ÅTERKOMMER IMORGON

Blev en tufflördag, en sliten söndag följt av en arbets måndag. Jag återkommer därför imorgon! Ses då!


VITA TULPANER





Bredvid ME pryds en vit hylla med fina tulpaner. Vita tulpaner är för mig ett vårtecken och blir pricken över i'et då det utanför fönstret strålar från vår vårsol.


INSTÄLLT

Frukost i solen i stan imorse tillsammans med Nina och Tom. Mysigt att komma upp och ut så direkt. Längtar tills vi har en plats på altanen där det kan spenderas dyrbara timmar i solen, morgon som kväll! Eric åkte iväg och vidare till match och jag och Nina gick några varv i stan.

Tråkigt nog blir det ingen femrättersmiddag ute idag. Eric ringde nyss från matchen och har åkt på någon form av magskit och har fått avbryta matchen. Så tråkigt för oss så får vi därför ställa in vår middag ikväll! Detta känns tråkigt, men vad ska man göra? Kvällen ligger alltså just nu helt öppen (mot min vilja men ändå..)


V I N S T !

Som jag tidigare sagt har det varit en dag full av bandy. Sportlovsbandy blev match men förutsättningarna var inte de bästa. Men runt omkring finns de riktigt bästa och vi kunde därför vinna relativt övertygande. Skön känsla efter slutsignal. Två tummar upp för mina lagkamrater, idag och resten av året! Nu riktar vi näsan mot nästa veckas två matcher, men innan dess en välplanerad helg.

Imorgon väntar stan följt av bandy. Sen blir det mysmiddag och därefter kanske lite vin och dans! Vi får se exakt hur det slutar, men jag vet att jag ska ha en kanon lördag i alla fall!


ZzzZZzz..

Nattluvan och pjamasshortsen åker på i skrivade stund. Fantastiskt vad kvinnor kan göra mycket samtidigt. Något denna kvinnan inte kan göra för tillfället är att spela innebandy. Det mina kära, det suger jag ordentligt på just nu!

Så för att bygga på frustrationen ytterliggare så ska jag spendera hela morgondagen med bandy. Morgon till kväll. Kan ju hoppas på att jag hittar bollkänslan någonstans vid lunch.


IVÄG

Full dag hos Vickan idag. Där fick vi träffa fina Alice för första gången och hon var ju bara super go. Var en mysig dag hos familjen i norrare delarna av vårt län. Tack söta ni för hela dagen!

Nu är det ombyte och vidare till träning. Inget mys eller firande här inte, utan bara iväg igen! Men jag klagar inte, jag ser fram emot matchen imorgon. Vi har hela livet att fira speciela dagar på! ♥


6 ÅR SENARE ♥



Vi har många dagar, men idag är den rikiga. ♥

ROSA MOLN OCH VITA VÄGAR

Tidig morgon för att vara en arbetsfri vecka. Det lär det bli imorgon också. Men idag är det utflykt planerad då jag och Emma ska åka och hälsa på Vicky. Ska strax dra på snorna och styra näsan mot Helsingborg där det blir frukost med Emma innan avfärd.


PSST


Håll koll på Landskrona Magasinet imorgon. Jag hoppas på trevlig läsning!

Cross your fingers
!


♥ LJUS



Jag har tillsammans med min kvällsmat börjat varva ner efter en dag i fartens tecken. Träningen med tjejerna var som alltid rolig och jag känner att det är väl spenderade timmar. Jag tänkte ha en kväll framför tvn för imorgon väntar utflykt och träning. På fredag är det sportlovsinnebandy och sen match för att på lördag sen ha poolspel med tjejerna. Mycket tid läggs på innebandy men som tidigare nämnt, det är näst intill alltid väl spenderade timmar.

Ljus, ljus, ljus! Jag är omgiven av ljus och jag gillar det. Framförallt i mina fina lyktor..


BESÖK & LUNCH

Förmiddagen började med ett besök på bibblan där det var sångstund. Där sjöng jag och Astrid (ganska tyst men ändå..) tillsammans med cirka hundra andra barn. Jag var ganska borta vad gällande sången, men trevligt var det i alla fall! Därefter lämnades Astrid över och jag åkte och hälsade på Nina som är nyopererad ♥. Vidare ner till stan med Eric och lunch. Vidare till bokrean där jag fyndade en finfin bok.

Nu är det vila fram till träningen. Ikväll händer det inte allt för mycket men imorgon ska jag & Emma bennemig hälsa på Vickan och mini-mini-Vicky. Det ska bli så kul att se de båda. Eller ja, Emma med för den delen! 


TVÅ TUMMAR UPP FÖR ER

Fullrulle hela dagen är vad det har varit. Kan med handen på hjärtat säga att var och en förälder med småbarn borde ha någon form av extra present en eller två gånger om året, för jag har just nu förstått att det tar mycket på ens krafter. Misstolka inte mig, det är fantastiskt roligt att vara stand-in för syster och hennes man till deras ögonsten i några dagar men det är energikrävande. All den planeringen som krävs är jag nog inte mogen för (för en längre period alltså). Eller jo, men jag har nog inte förstått vad som krävs av en. Allt som inte sker innanför hemmets fyra väggar kräver en extrafin planering av allt som kan kunna behövas för utvald aktivitet. Och det mina vänner, det kan vara mycket! Som sagt, en stor kram eller en chokladask till er småbarnsföräldrar! Post it lappar och en penna kan också vara en present som kan komma er till användning.

Badet var i alla fall dagens utflykt. Det var härligt att dega runder där i några timmar! Hade fått med oss Johanna, Sara och Elin med så det var verkligen full fart! Avslutade kvällen här hemma med lite spel och allmänt trevligt umgänge med vännerna. Tror min systerdotter trivdes som fisken i vattnet!

Nu är det fotboll och hjärnan är från och med nu avstängd för idag!


SVÅRT ATT FÅ ELDEN ATT BRINNA


Soffläge framför nyheterna. Astrid bredvid kollandes på film. Madicken är en underskattad film. Ska strax ta fram och ordna med frukost sen blir det uppladdning inför badet, vi tänkte bege oss dit kring ett! Känner mig off i kropp och knopp efter igår, men ska no ordna upp sig. Det är svårt att få elden att brinna när man står fem mil där ifrån. Men idag blir nog en bra dag med massor av skoj, då brukar kroppen också hänga på!
 


ASTRID FLYTTAR IN



Astrid har nu flyttat in hos oss i fyra dagar. Jag kommer antagligen vara lite trött periodvis men kommer ändå njuta till fullo över att ha en av mina två favoriter hos mig. Imorgon väntar busfabriken och på tisdag badet. Fullrulle hela tiden är bäst! Just nu ligger hon och snarkar på min sida av sängen. Men när det är dags för mig att dra på nattluvan rullar jag bara över henne på Erics sida!

Bilden visar förutom hennes resväska vårt fina mörka golv. Så nöjd!


SOL, SOL, SOL

Söndag är vilodag enligt många. Oftast har mina helger planer från fredag till söndag från morgon till kväll. Denna helgen har varit annorlunda. Jag har njutit av ledighet och dagarna som varit ickeplanerad. Idag är det, som Sara snyggt sa det, bytar dag! Min fina systerdotter skall byta boende under en veckas tid. Första stoppet är hos mig, moster. Från onsdag till söndag är det sen farmor och farfar som får äran att ha henne. Så bytar dag är det idag!

Blir kvalitetstid med delar av familjen nu, sen vidare till syster som lagar middag till oss i eftermiddag. Så, antar att vi kan kalla detta familje-bytar-dag!


Min profilbild

RSS 2.0