fest & dk update


kommer, men det är inom kort.
Ikväll är det slappekväll i soffan. Gotte och film och höra i bakgrunden min absoluta favorits gigautbrott när han blir (iaf som det verkar) spöad av kompisarna i kort.. Imorgon bär det av till Munka mycket tidigt för en heldag med bandy.

Snaaartblir kommer det upp bilder från en mycket lyckad grillfest med mina kära arbetskamrater & en mysig tur i Dk med han-den-dära!

Nu börjar filmen igen, tackhej.


För stor häck eller för hög.


Kallur har samma problem som mig just nu: häcken är för stor.
igår klockan 13.40 skulle det vara en underbar tid för sverige. Men det enda man kan förvänta sig är det oväntade, som hon själv sa. Men i mina ögon har både Sanna och Holm ett OS guld! Låt de uppblåsta idioterna ramla och riva ribban och låt de riktiga idrottarna hålla sig kvar på banan. Fan, fan fan..

Imorgon bär det av till Dk med Eric för shopping, mys och fotboll i två dagar.. När Eric inte ser skall jag skicka en blink till Fernando Torres ! ; )

Nu träning sen soffan..


yeha



Hatar är ett starkt ord, men jag ogillar skarpt personer som inte kan se skillnad på mitt och ditt.
Oavsett om detta gäller mobiler, pengar, pojkvänner eller cyklar så förhelvete lär er eller fly landet. Min mobil = köpt för mina pengar, min pojkvän = raggat av mig och mina pengar = knegat med min tid. Hur svårt kan det egentligen vara!?

Ikväll är det fest med ' Standvärdarna 08'  i Beckis lya vilket inte kan bli annat än kanon.  så duschen nu, sen börjar vi inta vinet !

På återseende folk! (Tills dess kan ni njuta av bilden på min nybeställda mobil. Mums!)





This is just what happiness is





Min profilbild

RSS 2.0