som rubriken lyder var det att skriva lite blogg. Så vad gör jag nu? Jo jag skriver lite blogg. Men vafan ska jag skriva? Jag har lite skrivkramp eller liknade, trots att det inte blivit något inlägg på ett tag. Men i alla fall, nu bara skriver jag lite.. Efter en riktigt bra utekväll i lördes kom söndagen som ett brev på posten. Den tillbringades mestadels i soffan, sovandes! Sen vard det dax för Henke att entra planen och jag tog tag i mig själv och hejade fram FCH till seger för andra helgen i rad. Ryttaren har mycket att tacka mig för ! : )

Dagen idag började fantastiskt. Lektion inställd vilket menas med att skoldagen blev från tio till tolv istället för till fem. Vi tackar för influensan! Hem och ner till stan för att luncha med Sara. Spenderade några timmar nere på 261 sen var det hemgång och träning. Träning = fläskläpp för Mary. Jovisst, tack tack. Så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar tv och drar mig för att gå å lägga mig eftersom jag är ensam hemma i flera dagar. Jag är glad att jag har Pelé som skyddar mig från inbrottstjuvarna..

Här har ni kvällen i bilder, nu ska jag sätta på en film att somna till.





FFF rockar fett.



Igår var det fest för Falcons damer och herrar på strand där det bjöds på go mat och massa trevliga människor. Efter några timmar med framför allt massa drickande bar det av ner mot stan där Tages blev stoppet! Dans och åter dans för att sedan bege sig hemåt. Dock slutade kvällen hemma hos Sara där det blev lussebullar och julmust. Ingen dålig kväll må jag säga.

Tack FFF & FHH för en mycket trevlig kväll !



Vote for winter.



Idag kom snön, riktigt härligt. Ett minus är att den inte kommer vara så långvarig eller att vi förmodligen inte kommer få en vit jul. Men vi får vara glada för det lilla vi får, och jag gillar hur snön ligger på marken just nu!

Nu ska jag strax åka iväg och leda mina duktiga innebandy tjejer till fjärde raka vinsten. Efter det blir det hem och slöa för att ladda upp till match följt av utgång i morgon. Kommer bli riktigt najs! :)

Ha en trevlig fredag och glöm inte: Rösta ut Johan Palm.



Till Nina.



Landskrona är tråkigare utan dig. Skåne är tråkigare utan dig. Sverige är tråkigare utan dig här i Landskrona. Hoppas verkligen Norrland och människorna där uppe uppskattar dig lika mycket som jag hade gjort här hemma. Förresten har jag något som tillhör dig. (Se ledtråd nedan) Men den spar jag tills du kommer hem. OM DU INTE FATTAT DET SÅ SAKNAR JAG DIG VÄNNEN!!   ♥






Sökes: resekamrat.




Jag har inga krav, endast önskemål: Vi åker till värmen, inte snön. Vi har skoj och du betalar. Sugen? Ring mig! Det gäller inte er som inte har mitt nr.. Sorry.


Min profilbild

RSS 2.0