Vik, hem, väla sen MAT!


Idag har varit en trevlig dag, förutom att klockan ringde vid halv sex i morse. Men bara att vänja sig, skolan börjar på måndag så då är det upp i ottan igen. Dagen spenderades till största del på ÖT skolan i Lund där jag vikarierade, himla trevligt med mestadels underbara elever. Efter det begav jag mig med tåg hem till min kära hemstad Landskrona och hem till mina föräldrar. Alltid skönt att komma hem, det är verkligen heem. Sen till väla för att shoppa kostym till min kära roomie så att han blir ännu finare till min systers bröllop (hur stavas det eg?) Och vilka byxor vi (läs: jag) hittade tillhonom. Satt som en boll i krysset, hujeda mig! Vid denna tidpunkt SKREK min mage efter mat och jag ville bara äta, men vi bestämde oss för att åka tillbaka till landskrona för att äta i stan. Blev lite mat från öst världen vilket aldrig är fel ! Nu är jag fast framför tvn och kan inte röra mig utan vill bara lägga mig och sova. Kanske till friends, aldrig fel juhu! 

( Blev kanske ett lite tråkigt inlägg, men då uppskattar ni mina roligare ännu mer ;) )

Förresten, får jag hälsa tillmin käre far som fram till idag inte trodde jag hade uppdaterat bloggen sen inlägget om grodan. Men lugn far, nu vet du ju hur du gör : )

Imorgon är det match sen inflyttingsfest hos Lian, kommer blir kanon !  så vänta ivrigt på update....


Big girls do cry


Trevligt i Köpenhamn med Mimmi igår, alltid skoj att träffa henne ju. Blev liite shopping också, men jag va ganska dålig på det : /  Stövlarna, ja ? nej? beslutsångest till max. Men det löser sig, det gör det alltid !

Idag blir det lite planering inför mina lektioner jag ska ha imorgon, sen lite fixande med mina kläder (vilket är något av det tråkigaste jag vet) sen ikväll är det träning med FFF.

LÄS Flickan med de röda skorna. Jag började läsa den igår på tåget till Danmark och läste klart den igår kväll. Kunde inte släppa den. Trodde inte man grät av att läsa en bok, men jag satt och stört bölade. Fick tilloch med ta pauser på tåget för att ingen skulle se att jag grät.  Antingen är jag mesigast i världen eller så var det en fruktansväd fin/hemsk berättelse.. Läs den, det är ett måste!!

image44


Dk by myself ; )


HALLÅJA!
Nu är jag pigg och vaken och ska göra vid mig för en tripp till Danmark och Köpenhamn. Där ska jag träffa Mimmi, vilket ska bli jätte skoj. Lite shopping hinner jag nog också med skulle jag tro.
Solen skiner också så kan ju inte bli bättre, kommer bli en trevlig dag !
 
image43


Jag trodde helt enkelt dagen var kommen.


För någon dag sen skrev jag och berättade om en (helvetes) färd med Zutt, men jag har varit med om en till, EN VÄRRE! Trodde helt enkelt min dag var kommen för mig att lämna mina nära och kära. Kortfattad historia: Igår skulle jag, Nina och Zutt åka och träna fotboll ute på Ulkavallen, men kände oss trötta i kroppen efter helgens två matcher och beslöt oss för att istället träna lite själv i form av två varv på slingan. Vi fick i alla fall nys om att stanstad mötte hjärnarp i dm nere i staffanstorp och beslöt oss för att åka och titta på den efter. Det slutade att det blev vi tre plus Sara och Tulle. (Zuttan skulle stå för körandet) Vi kör från mig för att hitta en postlåda,vilket vi hittar vid Konsum. Vi vänder och kommer mot lådan, då kör hon upp på trotoaren efter att ha rundat en tanta och ber mig lägga brevet. Jäkligt smart men man kan ju köra upp kanske två meter från lådan inte si så där 15 meter som hon gjorde. Väl på väg ner mot staffanstrop håller dom på att bygga på motervägen så vi var tvugna att kör genom vägarbetet. Detta var något nytt för Zuttan, kanske inte så konstigt eftersom hon vräkt ut sig precis innan vi kom dit att hon "nästan" aldrig varit ute på motervägen med bilen innan. Vi passerade vägarbetet men bilen började lukta illa igen (samma doft hade kommit när vi körde i stan också) och tankar om att bilen skulle smälla i luften eller i alla fall börja brinna lite lätt kom nog upp i allas huvud. Och alla som känner Zutt vet att dofter och Zutt inte går ihop. (På väg till SM spydde hon utanför bilen för en måttlig äcklig doft i bilen) Jag menar inget illa med det jag nu ska skriva, men när man kommer utanför "stor" städerna kan det hända att det finns något illaluktade dofter och det skulle vi nu få uppleva. Vi kör utanför Lund mot vårt slutmål då en gräslig gössel doft når bilen. Alla känner den så den undgår inte Zutt (såklart) Hon börjar hosta, gråta, klökas.. ja allt ni kan komma på kombinerat med att hon fortfarande kör på en lite mindre väg och skrattar samtidigt. En kär vän som jag då är, försöker jag hjälpa henne genom att hålla henne för näsan så att hon kan andas med munnen istället, men detta visar sig vara dumt eftersom att efter typ 20 försök att ta hennes näsa får hon fram genom skratten och gråten att hon inte ser något. Jag ger upp ( illa tvungen när jag ser att vi nästan krockade med mötande bil) och tittar bak på dom andra. Där sitter dom och asgarvar. Sara tjuter tårar av skratt och Nina är nog mest rädd och skrattar för att försöka få bort räddslan ; ) Vi överlevde i alla fall.. Och kom till matchen i tid. I pausen på matchen går Tulle , Sara och Zutt och försöker leta upp en kiosk eller automat där man kan handla något gott i, men hittar ingen. Dom frågar då en liten kille om var man kan handla:

- det finns en affär där borta, säger killen
- hinner man dit på tio minuter, frågar dom då. (eftersom att matchen börjar om tio minuter)
- nej det gör man inte, det tar 15 minuter, svarar han då.
- okej, säger dom då och börjar gå.


(efter en lång stund ropar han )

- men inte fram och tillbaka...

Slutsats: från Staffanshallen i staffanstorp tar det 30 minuter att gå till City Gross eller va det nu var för affär, så det hinner ni inte på 10 minuter ; )


My love, my life..


I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure..



Härliga, sköna, lediga måndag.


Helt underbart att slutat jobba, frihet nu i en vecka sen är det dax för skola igen men ser fram emot det riktigt mycket nu. Helgen var mycket trevlig! Var innebandy både i fredes och lördes, vann båda matcherna och laget känns bra inför säsongen. Forza Falcons ; ) I lördes kväll var det partaj hos Klara, riktigt skoj både där och på Tycho. Igår mådde man dock som man förtjänade! Ska dock tilläggas att jag gick upp klockan 06.30 igår morse för att jobba två timmar. Tror inte jag hann bli bakis innan jag kom hem igen ens. sen sov jag lääängge för att sedan gå ut och se FHH ( Falcons Heta Herrar) vinna sin match. Blev frukost på McD vid två med Zuttan innan matchen, men var kanske inte så lönt att åka dit eftersom vi knappast åt ju ? Men trevlig biltur och viktigast av allt varf ju att man fick frisk luft.

Rachael Ray på tv nu, gillar henne skarpt! Och idag lite mer än vanligt eftersom hon får besök av Chad Michael Murray, a.k.a Lucas i One Tree Hill. På tal om OTH så förstår jag inte folk (Sara, Gabby för att nämna några) som säger att Lucas ska välja Peyton framför Brooke. HALLÅ?! Varför välja den tradiga,jobbiga tyck-synd-om-mig tjejen framför en hipp, söt och rolig tjej. Svårt beslut? NEJ, inte speciellt.  Vote for Brooke Davis!

So long.


Se upp på gatorna runt om i Sverige..


FÖR ZUTTAN HAR TAGIT KÖRKORT! Herrejävlar vilken glidare vi har att göra med nu alltså. Stort detta alltså. Hon (Zutt) ringer mig och säger: Jag har fått KÖRKORT ! Min första tanke var "Vem f*n har gett henne ett kort?! ( Nej nu var jag elak!) Men blev såklart jätte glad för hennes skull och gratulerade i massor. Det blev i alla fall bestämt att hon skulle hämta mig och Nina innan träningen så att vi kunde åka med henne. Hon var hosmig redan kvart i sju och var mycket ivrig att kommaut på vägarna igen. Vi bestämde oss att åka och hämta Nina och sen åka och handla en glass (För att fira denna underbara händelse) MEN, stort men, väl inne i bilen ska Zuttan starta den blå Forden och får istället världens konstigaste motorstopp. Vi hoppade nog fram, i småskutt, cirka 20 meter och hoppade 2 meter upp i luften. Min hjärna skrek: UT UR BILEN OM DU VILL UPPLEVA DIN 21 ÅRS DAG,UT UT UT. Men jag kunde inte överge min Zuttan utan stannade (motvilligt) kvar i bilen och höll tummarna och bad till Gud att ta mig igenom denna vansinnes färd. Det blev snabbt mycket bättre,vilket lugnade mig mycket, men inte helt.. I alla fall kom vi bort till Nina, stannade bilen och jag sprang in och hämtade henne. När vi kom ut igen var vi ju såklart tvungna att starta bilen igen, Nina sprang bort till brevlådan och la ett brev och vi skulle köra bort och hämta henne där. Jag bad och bad och bad för att inte uppleva samma känsla som utanför mig och mina böner blev hörda, det blev en lugn fin start. MEN DÅ vräker Zutt ut sig att hon inte kan stanna för att hon inte vill starta igen, utan skriker ut till Nina, som står snyggt och prydligt och väntar på sidan av vägen, : Du får hoppa på i farten, jag kan inte stanna! Då kom jag tillbaka till min första tanke: VEM FAN HAR GETT HENNE KÖRKORTET!!

STORT GRATTIS ZUTTAN!

Annars
har dagen spenderast i Malmö med Nina. Vilket var, som alltid, trevligt! Jag dömmer inte folk, men när det är festivaler och liknande kommer de mest konstiga folken ut. Folk som inte sett dagens ljus på år och dar, det är i alla fall så det ser ut. Men det är ju trevligt att man kan få ut folk på stans gator genom fastivaler. Fler sånna, det gillar vi!! MEN, ett stort MEN, snälla söta folk lämna hundarna hemma när det är tre miljarder människor ute på gatorna. Eller så skyll inte på oss om vi skulle trampa hunden på svansen! Och en sak till, en barnvagn är till för att på ett enkelt och smidigt sätt transpotera barn, INTE för att ploga folk ut vägen! Se upp var ni kör!!

Förresten så käkar Tulle äppelskivor med vitlöks marinad och gnuggar Aloe Vera kvistar på kroppen och tuggar bladen ;) I LOVE ALOE, ALOE FOR LIFE!!

Imorgon är det sista dagen på jobb, och det ni, det ska firas..




Från hjärtat av Landskrona.


Igår va det dax, första "riktiga" matchen för säsongen. Mötte Kävlingen borta så samlades för avfärd utanför IH klockan halv fyra. Jag, Gabby, Sara och Klara åkte i bästa bilen (förutom saras DAM då ju :) (Sara har en bil men ingen cykel, det tycker i alla fall jag är roligt ) Gabbs körde såklart säkert som alltid! Fick inte motorstopp en ända gång, och det ni, det är bra med tanke på kööööerna det var på samtliga vägar ner till Lödde. ( PS: det tog 1 h och 20 minuter att köra ) Men trevligt hade vi allt ! Vi kom fram 10 minuter innan matchstart, men mutade domaren så vi inte började från kvart över i stället. Med tanke på 'spelet' vi hade i början av matchen kunde vi lika bra satt kvar i köerna, vi hade gjort mer nytta där. Men matchen slutade i alla fall fyra lika och jag fick även göra två mål vilket vr det ända bra jag gjorde under tre gånger tjugo minuters spel. Men men, nu kan det bara gå uppåt från här...

Idag har jag spenderat min lediga dag med Nina. Dagen började med en tur till stan och lunch på Madde's. Gott gott & trevligt sällskap, gillar vi. Efter det var det dax för shopping inne på Team sportia sedan begav vi oss till KomVux ( eller hur tusan man skriver det. Har redan fått en uppläxning av Tulle att man inte uttalar det komvux, alltså med samma tonfall genom hela ordet utan komVUX där man istället lägger betoning på VUX:et i ordet. Oavsätt vad kommer jag antagligen alltid saäga komvux, vänta och annan. Så det så!! ; ) Väl på Komvux satt vi och väntade och väntade och väääntade.. ingenting hände. Men plötsligt kom den snälla damen och  pratade med Nina. (efter ca 50 minuters väntan alltså) så vi var måttligt tacksamma då. efter det blev det en tripp till vår gamla skola för att prata lite skit med Reception-Lotta..

Nu ligger jag mätt och belåten i soffan efter att ha ätit pannkakor. tror det blivit min nya favorit på sistonde. Så vill ni får ni mer än gärna bjuda mig på en eller två pancakes. Tuller och Nina är på väg hit för en trevlig filmkväll. Min kära roomie är på träningen så när katten är borta dansar råttorna på bordet..

So long folks.


Ett firande utan dess like på Mcd.


Senaste Nytt:

Allas vår Nina Molin har blivit en Landskrona Falcons spelare (..igen)

Det firade de tre musketöserna med en tripp till McD för att 
fira den ljuvliga nyheten.
  
En massa skitprat, skitmat och trevligt sällskap, det är sånt som ska upplevas med vänner.

Tulle stod dock för en "JÄTTE" rolig historia. (JOVISST!)
"En sprang på höger sida, en på vänser och en i mitten.. "

(Jaha, va händer? Ska ut och se fotboll snart.)


Lunch date på Ost & Vin huset.


Nu ska jag ner i stan för en (förhoppningsvis) underbar lunch date med min favvo-tulle.
slå det om ni kan! HA!



Hipp hipp hurra..


( Tänk er den 16 / 8 2007 och klockan är strax innan midnatt... )


GRATTIS GABBY PÅ 22 ÅRS DAGEN, ett år närmre 30 ; )
Stort grattis babe..

image42

Lovade på träningen att inlägget skulle vara inne innan kl 00.00 igår, men jag hann inte riktgigt med det eftersom det blev roadtrip med Bill&Bull istället.. ( mer om det i nästa inlägg..)


Han-den-däär .


Igår sa Eric att han inte "fick plats i min blogg", men det får du..

image41

Du är perfekt, helt underbar..


B för Båstad, P för Peppes..


Här kommer lite bilder från en helg som var toppen på alla sätt. Kan bara buga och bocka för Tulle, Nina, Tojan, Gabby, Sara, Klara och alla ni andra som var med. Ni är värda er vikt i guld : )






glömde..


Nästa vecka ska jag vara med Tulle hela veckan... ; )


Hallåja!


Ibland har man dåliga dagar,  men oftast har man bra. Idag har det varit en underbar dag som startade med en god frukost i stan på kära Maddes med mor & far. Bokade sedan in en spontan klippning som resulterade i kortkort hår. Är iofs inte sååå kort, men känns mega kort just nu. Men blev fint iaf. Träffade sedan Nina istan och strosade runder lite sen promenerade vi hem i det fina värder. Har också hunnit sola lite i stugan men låg väl mest i hängmattan och halvsov. Nu sitter jag här och kollar OTH och väntar på Nina. Vi ska laga lite mat innan träningen sen imorgon blir det jobb igen.. 


Min profilbild

RSS 2.0