Tuggar panodil som måndagsnöje


Hemkommen precis från träningen som inte gick något vidare bra för mig. Känner mig mör och trött och hade gjort mer nytta hemma i soffan och pilla navelludd än vad jag gjorde på plan. Men fick om inget annat träffa mina kära lagkamrater och det gav mig ny energi! Ska knapra panodil nu innan sömnen så jag slipper mitt dunkande i huvudet och Erics hostande (han tog frivilligt sitt täcke och sov i soffan inatt, vilket jag är tacksam för)

Imorgon väntar en dag i pluggetstecken på bibiloteket & en trevlig lunch på Basilika med Sara!


 


Lunchrast följt av en timmes "håla"..


Jag är i skolan och som ni kanske förstått så kom jag därför mot förmodan upp i morse. Det satt långt inne menn efter bara tre avstängningar av ett ringande mobilalarm var jag på väg upp! Frukost innan klockan hunnit bli halv sju är sjukt dåligt! Mest för att jag typ dog av hunger nu när klockan började kicka mot halv tolv och plus att det inte smakar allt för gott när man knappt orkar hålla ögonen uppe! Men frukost är viktigt barn, så ät ändå eller ta med en macka i väskan! (Gör båda vet jag, det gjorde jag.. )

Nu har i alla fall lunchen åkt ner och jag ska skicka in en övning till en lärare. Efter det ska jag under vår håla (Haha, håla.. det var längesen!) göra lite power points eller plugga lite ekonomisk globaliserings ekonomi! I möte väntar ett möte och där efter skall en lite förkyld Mary ta sig till träningen. Det känns just nu sådär men det är ett under va lite panodil och ipren kan göra för kroppen..



05.32, vilket påhitt!


Om jag får problem med minnet när jag blir gammal så påminn mig att jag ska uppskatta sömnen och sova ut varje morgon.. Imorgon skall jag gå upp noll fem någonting vilket är på tok för tidigt! Känner redan nu hur det kommer ta emot och jag drar mig från att gå och lägga mig just för det!

Men jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet och krypa ner i bingen med min läpp som är stor som en pumpebåt! Har en helvetesvecka framför mig så ju fortare det blir måndag, ju fortare blir det söndag!

Sov så sött mina fans..





Svart skönhet från HM!


 i ett paket på väg till mig...



Jag ser ut som en fågel eller något i den stilen!


En förkylningsblåsa har slagit läger mitt på mitten på min överläpp! Snyggt tänker ni va? Jag ser allmänt konstig ut och denna fantastiska sak har en tendens att titta in bara jag har en host på tvären! Härligt! Tar bort det lilla hopp till någorlunda utseende som finns och ger mig en allämnt ful helhet!

LÄNGE LEVE FÖRKYLNINGSBLÅSAN!



Tennis avrundar dagen


Har varit en härlig dag. Lugn och skön med en god lunch och massa plugg. Men när klockan började närma sig tio på en lördagskväll kände jag att jag hade fått nog. Jag var inte speciellt effektiv de sista timmarna heller, så lika bra att lägga ner och ta nya tag till imorgon.. Sista veckan det är giga mycket nu, sen blir det en vecka med mycket sen är det semester i två! Jag överlever nog tills dess..

Nu tänkte jag avrunda denna lördag med tennis och Söderlings kamp mot att nå en final. Pelé & jag ligger just nu och delar soffan och har massa ljus tända och tvnpå i bakgrunden.. Får se när min söta roomie får för sig att titta in efter kvällens festligheter också!

Gokväll och godnatt mina vänner!


 


Jag byter högklackat mot shepherds


Men om en vecka ska jag, oavsett vad, trä på klackarna igen..



Plugg med United i bakgrunden


Lunchen va riktigt god, både huvud- och efterrätten..  Har hunnit komma hem och sätta mig med papper och böcker runt om mig och tänkte ta tag i pluggandet nu. Lite sorgligt att göra det en lördag eftermiddag men det får va så! Eftersom jag har tippat något sorts tips har jag fotbollen på i bakgrunden och hoppas att mina 40 kronor ökas och blir över 600 kronor efter två timmar! Håll tummarna!



Efter två timmars snoozning


Jag är vaken men det är knappt! Min hals gör ont som h-vete & jag ska på tidigt lunch klockan halv ett. Innan dess skulle jag ha pluggat och en massa annat. Känns som det blir knapert med tid till det. Blir en lång eftermiddag med plugg i alla fall och en kväll för mig själv hemma, vilket just nu låter som en kanon idé! Jag känner mig tråkig!

Kaffe sen är jag vaken!




Hemma efter en trevlig kväll


Taco, Idol, godis, skratt och trevligt sällskap sammanfattar kvällen ganska bra! Två tummar och två tår upp för fredagar hos Sara.. Har hamnat hemma i soffan nu och ska plocka av mig linserna för att slänga mig i sängen! Minus är att jag måste upp tidigt och studa imorgon. Men kvällens plus väger upp morgondagens minus..

Godnatt mina sköna & glöm inte vätskeersättningstabletterna i byrån! (ett råd till fyllon/Gabby)



@ Saras place..


Nu efter att ha tränat tjejerna klart har jag nu hamnat hos Sara! Här kommer vi se Idol och äta mat & godis..  Ska bege oss ner till Citygross för inhandling av kvällens alla tillbehör! See you att CG my fans!



Astrids dag i kalendern




Fredags frukosten är en kalasfrukost


Till skillnad från vad alla andra skriver och säger så längtar jag inte ihjäl mig efter helgerna. Såklart är helger härliga och mycket roligt hittas på, men eftersom mina helger innefattar helvetes mycket plugg så håller jag inte andan i väntan på helgen.. Men såklart gillar jag den eftersom att det tar mig närmre slutet av en hektisk period med dubbelt plugg..

Igår efter tentan ( som nog gick helt okej, i alla fall va jag tror nu) kände jag att jag behövde ha en eftermiddag/kväll utan något plugg alls. Så det bestämde jag mig för! Kvällen gick till att slöa och hämta nya krafter till kommande helg & vecka. Idag står det plugg på schemat och på grund av krock mellan mina skolor har jag valt att faktiskt skippa delkursintroduktionen i Lund för annat distansplugg. (Låter som jag aldrig är i skolan & alltid skolkar men det gör jag inte!)

Jag laddar krafterna med yoghurt+start (vilket smakar som glass med krossad havreflan) och kaffe!



Borde somnat för några timmar sen


Men fastnade på Matildas blogg, som blev lite bättre än innan iallafall. Behöver nog fixas mer men det får bli någon annan gång. Nästa på tur är Saras, men hennes kan jag inte lösenordet till så det får vänta lite! :)

Nu ska jag ladda med sömn för morgondagens pepparkakshusbygge som jag skall styra upp..



Maria Andersson gillar ensamt hemmamys med fika & 'vänner'!


 



Min profilbild

RSS 2.0