Seriepremiären är nära


Om några få timmar bär det av mot norrare delar för seriepremiär. Idag står Hjärnarp för motståndet vilket är en tuff match redan i första omgången. Inga matcher är väl lätta, men Hjärnarp är enligt mig topp tre i denna serie. Bra spelare och bra klass för div 2 spel.. Men det är vi med! Vårt lag är inför denna säsongen riktigt bra, på och utanför banan. Det har visat sig flertal gånger och ska visas ikväll igen..

Mot tre poäng, tillsammans!



Allt möjligt men inte det


Allt annat lockar utom just pluggandet. Men får vara duktigt och försöka hitta någon bra artikel på internet som jag kan skriva om inom politisk geografi..

En timmes plugg kvar sen är det matlagning, planering och packning inför kvällens efterlängtade seriepremiär! Mer om det efter pausen!

KOMIGEN! (med Vickyvirans uttal!)







Ostbricka och Barca




Nyvaken


..vilken skön känsla att sova länge.

Nu blir det frukost vilket består av yoghurt och kaffe. Därefter ska jag försöka fötstå nya kameran!



Igår och idag i ett!


Ja igår var det studerande, stan kalas och Helsingborg. Kalaset var trevligt och lillen fick hur mycket fint som helst. Synd att hon inte kommer komma ihåg det! Föräldrarna gjorde dock allt för att det skulle dokumenteras, både genom kameran, video och genom fina teckningar från oss gäster! Blev lite plugg efter kalaset innan det var dax för hela familjen minus Eric att äta god middag nere i stan. Rikigt gott! Hela dagen slutade i Helsingborg där inflyttningsfest stod på schemat. Ingen dricka men väl så trevligt med goa människor. Slutade med en glass hemma hos Mange med Nina och Markus..

Idag har jag skickat in min tenta i hopp om att jag inte är helt lost i ämnet. Men den tiden den sorgen, inte sant? Trevlig lunch hos Nina och vidare till innebandy.. Nu lagom till sporten har jag hamnat i soffan och väntar på sen kvällsmat som ska avnjutas framför tvn med en kär sambo!

Imorgon ska jag vara ledig, helt ledig, vilket betyder att jag inte ens ska titta åt böckerna!



Kalasdax!


Mätt och belåten med frukost i magen. Ska ta tag i mig själv och släpa mig in i duschen från vår underbart sköna soffa! Sen är det vidare ner i stan för tårtkalas för Astrid.. Ska bli trevligt och välbehövligt då jag för tillfället är i kollapsstadium för att jag stressar upp mig för mycket.. Kunde inte somna igår för att tankarna gick i högspinn och i morse vaknade jag med gråten nära. Sjukt, jobbigt och verkligen inte hur jag vill ha det! Men etfer samtal med mamma och pappa känner jag mig lugnare, det finns värre saker i världen..!

Match igår mot Kävlige, vilket slutade 6-2 till oss vilket aldrig var speciellt hotat. Tråkigt när dom gula på banan påverkar matchen för mycket, vilket de igår gjorde oerhört! Trots träningsmatch och bara div 2 spel borde verkligen det finnas en högre standard på domarna. Förbundet borde inte ge en visselpipa till två nissar som inte vet vad dom gör och då blåser i spelarens favör bara för denna spelare gnäller. Sluta snäll och kom in i matchen! Ser fram emot seriepremiäern på onsdag och resten av säsongen med vårt lag. Kommer bli en rolig säsong!

Ska klicka hem mina skor som jag skrev om nere, sen hoppa in i duschen!

Trevlig lördag gott folk!





..och nu är det tid för sängen !


Hemkommen från stan och en några trevliga timmar med glatt folk gör så att jag kommer somna gott ikväll.. Min trötthet kan också vara ett resultat av att jag sitter och pluggar hela dagarna och, i vissa fall även, kvällar! Känner själv att jag bör ge mig en klapp på axlen för hårt arbete och riktigt tidiga morgnar trots att jag egentligen kunde förlängt min skönhetssömn!

(Klapp på axlen eller dessa skorna? Hårt plugg imorgon borde ju belönas på något sätt.. )


 


Nu slår jag ihop böckerna för idag!


...och gör mig istället redo för en kvällsfika med Sara.. Verkligen ljuspunkten i en annars tråkig dag!

(jag hade verkligen böhövt någon smart människas hjälp! Panik råder i huvudet!)



Torsdag


Förutom allt studerande jag har framför mig och pressen på att verkligen skriva tentan bra kommer detta bli en trevlig torsdag.. Detta eftersom att det ikväll är bestämt kvällsfika med underbaringarna Sara och Nina. Känns som det var evigheter sen vi satt och pratade skit där nere och det behövs för hälsan.. Vännerna, plump och kaffe gör att jag ser fram emot kvällen! ♥






Min nya strategi.


Godmorgon onsdag!
Jag tog mig en sovmorgon idag. Brukar alltid gå upp klockan sju, trots att jag studerar på distans. Då får jag in rutiner och sover inte bort hela dagen.. Trots detta har jag varit lätt distrahetad och gjort mycket under dagen som inte har med skolan att göra.. Denna veckan sitter jag och skriver en tenta som ska vara inlämnad på söndag. Jag har kommit halvvägs och idag ska jag på fredje frågan och till detta ska jag prova på en ny teknik. Jag sitter och pluggar mellan nio och fyra och har då lunch mellan tolv och halv ett. Mesigt kan tyckas, men tyckas men är nog bättre än att sitta på kvällarna och så. Trots detts blir det plugga hela helgen, bortsett från lite innebandy och ett kalas. Livet är förjäkla underbart..

Nu ska jag äta frukost i tjugo minuter till och utnyttja tv under tiden!



Still, after all these years



 


Ett år av lycka


För precis ett år sen idag, fick min kära syster och hennes man en underbar liten dotter. Detta var såklart ren lycka för föräldrarna, men också för resten av släkten och alla personer som träffar denna underbara lilla flicka. Det är helt omöjligt att tänka tillbaka till hur det va innan Astrid fanns och jag är verkligen en stolt moster.. Hon är perfekt, från topp till tå och inifrån och ut!

GRATTIS ASTRID PÅ 1 ÅRS DAGEN!





Jag slog henne.


Godmorgon mina sköna!

Vaknade för en timme sedan av att min katt stampade mig i huvudet. Brist på uppmärksamhet kanske, men bra att han gjorde det eftersom jag glömt ställa klockan. Satt uppe till halv ett igår och pluggade, så effektivt man nu pluggar vid den tiden. Lite fick jag in i huvudet men mycket får jag nog läsa om..

Drömde inatt att jag slogs. Skulle jag slåss?! I och för sig har tjejen jag 'nockade' förtjänat ett slag från mig länge men det hela såg ganska patetiskt ut, jag såg patetisk ut! Jag har stoppat vissa (läs Sara) från att slå till en viss jobbig jäkel på fyllan, men har verkligen aldrig rört någon själv och i drömmen förstod jag varför. Jag kan verkligen inte! Fast det är jag iofs glad över.. (Men vill ngn annan kan ju ni ge bruden en näve eller två!)



Pluggnörd


Tio långa timmar studerande här hemma idag. TIO! Känner att jag kommit en liten liten bit på en väg som är lång som in i h-vete. Får panik på mig själv, min tjocka engelska skitbok och allt annat som distraherar mig. Men snart ska jag ta en paus i frustrationen för att springa av mig på träningen. Det är det bästa, när man haft en jobbig dag och komma ut på träningen, träffa laget och springa lite.. Idag får jag springa mycket för att bli av med denna dagen, men det får jag väl ta.

Min bästa sambo är iväg med jobb idag och imorgon så blir lite tråkigt att komma hem efter träningen. Funderar på att ladda upp med sen kvällsmat, kaffe och skolböckerna och sitta och studera in på små timmarna. Konstigt nog är jag mest effektiv när klockan passerat elva, så värt ett försök!



Ett härligt gäng dårar


Match idag mot malmhaug, vinst idag mot malmhaug.. Siffrorna skrevs till 8 - 1 och det var ett glatt gäng innebandy brudar som (utan klagomål?) ställde upp på foto efter. Bortsett från svetten tycker jag vi är ganska söta..  Bra jobbat laget och bra hejat från sidan Sara. Imorgon är det din och näsans tur att inta banan..



Min profilbild

RSS 2.0