Isn't she lovely ?






Give me hope.






snart helg..



Jag gillar fredagar skarpt, man har hela helgen framför sig och dagen brukar oftast gå lätt. Idag hoppas vi på en sån dag. Dock har jag rikigt ont i min hals och är genomförkyld, men det skall nog gå..  Blir bara en halv dag i skolan för att sedan gå hem och knapra tabletter och bli frisk tills imorgon. Kvällen kommer att spenderas med min absolut bättre hälft hemma i soffan, framför let's dance om jag får bestämma och antagligen framför Rögle om han får.. Jag får nog ge mig, det tror jag nog :) ♥

Förresten så håller vi alla tummarna hårt för Mackans munka som idag skall kvala!



Hur kan jag vara stressad?



Klockan ringde åtta i morse. Jag börjar kvart över ett. Jag sitter nu framför datorn stressad och borstar tänderna. Var gick det fel egentligen? Jobbigt de dagar jag börjar åtta..


 

Guldet hamnade helt rätt.



Sist jag var och såg min kära kusins uppvisning började tårarna rinna ner längst min kind, som jag tidigare har skrivit om här. Gymnastik är oftast mycket fint men deras fristående gör sporten ännu finare. I helgen var det tävling här i stan, vilket jag missade eftersom jag var på DM på annat håll. Men har ju sett det en gång innan och nu igen och kan konstatera att guldet måste ha hamnat helt rätt...






I know what you did last saturday..






Fastklistrade fingrar lossnade tillslut.



Det är som triss påstår, plötsligt händer det.

Har varit lite siså nu ett tag i hur jag skall göra med allt men igår, efter många timmar i telefonen, löste sig allt och jag kunde inte vara lyckligare. Trots att det kommer bli tufft tror jag detta är det bästa och jag ska kämpa gör att klara av detta.

Skolledigt resten av denna veckan vilket är otroligt skönt. Idag skall dagen spenderas med syster. Astrid och far på en promenad i det fina vädret för att sedan avnjuta en lunch ihop. Ikväll blir det träning av något slag och efter det händer , ja vadå?

Låt det bli mitten av april så jag, Tuller, Gabby, Sara och Nina kan ladda bilen och åka till stockholm för en underbar helg!  Det kallar jag längtan..

Nu gick jag.


Nu tar vi kurs mot Tulles.



Ikväll blir det melodifestivalen med allt därtill hemma hos en go Fredrika a.k.a Tulle. Rykte säger att även en viss Tojan skall titta in, det kan ju inte annat än bli succe. Så på återseende gott folk...

Och för er som inte håller er updaterade kan jag ju bara säga att ett visst lag, tränat av en viss person vann en viss serie idag. En viss tränare sitter stolt framför datorn och pikar om detta nu. Ni är bäst!



Hej solen.



Om jag förskönar min morgon så kan vi säga att jag vaknade av att fåglarna kvittrade då en snäll pojkvän kom in genom dörren med nybakta scones och sa god morgon samtigdigt som han rullade upp rullgardinen för att låta mig säga hej till en fantastisk morgon med sol. Denna morgon har inte hänt, inte idag i alla fall. Men det är faktiskt såhär att idag är det ett fantastiskt väder här i stan. Solen skiner och och det är vårkänslor till max. Detta måste såklart utnyttjas och det skall jag och Gabby göra på bästa sätt genom en promenad i vår sköna stad.. 

Förutom min indelning i skrivandet kan nog inte morgonen börja bättre!


 

Ps...



Vi välkomnar såklart vår favorit Antonia hem från Thailand och hoppas att hon stannar lite längre denna gången...  Vi gillar att ha dig hemma i kalla Sverige ♥

.. och förresten har jag beställt resa dit i december. Maria gillar detta och visar tummen upp på facebook!



Alltid lika svårt med rubrik.



Träningsvärken har smygit sig på mig under natten. Har svårt att ens kunna hålla upp fönen för att torka håret så det slutade med att jag fick ha det lite halvblött.. Jag ser med spänning fram emot hur jag mår efter nästa pass som förövrigt är imorgon. Wish me luck!

Trots min ömma kropp vaknade jag glatt denna onsdagsmorgon. Trots att heller inet solen ens vill visa sig lär detta nog bli en bra dag skall ni se. För solen finns nog där bakom molnen. Ska strax iväg till skolan för att träffa min vapendragare och förhoppningsvis börja på vårt arbete..  Blir nog inte en allt för lång dag idag om jag känner oss rätt, utan vi spånar på lite och sen beger vi oss hemåt.. Hade behövt åka en sväng till väla, så där kanske eftermiddagen spenderas..

VI SES.

 

Från koja till slott, från mögit till rent.



När man har mycket annat att tänka på blir dte ofta så, i alla fall för mig, att städningen kommer i andre hand. Jag ogillar skarpt när det är skitit runt om kring mig, men kläder på golvet har jag inga problem med vilket bilderna nedan styrker. Men nu när jag varit ledig idag har jag tagit tag i mig själv och gjort mor min glad. Intressant nog blev även jag en gladare människa i fart med att klädhögen minskade... 

 


jag traskar ner mot stan.



Inte mycket som står på schemat idag. Ska fixa naglarna nu om en halv timme och ikväll blir det träning, annars är det inte mycket planerat. Skulle väl få in en fika med Sara och Gabby eftersom Sara var lite ledsen att hon inte kunde vara med på den igår då hon var i skolan.. Men Sara om du läser det här: Halv fyra blir lite ont om tid eftersom träningen börjar halv fem. Tidigare ? Jag tycker..

Nu ska jag ta monarken på en tur..



jag som trodde jag var tränad.



Efter att ha fikat två gånger idag gjorde jag nog rätt som bestämde med Sara att idag var dagen jag skulle börja på friskis. Lite nervös gick jag ner till vägen i mina tights för att bliupphämtad av "Damen". Ut på vägen och hem till Matilda för att hämta upp henne och sedan styra den vita faran mot Friskis där Zuttan väntade ivrigt. Innan att ens hunnit tänka efter en exta gång var jag en stolt medlem av friskan de närmsta fyra månaderna och mitt kort ligger i receptionen om cirka en vecka. Jag traskade med förväntansfulla steg mot lilla salen där alla dessa människor skulle svettas tillsammans. Och jävlar vad vi svettades. I början måste jag sett ut som en dyslektiker i en stavningstävling, helt ute på hal is. Men efter ett tag fick jag nog in ett rätt slag på den jäkla mitsen. Sparkar hit och uppercut dit. Efter en halv timme var jag måttligt död och räknade nerminuterna högt tills klockan skulle slå sextio minuter. Men ack så fel jag hade, vi skulle visst hålla på i nittio (långa) minuter. Avslutnigen bestod av stetching vilket uppskattades och behövdes av en sliten Mary. Såhär efter att ha fått duscha, vila och äta efter en hård träning kan jag ju konstatera: Jag är inte så tränad som jag trodde i förmiddags och när armarna fortfarande skakar efter att ha vilat tvåtimmar efter träningen måste man nog göra en fyra fem armhävningar varje dag för att orka sommarträningen..

Trots mitt negativa skrivade, vilket egentligen bara är verklighetsbilden av min träning, var boxingen riktigt bra och rolig. Överlever jag träningvärken imorgon blir det många fler pass på friskis..

I ♥ Friskan ;)



Nu är det söndag..



Då var helgen förbi, och på tok för snabbt enligt min mening. Men det vi vet med säkerhet är att det kommer en till, så vi behöver ju inte deppa ihop totalt. Men trots att denna helg sprungit förbi har det enda hittats på en del. Fredagen bestod av tentaskrivande, strosande på stan och myskväll med let's dance och  fruktsallad. Lördagen började tidigt med fixande inför kvällen, välashopping, match sen partaj för han-den-där. Kvällen var riktigt lyckad, men det kunde man ju konstatera redan innan den hann börja. Trevliga människor, go mat och dricka och födelsedagsfirande brukar resultera i succé. Idag har jag inte gjort allt för mycket. Största delen av dagen har tillbringats i soffan framför tvn med paus för att ta igen för nattens minustimmar i sömn.

Nu efter att precis sett klart Beck kallar strax sängen. Ska upp i tid för att vara barnvakt åt min ögonsten då min kära syster är sjuk. Astrid den lilla jäklen skall uppleva sin bästa dag i sitt femmånaders liv med sin fräcka moster Mary.. ♥



Min profilbild

RSS 2.0