Från snöiga vägar

Efter två förluster kan vi konstatera att vi inte känner någon sorg när vi nu igen är ute på vägarna och på väg hem till ljuvliga Skåne! Vägarna är inget att hurra för men med bra musik och försiktig körning ska vi nog komma hem lyckliga! Helgen har varit topp, och skolan som väntar imorgon är morgondagens huvudvärk! Nu njuter vi av musik till Bryan Adams!

Vaknar i ett snölandskp

Vaknar av en utsikt som är helt fantastisk! Om skickar hit Eric med post kan jag stanna en vecka! Idag är det innebandy,två förhoppningsvis underhållande matcher!

I en stuga djupt inne i de småländska skogarna

Efter några timmar på Ullareds Gekås styrde vi färd mot Jönköpings yttre del där vi nu är på plats! Trodde vi skulle komma till en kall och sliten stuga där vi skulle få dansa för att bli varma, MEN vi har fått tag på den mysigaste stugan för åtta personer inom kommunen (kanske till och med länet) ikväll blir det matlagning, prat och massa skratt! Fryser jag inatt kan jag antingen starta bår öppna spis eller ta på mig en av de tre mössorna jag införskaffade mig idag!

Trots felkörning gar denna resan börjat och fortsatt helt perfekt..


Öppna tidningen och njut



Det är vårt lag värda! Rikigt roligt för oss (inte för mig Frida & Nina med tanke på bilden, men ändå..)


Halmstad - Ullared - Esklistorp (?) - Jönköping

Nu bär det av med bästa bilarna till vår mini-helg!

Vi kommer ha fantastiskt roligt tillsammans och shoppa mycket trendsäkert foliepapper på Gekås. Har omplanerat resan så vi skall inte stanna i stugbyn i Ullared utan beger oss ikväll direkt till Jönköping för övernattning där. Detta gör att vi får sova längre imorgon, så det gillas hos mig!

Tråkigt är att Eric varit uppe och spytt hela natten. Han har åkt på maginfluensa och mår kasst! Hoppas han vilar upp sig och kräker bort det skitet snabbt! ♥


Iväg till Tulles

Maten har nog inte ens hunit ner, men är lite stressad så den får åka ner i farten. Ska iväg till Tulle nu strax där det blir Let's Dance kväll med ett glatt gäng. Inte för att jag sett några andra avsnitt men let's dance på fredagar när man är hemma (Idol när det går) är som smör på mackan, det ska bara va så! Så Tulle om du läser det här så har jag gjort det igen, jag har bjudit in massa folk till dig utan din vetskap. Fast eftersom att det är jag och Eric vet jag att du inte blir något annat än glad! Sen får du (vi) skylla oss själva då vi har ringt om varandra hela kvällen. Men kort sagt, vi kommer till dig i alla fall!

Trevlig fredagkväll mina fans!


Ute i det grå

Kom till mina föräldrar i hopp om att någon skulle vara hemma och umgås med dom i några timmar.. Men tyvärr ville dom inte det samma eftersom pappa är i Helsingborg och hämtar mamma! Men sysselsatte mig med att gå igenom kylen i hopp om att hitta något som passar min mage, och det gjorde jag..

Ikväll blir det lungt och skönt hemma med min plus ett! Det gillas!


Säger jag det länge nog stämmer det

Jag är pigg. Jag mår bra. Jag är vaken. Jag är redo för plugg. Jag är hungrig. Jag kommer orka helgen. Jag kommer klara skolan. Jag får ner frukosten. Jag är inte så sliten som speglen visar. Jag har energi.

Hur många redbull-shot kan man ta?
 


kan-behövas-imorgon-så-borde-beställas ?


Lägesrapport från soffläge

Om jag brukar gnälla när jag har en fis på tvären borde jag gnälla sönder alla människor inom en radar på 300 mil om hur jag mådde igår och natten innan det. Men eftersom det är roligare att läsa glada saker utelämnar jag det.

I tisdes hade vi i alla fall match borta i Malmö. Efter en trevlig dag i Helsingborg och middag med min Eric begav vi oss till samligen med mål att göra en riktig bra match och ta tre poäng mot ett tufft motstånd. I bilen var jag tyst eftersom jag var irriterad flr jag "ätit för mycket under dagen" (jag är verkligen inte den som tänker på vad jag äter, jag tränar för att kunna äta vad jag vill, men just då var jag irriterad över att jag mådde illa) Men irriterad eller ej så kom vi till Malmö och uppvämningen började. Jag kände redan då att jag var off, men försökte spela. Men efter några byten klarade jag inte mer, utan fick lägga klubban och sätta mig vid sidan om. Ja ett tag i alla fall, sen sprang jag till toan och blev därefter kvar i omklädningsrummet resten av matchen. Förstod då att jag inte ätit för mycket utan åkt på maginfluensa. Fick höra (..inte se!) mitt härliga lag vinna med 2 -1 och jag kan inte säga att jag bidrog med allt för mycket till de tre poängen.

Sen dess har jag legat nerbäddad i sängen, i soffan, i sängen.. Ja, ni förstår! Men idag är jag uppe på benen lite, mår något bättre och laddar alla krafter som finns för att försöka bli frisk och inte förstöra helgens planer. Allt har fått komma åt sidan de senaste dagarna så känner att jag får ta igen lite läsande imorgon!

Om en halvtimme är det CSI och jag ska nu slänga mig ner och hålla tummarna att jag inte somnar innan dess!


Maginfluensa gör att orken att blogga blir mindre

Ligger hemma i maginfluensa men mår trots allt bättre. Natten var körig och förmiddagen lika så. Men har fått i mig lite stärkande och har vaknat till efter att sovit hela dagen. Bloggen åtsidosätts tills imorgon eller något.


Hemma igen

Då var jag hemma igen! Efter att spenderat förmiddagen och gått en härlig lunch hos Lina tog jag mig in till de mer centrala delarna av staden och tog en fika med Mange! Så dagen än sålänge har varit toppen! Hoppas kvällen fortsätter i samma anda då det väntas match nere i Malmö mot ett tufft motstånd! Cross your fingers for luck..


En underbar dag för buss sightsing

Tog för ett tag sen bussen 220 från Landskrona till storstaden Helsingborg! Hamnade sen på stadsbuss nummer 7, där jag i skrivande stund nu sitter! Är påväg till min kusin som snällt nog tar tid för att fixa mina (äckliga)naglar! Johanna som var min bussvän hit svängde av för att shoppa loss! Får ringa henne när jag är klar och föreslå en fika på! Men var?


Hellre välas telenor än det på center syd

Idag gick min telefon i sönder, eller enligt mig och personalen på center syd gjorde den! Jag blev tillsagd att innan måndag blev tisdag åka tillbaka till där jag köpte den (väla) för att få en ny! Eftersom det idag var sju dagar sen jag köpte den och för att jag inte ville börja klabbs med atg skicka in den (för det slutar aldrig bra) rattade jag och min vapendragare mot väla! Väl framme fick hag hjälp ev en kunnig kille som tryckte in två knappar och telefonen var som ny igen! Besviken men ändå lättad åkte vi tillbaka till köra L-a och tränade innebandy..

Imorgon blir det helsingborg så nu blir det sängen!


Ringde klockan?

Jag vet inte om klockan inte ringde eller om det var jag som slog av den, men oavsett vad så vaknade jag lite sent! Fick därmed planera om min morgon, så nu väntas en lugn frukost hemma (min regel: det tjänar inget till att stressa) för att sen ta mig ner i stan lite senare. Nina skulle vara där vid elva så det är jag med!

Fick sova en timme längre men är trots det skadligt trött! Ett dropp med koffein eller två liter kaffe skulle suttit fint..


Min profilbild

RSS 2.0