After work

Nyss hemkommen! Halv sex på en fredag är lite för sent! Men min söta sambo hade gjort pannkakor som jag såg som plåster på såret.


Höstkänsla

Cykelturen hem från träningen idag visar starkt på att hösten står för dörren. Likt på morgonen är det nu k a l l t ! Jag gillar hösten, men samtidigt undrar man nu var sommaren tog vägen? Var den inte längre när man var liten..?



En sommardag utanför bilen i Glumslöv med min sambo


♥ vad som kommer



Kärlek från Lindex. Kommande kärlek det vill säga. De två svarta hade gjort sig nära mig. Ja, tack!


Sen på det!

Jag kom inte upp imorse. Det kvittade hur mycket jag visste att jag måste upp. Något höll mig kvar. Har varit oerhört trött under en längre tid nu och vet inte vad det beror på. Jag måste bättra mig. Detta bidrog till att jag är helt sent på det denna morgon. Borde skynda mig, vilket jag ska. Men soffan är ju så skönt..

Ikväl blir det fika med bästa Matilda!


11 - 2, favör Falcons.

Sovmorgon, brunch, lång bilresa, dm-match, längre bilresa, mat i stan, bilputtning, låsning och nu soffan och film! Det har med andra ord varit en mycket lång dag. Matchen var stundtals mycket välspelad, andra stunder mycket mindre.  Vinst med 11 - 2 och jag ser fram emot nästa helg och seriepremiär. En mycket tuffare match än dagens väntar, men det gillar vi!

Middagen i stan med Nina, Tom och Johanna slutade med att vi puttade en blå bil långt. Efter många om och men kudne bilen starta och Eric, jag och Johanna kunde köra iväg i en brunare bil.

Är lagom trött i kroppen men helt slut i huvudet. Så avslutar här.


L ♥ r d a g

Efter en tuff vecka har det nu kommit en lördag. En efterlängtad lördag det vill säga! Fick spenderat gårdagen tillsammans med fina Nina, Tom och min bästa roomie. Vi satt centralt på resturangen, åt gott och hade en allmänt bra avslutning på fredagen. Ni gör mig gott!

Idag står det andra saker på schemat. Nu är det rugby (ja, ni läste rätt!) på tvn och jag väntar ivrigt på den coola dansen. Men efter det ska jag faktiskt göra mer vettiga saker. Astrid har barnkalas idag och dit tänkte jag ta mig. Står pysselkalas på inbjudan så detta kalas med massa tre-fyra åringar är verkligen något för mig, inte sant? EFtersom jag har match imorgon missar jag vuxenkalaset och får därför ta mig till barnkalaset idag. Inte mig emot, det blir saft, tårta och massa pyssel.


En käftsmällen mot öppen mun

Kan konstatera att det inte varit den bästa av dagarna idag. Och det är inlindat riktigt noga för att inte säga för mycket.  Är så otroligt besviken, arg och ledsen. Känns som man fått en käftsmäll mot öppen mun, slått ut alla tänder som sedan kastats med en katabult mot nacken, och fastnat. Ni förstår! Oasvsett vad så får man resa sig upp, borsta av skiten och dra lärdom av situationen. Vi kan inte påverka allt och jag hoppas och tror jag står stadigare på jorden efter detta.

Imorgon blir bättre.


Tre år är många dagar av kärlek

Idag fyller min underbara söta Astrid år. Tre år! Grattis mosters älskling på din födelsedag (Mamma eller pappa får läsa det för dig för det är nått år till innan du blir läskunnig) Mosters Astrid och fasters Märta är små kroppar av lycka som sakta blir större.


Grönrutig duk och ketchup i flaska

Sitter på O'Learys i Malmö tillsammans med mysigt sällskap. Fotbollen ljuder från storbildsskärmen på väggen, men allt jag hör är magens kurr! Blir några timmar med Erics Wordfeud innan vi styr hem med vår Honda.



Sensommarbild på mig och mitt sällskap. Eric med solen i ögonen ser allmänt allergisk ut. Söt som tusan, men allergisk.


På rätt spår

Sakta börjar jag få tillbaka energi och kraft. Ibland känner man sig som en klago människa som gnäller för minsta lilla, men förkylning har en tendens att dra all must ur en. Men, förutom den nattliga/dagliga hostan känner jag mig som mig själv igen.

Så, nu när jag är tillbaka på rätt spår ska jag försöka ta igen missad tid.

Men nu jobb, sen en ledig kväll.


Fina vänner, nya som gamla

Fina Emma lämnade precis vår lägenhet för att ta bilen hem tillbaka till Helsingborg. Har spenderat eftermiddagen och kvällen med hennes sällskap. Vi var nog inte översociala idag, men alltid bra för själen att spendera några timmar i en fin väns sällskap.

Och i goda vänners sällskap spenderade jag även gårdagen. Vi firade Tom som idag blir 25 år. Detta gjordes helt perfekt, från början till slut. Så tack Tom och Nina för hela kvällen. Och såklart också mina andra fina vänner som fanns med och gjorde kvällen till kanon.




Jag var kameralös igår så får bjuda på enda fotot jag har på datorn sen gårdagen.


En form av frånvaro

Vi blir alla lidande ibland. Jag ber om ursäkt om frånvaron av ord och inlägg på holymary gör att ni blir lidande. Men min ork, eller faktiskt brist på ork, på grund av förkylning och halsont gör att jag tagit helgledigt. Ingen vila här dock. Ni förstår mer ikväll.


Kli i halsen

Jag bad snällt om att inte bli förkyld; få något halsont eller snora ner världen. Men förkylnings människan hörde nog inte mig. Vaknade tungt för en timme sen. Kroppen känns som bly och huvudet är ännu tyngre än det. Som extra present fick jag också en hals som kliar mer än femtio norrlänska myggbett i knäväcket. 

Passande kategori; dagen till ära!


Gröna fingrar?



Efter en helag, betoningen ligger på hel, var det full fart hem. Såg att blommorna var öken-torra så tog tag i vattenkannan och gick ett varv. Tycker ändå jag är ganska snäll mot mina blommor men mina örter ger mig en annan åsikt. Kan någon mejla, messa, skrika mig ett bra tips på hur jag får min basilika att överleva?


hör och häpna, lyssna upp.



Jag skriver. Jag skriver. JAG SKRIVER! Det har varit fullrulle hela helgen. I fredes var det malmö och inspelning av laglåten. Jag som sjunger som en kråka höll mig mest i bakgrunden och lät proffsen göra jobbet. Lördag och söndag betydde träningsläger och igår avslutade vi med träningsmatch. Siffrorna skrevs till stora och vi gick ganska nöjda därifrån.

Varför ändra? Så nu beger jag mig vidare till dagens träning med ett härligt gäng!


Min profilbild

RSS 2.0