CHAMPAGNEPROVNING

Ändrade planer inför kvällen. Soffhäng blev det istället champagneprovning nere i stan. Inte fy skam för en onsdag. Imorgon kommer mamma och pappa hem! ♥ Det ska bli så mysigt att fira jul en gång till, hela familjen tillsammans, även om det blir i januari 2011.

Duch sen på med kläder!


KORG BLEV SÄNG



Införskaffade mig idag en jätte fin stor korg från SIA. Tänkte att jag skulle göra om den till en mysig plats för hemmets mästerkatt så att han har en skön plats för avkoppling. Filten som nu ligger där skall bytas ut mot något grått fårskinnsliknande. Det tog inte lång tid innan Pelé låg i korgen, sovandes! Jag tar det som ett mycket bra tecken för väl investerade pengar!


28 DECEBMER 2010

Idag är det pluggdag hela dagen med Emma. Det firar vi med en god frukost i julens tecken! Eftermiddagen skall spenderas i Glumslöv för arbete inför jobbet och kvällen på väla för att byta och fixa med lite smått. Vem har sagt att stress inte tränar hjärtat?


JULDAGSBILDEN



Få användbara bilder från juldagen. Men hittade en på mig och alltid söta Matilda som jag tyckte skulle få plats!


JULEN 2010

Har varit dåligt här ett tag. Riktigt dåligt för att prata klarspråk. Tiden har varit knapp och prio ett, två tre har istället varit andra saker. Men oj, det har hunnit hända en del sen sist. Först och främst var det Barcelona. Detta var en underbar resa som laddade massor med batterier och skapade minnen för fotoboken och hjärnan. Förutom allt kulturellt vi hann med blev det mycket god tapas, dricka, shoppande och ett och annat citat som faller under kategorin Tänkt så fel det kan bli! Gaudi blev Gandi, Camp Nou blev Camp Noir och evangelisterna heter i vår bok Lucifer och Magnus. Många skratt lös starkt i kapp med solen!

Kom hem lagom till dan före dan. Och endast två timmar försenade. Det skall inte klagas på med tanke på att andra suttit fast i dagar och till och med fått flygen inställda. Så vi kom hem glada två timmar senare än beräknat. Blev på kvällen traditionellt julgrötsätande med familjen Laurenius. Julafton spenderades även den med samma familj. Eftersom min har spritt ut sig runt om i landet och i världen blev det inte en Andersson jul detta året heller. Förra året var det ju underbara Thailand som tog bort julfirandet. Men nästa år, då ska det firas med min underbara familj och förhoppningsvis stora delar av tjocka släkten.

Juldagen blev också det lyckad. Överbliven julmat fyllde våra magar och till det god dricka. Hemma hos Fredrik blev det fullt ös och stan sen var fullproppad med härligt folk från vår stad.

Julen i år har med andra ord varit kanon! Nu blickar vi framåt mot nyår mina vänner!


FRÀN BARCELONA

Andra dagen i staden och jag trivs som fisken i vattnet! Igår kom vi hit, var ute och at och hade en mysig kvall i en harlig stad. Idag har det varit fullspackat fran morgon till kvall! Blev tidig frukost & efter det begav vi oss till Camp Nou. Massa timmar dar sen vidare till Olympiastadion. Ja, det marks va vi gillar! Imorgon blir vi kulturella och ska da ocka se massor. Har vark i fotterna men efter yatzy och nagra glad vi blev det genast battre. Nu beger vi oss ut pa stan for middag och hang!

Harliga Barca!


JULFEST

Vi vann vår match idag med 10 - 2. Härligt! Just nu ligger vi först i serien och vi kan därmed gå på ett välförtjänt juluppehåll. Är lite smått blåslagen efter matchen men det får man väl ta när laget man vill tar tre poäng. Resten av matcherna i serien spelas imorgon så vi kan efter den omgången hamna en plats ner, men det är inget vi tänker på idag. Idag vann vi, idag leder vi serien och idag är det vi som är vinnare!

Firade bland annat detta tillsammans med delar av klubben nere i stan med mat och dryck. Känner mig som en tant när jag säger att jag redan sitter hemma och att jag därmed avrundade kvällen vid halv elva men.. Eftersom viu åker till Barcelona om bara någon timme kände jag att det var på tiden att packa. Ja, packa fram det sista och sen packa ner allt! Ute i sista sekunden? Ja, det kan tyckas!

Avrundar här. Datorn skall med på minisemstern så det kan eventuellt bli en uppdatering under tiden! Men, håll inte andan för det kan sluta illa!


♥ INSPIRATION FÖR HEMMA




Är på jakt efter en kökssoffa. Har en klar bild över hur vi (läs; jag) vill ha matplatsen. I den bilden finns där med en fin svart kökssoffa. Vill gärna ha tag i någon som är ribbad eller har något fint lätt mönster. Flummigt kan tyckas, men i mitt huvud ser det bra ut! Så har du en stående, ser någon som skulle falla mig i smaken eller kanske har lust att snickra ihop en fin? Tveka inte, lägg en kommentar!


LOST

Var svårt att klicka sig in på blogg.se igår! Skyller helt och hållet på fel på sidan. Ni missade därmed massor:

Dagen som började med en liten sovmorgon. Tog mig till tåget; försening. Fick placerat min ända på tåget efter ett tag och blev imponerad av det nya tåget. Det lär vara en fröjd att vara tåg-pendlare år 2011, tågen har ju både tv och armstöd! Lyckost er! Effektivt arbete i skolan, duktiga som vi är. Bra handledarträff och en highfive senare åkte vi hem. Upphämtad av fröken Molin blev det sen en fika i stan. Hittade klänning och en potentiell kavaj. Hem, pizzabakning, lite mat sen träning. Sängen!

Idag blir det jullovslunch i stan med min bästa, och för att inte nämna kära, examensarbetskollega.


SVETT Å SLIT

Lång dag och precis hemkommen. Är slut från topp till tå och inifrån och ut. Blev en flitig dag i skolan med Emma. Vi fick gjort en del och till slut också sparat det, vilket var tur! Direkt, snabbt, iväg till Glumslöv för lite prat om vårterminens arbete. Blev hämtad där efter att jag slängt i mig mat. Körde upp till åsen och väde för att sen köra hem. Ja, mycket fart och fläkt under denna onsdag. Ska strax byta om och ta mig vidare till träning. Känner att jag kommer somna riktigt riktigt skönt ikväll!


NYKÖPT TILL JULFIRANDE





Farligt beteende eller ej! Eftersom jag fått nytt jobb unnade jag mig att köpa två nya saker som skall pryda främst mig men också min garderob! En fin klänning från Rise och en super söt kjol från Ted Baker. Tror med säkerhet att dessa kommer hänga med ut under julhelgerna som kommer inom kort!


DÅLIG BLEV KANON

Började dagen på ett riktigt dåligt sätt, vilket sedan framåt kvällen övergick till mycket mycket bättre! Har fått ett andra jobb under våren och det känns otroligt bra. Efter mycket pusslande och många hoppas gick det ihop! Trots att jag antagligen kommer jobba ihjäl mig kommer detta bli helt perfekt. Jag är glad!


KVALITETSFIKA

Det är alltid mysigt att, tillsammans med någon man tycker om, spendera några värdefulla minuter på ett fik och bara vara. Är på något sätt mycket avkopplande att vistas ute bland folk på detta sätt. Jag behövde idag kvalitetstid med min käraste så därför drog jag ner honom på en kvalitetsfika nere i stan. Insåg då plötsligt att jag är otroligt glad i honom ♥


SANKTA LUCIA





Kan med handen på hjärtat klargöra att jag älskar Luciamorgon. Blev en tidig morgon då Astrids dagis idag skulle ha Luciasamling. Astrid var, med sin hemmavirkade TVIVLA ljuskrona, den sötaste Lucian jag sett! Att sedan Märta var med och var den sötaste tomten gjorde bara min morgon ännu bättre. Mina syskonbarn är underbarast ♥


ARBETSPLATS



Det finns en anledning till varför vi bytt adress för en kortare tid. Det är just nu smutsigt och kaos i vår lägenhet. Köket fungerar även det som förvaringsutrymme för alla sakerna. I de andra rummen är det bara tomt och mycket kalt på väggarna. Den ena väggen har öppnats upp och nästa ska öppnas imorgon. Det är sagt att det ska vara klart tills på fredag så jag väntar med spänning på hur resultatet skall bli.


Min profilbild

RSS 2.0