BAKA BAKA LITEN KAKA

Jag har insett att det är fruktansvärt underbart för min kropp att jag inte blev konditor eller bagare av något slag. Jag kan inte alls ge fan i att slicka skålen, provsmaka och allt annat som betyder att jag äter av smeten eller ingredienserna när jag bakar. Efter som det är min sista dag på ena arbetsplatsen imorgon tänkte jag baka en Laila blueberrycheesecake och en tosca kaka. Ja, det det var min tanke. Sen huruvida jag kommer bjuda på något eller ej återstår att se. Jag jag behärska mig och få kontroll över mig själv ska jag nog kunna slå till med goda kakor imorgon. I annat fall får jag väl köpa något.. 

Då vårt kök antingen är nedplockat i lådor eller på tippen  har jag tagit plats i mamma och pappas kök. Jag längtar tills vårt nya kök är på plats. Då ska jag slå till med storkok och dunder bak!


LIVSAVGÖRANDE MINUTER

Tidig morgon mina vänner! Somnade innan vanlig sänggång igår. Men det hjälpte inte mycket imorse när jag skulle upp. Jag är en jäkel på att ställa om klockan och jag förstår om min sängkamrat blir irriterad på morgonen. Men tio minuter extra på morgonen är viktiga tio minuter. Många skulle nog sagt livsavgörande.

Pigg och vaken sitter jag nu med frukosten i högsta hugg. Det är min räddning på morgonen; yoghurt och en stor kopp kaffe. Ska ladda alla krafter jag har för att genomföra bra lektioner för mina elever. Blir ingen träning för mig idag på gymmet, min förkylning bör nog lägga sig först!


JAG ÄR FÄRGAD

Det låter som en dålig ursäkt, men att vara förkyld tar verkligen ut sin kraft. Vet inte ens om det är rätt att säga så, men jag tror ni förstår vad jag menar. Man kan tro att eftersom man är helslut hela dagen borde man sova som en född prinsessa på natten. Men nej ser du. Nätternas snorproduktion är värre än dagarnas och det mina vänner borde inte vara möligt. Men människokroppen klarar det mesta, även gällande mindre trevliga saker som dessa. Oavsett vad sammanfattas mina inledande meningar med; jag är förkyld = jag är trött = energin till annat än nödvändiga saker finns inte då!

Fast idag, efter en snuvig dag på jobb, blev det snabba ryck vidare till frissan där jag var inbokad sen en vecka. Fick ny färg i håret och klippt till det ordentligt. Jag är helnöjd! Vidare till fiket där jag mötte upp vänner och en god macka. Från där blev det mys med mina godingar till fotbollen. Den uteblivna energin som min kropp envisas med att inte producera ersätts med energin mina vänner ger mig. Ni är fan-ta-mig bäst!



FOTBOLLKVÄLL

Är hos Tulle med fina tjejer! Återkommer sen..

GÖM RÄ TNOSLAH

Vad händer? Jag är genomförkyld. För två veckor sen fick jag hela apoteket med mig hem från doktorn. Trots detta är jag genomförkyld och har ont i halsen. Jag brukar inte åka på förkylningar så ofta och framförallt inte halsont. Skulle ta mig ut i det fina vädret men allt jag orkade med var att förflytta mig ut från lägenheten till trädgården. Hamnade mellan en filt på trallorna och en filt på mig. Där låg jag och lyssnade på musik och njöt av solskenet. När näsan började rinna likt en fontän släpade jag rumpan in igen. Så här sitter jag och väntar på att jag ska samla ork för att bege mig iväg och handla.

Jag är inte negativ, bara lite förkyld!


T I P P T O P P !

Vilken underbar helg som läggs bakom mig och till kontot underbara stunder att falla tllbaka till en regning dag. Fredagen spenderades tillsammans med fina människor nere i stan på sushikväll. För min del blev det tapas då jag inte är speciellt förtjust i temat för kvällen. Mätta och glada gick vi vidare mot en bar där det blev drinkar och mycket iphone trix (...för de som inte haft sönder sina). Traskade tillsammans hem och somnade gott i soffan bredvid Eric.

Lördagen var nästintill helt öppen och planerna kunde därför planeras efterhand. Så jag drog på mig kläder och följde med familjen till stoff och stil. Från tyg till möbler på IKEA sen vidare mot kläder. Ja, fulldag med familjen. Hem till stan och middag följt av vinkväll hemma hos Sara. Lite dans på det sen sov jag gott!

Idag har dagen spenderats i lugn och ro. Familjebesök här hemma sen ner i stan för en fika. Vidare till Helsingborg och dejt på Haket.

Helgen har inte innehålligt några måsten, inget jobb och bara underbara stunder med nära och kära. Detta kan man leva länge på! Inte ens en dålig söndagsfilm kan dra ner detta..


DEJT

Fick förfrågan om en dejt ikväll. Jag var inte sen med att tacka ja. Så om en timme beger jag mig till Helsingborg med min fina sambo för god mat och umgänge. Jag har avslutat helger på värre sätt än såhär! Kan inte säga det för ofta; jag har underbara människor kring mig! ♥


MINUS EN TIMME

Pappa, mamma Astrid och Märta är här på kaffe. Jag har förlorat en timmes sömn inatt. Fy för det sistnämnda!


SLITEN



Idag är min kropp sliten. Detta tydliggörs av min outfit. Jag snodde en tröja av min bättre hälft och trädde på mig något nertill. Ja, solen lyser faktiskt idag men har hört att det är riktigt kallt ute! Jag trotsar! I skrivande stund står jag nästan med ena foten utanför dörren och ena ballen på stolen framför datorn. Jag ska strax iväg till Malmö och stoff och stil. Ett stopp på Nova blir det nog på vägen hem. Vi ska ju bort ikväll så får handla något fint med oss.


♥ FREDAGSLYX

Ikväll, strax, står det fredagslyx på schemat. Det är middag nere i stan med många av fina vänner. Jag som inte gillar råfiskbeställer in något mer ätbart i min smak! Detta är en perfekt avslutning på en skön arbetsvecka! ♥


THANK GOD IT'S FRIDAY

Hade jag haft en väderblogg hade jag idag skrivit pissväder! Mest för det, jämfört med igår, är tråkväder och det ser ut att bli regn. Men detta struntar vi i och hälsar fredagen välkommen. Ikväll står det sushikväll på schemat tillsammans med vänner i stan. Men först; en heldag med jobb!


FOREVER 12.



Laddar till träningen med Westlife och Backstreet boys. Gjorde nyss speciella lister så de är lättillgängliga för mig. Dessa grabbar har en stor plats i mitt hjärta och i min spotify vilket syns tydligt. Ja, en första kärlek försvinner aldrig!


♥ SPRING



Åh härliga vår. Välkommen! Har varit ett fantastiskt väder hela dagen vilket resulterade i att skinnjackan och gympadojorna åkte på i morse. Jag ser redan fram emot morgondagen och dess väder. Sen ett plus är att det imorgon väntas kvällshäng och middag med mina ♥. Sa jag härliga vår?


20.46 LÄGGS DET NER


Nu lägger jag ner jobb och tar onsdagskväll. Maten smakade kanon och jag ska nu dyka ner i badet. Skippar tvn ikväll för e tidig sänggång. Det är okej ifall jag heter kärring i adressboken.

SOPPTORSDAG

Kvällsmat på g här hemma. Blir färdigköpt soppa som jag värmt helt själv på spisen. Till detta färdigköpta baguetter som jag värmt själv i ugnen. En klick gräddfil i sen är jag nöjd! Perfekt kvällsmat när man jobbat hela långa dagen!


Min profilbild

RSS 2.0