en ny tid

HUr hann det bli fredag? Sist jag kollade var det måndag. Men inte mig emot. Veckan började med, som ni tidigare såg, strandstädning med massa glada människor. Sen var tisdag och onsdagens arbete vanligt jobb. Men idag åker jag och mina två kollegor in till Danmark med ett annat projekt för att gå på Bakken. Jag som i mitt tillstånd inte får åka allt är lite besviken, då jag annars blir som ett barn på julafton bara jag närmar mig karuseller med fart. Men lite jobb hinner vi nog med istället.

Annars då? Har i detta nu gått halva tiden av vår graviditet. Magen växer som (fint) ogräs och vi längtar nog båda två till efter sommaren och ju närmre oktober vi kommer ju bättre.  Jag mår bra men är fortfarande mycket trött, vilket känns lite ovant mig.  Största problemet nu är att hitta rätt kläder på morgonen. Detta på grund av att jag har oordning och kaos i min garderob. Tror jag får ta tag i detta problemet snarast.

Oj, skynda skynda. Frukost hos syster med familj innan jag ska hinna bort till stationen och åka iväg.


monday, monday

Strandstädning, grillning & andra aktiviteter. Veckan börjar bra!


på tur

Tidig morgon är det när klockan ringer 05.23. Är i detta nu påväg till Tyskland för lite inköp. Mamma är mitt trevliga sällskap och jag är omringad av sextio plusare. Men med humöret på topp tror jag nog detta kommer bli en helbra dag!

Hejar på BBK från håll idag och håller tummarna för att Gabby, Chrille och Carls flytt till Landskrona går galant!


min dag i bilder

Mysmorgon med Pele följt av jobb. Jobb med både tennis och taekwondo är inget man säger nej till. Hade till och med finbesök av fina Nina på lunchen vilket alltid förgyller en dag! Eric, min lagom coola kille kom och hämtade mig efter jobb och därefter blev det lite shopping på Coop. Hem och besök av mor min för att sen gå ut och promenera en runda. Nu hemma igen för att laga mat till morgondagens matlådor. På menyn står det ugnspannkaka med fläsk, heja mig!

Mina tre bilder räcker inte riktigt till kom jag på nu.


tummen upp

High five för ultraljud! Jag njuter till fullo av dagen. Firade det ljuva livet med en glass i solen ♥


förmiddagspromenad

.


två rosa & en blå

Tur i stan resulterade i några få småköp. Hittade en superfin sommartopp på Lindex rea, vilket jag ser som sparade pengar! Rosa naglar kan minska risken att jag skiter i de och pelar ner de korta igen. Den söta nallen hittade jag ensam utanför Butik Mini & den vara skrek ta med mig hem. What to do, what to do? Får bli minis nya och första kompis och förhoppningsvis trösta eventuella tårar.


tre nyanser av vitt

Jag firar lördag med frukostfika i stan med Johanna. Nina och Tulle sluter nog upp också. Helt okej sätt att börja dagen tycker jag! insåg när jag knöt på mig min vita converse att de tappat sin vita lyster och att det verkligen finns olika nyanser av vitt.


kolonimys blev altanhäng

Första maj har varit en skön dag! Först kolonimys med delar av familjen sen altanhäng med en bra bok. Känslan av att jobba imorgon finns inte riktigt nu, utan jag lever vidare på dagens solenergi hela kvällen.


Min profilbild

RSS 2.0