MOTIVATIONS ÖKANDE

Eric har verkligen förstått hur jag fungerar. Han satt huvudet på spiken när han idag sa att jag fick en tröja/klänning för varje hundrade klädesplagg som jag sorterade ut ur garderoben. Eftersom jag redan hade börjat fick jag igång motivationen att ta tag i detta igen och fick ihop strax under hundra plagg. Duktigt duktigt tycker jag och eftersom Eric tyckte synd om mig kan jag nu titta ut en klänning. Ja, detta vinner faktiskt båda på!


ITALIAN FOOD

Har nu lagat lasangette som står i ugnen och avger en härligt god lukt. Glupsk som jag är skulle jag precis smaka en liten tugga, men istället för att njuta brände jag istället sönder hela tungan. Så, mitt råd; ät inte saker som kommer bubblandes från ugnen, det är oftast riktigt varmt! Lasangette är så otroligt enkelt att göra eftersom man köper ett färdigt kit och tillsätter bara lite smått och gott enligt anvisningarna! Eftersom jag vill ha min egen prägel på min mat tillsätter jag lite extra som tillexempel vitlök, färsk basilika & parmesan. Det mina vänner blir riktigt riktigt gott, med eller utan tunga!


MIN MORGON HAR STARTAT




..och ungefär såhär lär den fortsätta fram till det istället blir eftermiddag! Komigen! Låt oss vara effektiva!


♥ MATBORD



Har, efter många om och men, hittat ett finfint matbord passar in i min (vår?) bild av lägenheten. Förstår inte varför jag inte letat på ikea tidigare. Tillsammans med några vita och svarta trästolar kommer detta bli kanon. Ska nog kunna övertala min sambo om detta möblemanget!


FULL FART FRAMÅT

Effektiv morgon i hushållet här hemma. Fix och don, plugg, matlagande, mailande och planerande! Det kallar jag ekketivt spendrad tid! Låter kanske inte speciellt mycket, men har faktiskt känt att det varit skönt att bli av med plugg och massa saker som bara skulle göras. Ska fortsätta med lite skolarbete innan det är dags att göra vid sig och ta mig till eftermiddagens föreläsning om ledarskap.


IN BED

Blev inget vidare soffhäng som resulterade i en halvslumrande maria! Istället drog vi på varma byxor, vinterjackan och begav oss ut i snövödret! Skönt att andas in friskluft innan det ska spenderas några timmar i sängen! 

Det snöar som in i... utanför fönster! Undra hur det kommer se ut imorgon...


SAMMANFATTNING

Dagens innehåll;

- Första advent frukost med min sambo.

- Match mot Stanstad borta, vinst med 10-2

- Julskyltningsstrosande med mina fina vänner 

- Glöggmingel hos bror och Karin

- Hämte-middag från stan i ren lathet.

- Nu tennistittande sen film och förväntad sömn i soffan


DU & JAG HARRY

Ikväll blir jag återförenad med Harry...Potter! Jag ser fram emot våra timmar ihop. Jag har längtat så!

MIN ADVENTSLJUSSTAKE




Tog i morse tag i årets upplaga av adventsljusstake. Hade köpt ihop massa småsaker som skulle sättas ihop till en och samma resultat. Lite klister, pillande och måga jag-är-så-bra ord senare sträcke jag på mig själv och visade mamma min nya fina adventljusstake.



LÖRDAGSFIX

Hej mina kära vänner, trevlig lördag på er!

Jag avslutade gårdagen tillsammans i soffan med Nina, Tom, Tulle och Eric. Nina stod för underbar mat och de andra för det trevliga sällskapet!

Sitte just nu hemma hos mamma och pappa. Åkte hit för att ämta hem lite julsaker och dricka kaffe. Pappa jobbar så det är bara mamma och jag hemma. Ska försöka sno med hem så mycket fina julsaker som möligt. Det behövs ändå inte här hmma eftersom mina fina föräldrar åker till Thailand nu i veckan och kommer hem dagen innan nyår. Gottegrisarnas lyxmånad! Hade gärna krypit ihop i en trång resväska och åkt med! Sola, bada, uppleva och shoppa, härligt! Antar att jag får nöja mig med den vita december månad vi har framför oss här hemma och göra det absolut bästa av det med!

Strax bli det julfix hemma hos oss!


STRÖM AV MUSIK

Jag börjar sakta ladda inför sommarens konsert med Roxett. Detta görs denna fredagskväll med Spotify i min lya väntandes på några söta vänner. Har varit inhandling av massa tråkiga saker och några roliga på Ikea precis. Som om det inte var nog bestämdes det både kakel och klinkers innan dess också. Effektiv fredagseftermiddag kan tyckas!

Idolkväll och middag väntar. Imorgon är det dags för home make over i mindre skala.


♥ ATT HELGEN VÄNTAR


I helgen blir det förutom massa umgänge med mina godingar också match, bio och lägenhetsfix. Jag ser fram emt allt detta otroligt mycket och helgen är så välkommen. Men först fredagsplugg innan detta kan börja!

Klockan nio ringer klockan in och skolan börjar för dagen. Har ett svårt beslut att ta idag. Svårare blir det också när inte allt är sagt. Men det gäller att vara så vuxen man kan och försöka göra rätt!


I ETT VINTERLAND

Det är snö ute och det fortsätter falla små små flingor uppifrån. Jag gillar snö och jag gillar vintern. Mycket på grund av att det innbär mycket ljuslyktor och mysiga filtar. Men också för att jag hellre ser ett vitt vinterland än grå regniga dagar i slutet av oktober. Är rofylly med ett vitt täcke utanför rutan på något sätt!

Här hemma pluggas det, som många andra dagar. Ska fortsätta med det tills min riktiga sambo kommer hem lite efter lunch idag. Tänkte då dra ner honom i stan med pappa och ätaen sen lunch och fixa lite till min adventsljusstake! Min tanke är att den kanske borde bli klar innan första advent?



bild


RO RO RO DIN BÅT, I MEDVIND

Det har varit en förmiddags fylld med plugg. Trots att detta gjorts i soffan har det ändå gått bra framåt. Känner att jag är på rätt väg och genom positiva gensvar ökar motivationen. Men eftersom jag ska hämta min ena ängel idag på dagis ska jag byta mina mjukis byxor mot ett par andra nu strax Tänkte också ta på andra kläder ovanför öven tväta av ett slitet ansikte. Blir lätt mjukis och ett slitet ansikte när plugget görs hemifrån. Tur att det är få soim ser en!

Aja, dusch sen iväg. Ikväll blir det småträning och egen träning så här lär höras eko ett par timmar!



Mosters fina ängel..


ENCHILADAS M. VÄNNER




Blev god mat i mysigt sällskap ikväll. Förutom flickorna på bilden ovan var Matilda och Jocke också med. Inte för att de hjälpte till med matlagningen, men åt gjorde dom! Har varit en härligt lugn kväll och nu börjar jag sakta bli trötter. Matilda ska hålla mig sällskap här hemma nu när Eric är borta i fjärran väst.

Sov gott vänner!


Min profilbild

RSS 2.0