SUMMERAR

Fredagen började med ledighet med Matilda. Var iväg på nytto-shopping. Blev lite mat och dryck till kvällens partaj. Vid sjusnåret dök mina fina vänner upp hemma hos mina föräldrar. Blev god mat och mycket trevligt sällskap resten av kvällen! Tack ni fina för att ni gjorde kvällen kanon!

I lördes mådde jag väl som man gör ibland på lördagar. Var seg i kropp och knopp så det tog emot att gå upp för att städa upp och diska i all evighet. Fick hjälp av min käraste som faktiskt är en jäkel på det där! Avslutade eftermiddagen med innebandy och började kvällen med mina med grabbarna grus. Begav mig sen till stan och Tulles där det blev deg-lördag.

Fortsätter temat deg-södag idag. Väntar på mina tjejer som strax dyker upp här hemma. Gossip är på tv strax och jag väntar ivrigt! Dagen har spendetats hos mamma och pappa med delar av familj och släkt! Har pluggat och stått i resten av dagen så min degkväll är välförtjänt!


VÅGA VÄGRA

Idag ska ingenting få förstöra min dag. Verkligen inte en ond rygg j-vel. Här och nu trotsar jag ryggen och ser mig själv med en framsida bara. Måste verkligen skynda på nu innan jag blir upphämtad av Matilda och vi styr bilen mot söder. Jag längtar till kvällen med mina super-tjejer ♥


HELGLEDIGT

Match idag! Vinst idag! Ibland har man dagar där man är off, har ont någonstans och där kroppen inte riktigt vill vad den brukar vilja. Min sådan dag var idag. Men det är skönt att vi vann tillsammans och att de tre poängen som skulle hämtas hem faktiskt gick till oss, rättvist! Lägger matchen bakom mig och blickar framåt!

Helgen som väntar ska bli kanon. Imorgon ska jag ha mina underbara tjejer hemma på middag. Har bestämt recept och allt är nästan fixat. Eftersom det ser ut som en flyttstuga hos oss ska vi därför va hemma hos mamma och pappa. Super gulliga som mamma och pappa är har dom redan fixat och donat tills imorgon. Innan kvällen tar vid ska jag med Matilda på lite ärende. Ska fixas saker både till henne och mig. Så antar att jag tagit helg redan nu. Och denna helgen skall bli super!


THURSDAY,



Pigg och vaken sitter jag och slötittar på tv med kaffekoppen i handen. Försöker ladda mina superkrafter till plugget som väntar. Känner att en promenad hade varit på sin plats men det är förjäkla tråkigt, blött, höstväder utanför fönstret. Fast är alltid skönt att ta på sig rätt och gå ut och traska!

Skulle egentligen varit på väg till min lunch med rektorn på en gymnasieskola vid denna tiden, men tyvärr fick det bli ändrat till nästa vecka eftersom han var sjuk. Sånt som händer, men jag såg verkligen fram emot att få reda på lite mer om vad som gäller. Det får bli nästa vecka.

Annars idag väntar en storhandling till imorgon när jag ska ha några vänner hemma på middagsfest. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska laga, utan står och väljer mellan två rätter. Dagens höjdpunkt är dock matchen som väntar ikväll. Tycker ni kan befinna er i IH klockan 20.00 ikväll. Deal?


PLUGGDAG & BIOKVÄLL

Lediga dagar är oftast långt ifrån ledga. Trots att jag inte varit jätte effektiv med mina måsten i skolan har det ändå blivit lite gjort. Långt ifrån allt, men lite är ändå något! Trött på mig själv tog jag mig till Helsingborg med min käraste sambo. Först inspiration till badrummet sen vidare till väla. Hittade en kofta och en klänning. Jag vet, jag skulle inte handla kläder utan jag skulle istället handla till hemmet. Men eftersom jag ska ha några supersnygga tjejer hemma hos mig på fredag vill jag inte se ut som något katten släpat in. Så det blev en fin svart klänning som jag hoppas blir kanon på fredag!

The social network blev biofilmen denna tisdagskväll. Som de pensionärer vi är blev det en tidig bia, vilket gjorde att jag inte somnade till filmen (..vilket annars alltid händer!) Helt klart en bra film som ni skall se om ni har vägarna förbi salongen!

Nu åker min fula men mjuka pjamasbyxa på och jag kryper ner under sängen och sluter de något idag mindre blå!


ENDLESS LOVE



Jag kunde inte varit lyckligare. Jag älskar dig så! ♥

Sängen skriker mitt namn, högt! Det brukar den göra såhär etter en sen träning. Imorgon väntar en dag fylld av massa studerande. Känner mig inte på topp i skolan men hoppas jag kan få undan lite imorgon. Ska imorgon också hinna att kolla kakel, klinkers och golv till lägenheten. Borde också hinna inom väla för att hitta en klänning tills på fredag innan det är dags för bio imorgon kväll. Jag och min käraste har bokat biljetter till att se The social network i Helsingborg, så där lär kvällen spenderas. Nej nu lägger jag mig!


YOGHURT, MÜSLI & KAFFE

Frukosttid här hemma. Bussen går vid åtta så jag får nog sno på lite om jag inte ska bli sen till tåget. Somnade gott efter en filmkväll hos Tulle igår med mina fina tjejer och två härliga killar. Hamnade i sängen och såg slutet på Vid din sida. Slår aldrig fel, jag storgråter alltid till den filmen.

Skola i Malmö idag. Blir snabba ryck hem sen vidare till träning och sen träning. Fullrulle på måndagar, som alltid!


SÖNDAGSMIDDAG

Är just nu hemma hos mamma och pappa. Ska tillsammans med resten av familjen Andersson avnjuta en god söndagsmiddag. Väntar nu på syskonen med respektive och barn. Tar middagen som frukost eftersom jag vet att mat här hemma alltid är gott. Bra beslut av mig, jag vet!

Ska såklart också pussa och krama på mina två änglar hela eftermiddagen ♥


PIZZAKVÄLL

Blev en skön vinst idag som till slut skrevs till 6 -2 efter att ha legat under med 0 -2. Underbar seger som verkligen är en laginsats. Det är de härligaste! Nu ska jag springa upp till Johanna som bjudit in mig till middag hos familjen Kvist. Står hemmalagad pizza på menyn så nej tackar jag knappast. Efter det blir det soffhäng och en allmänt härlig lördagskväll med min kära vän.


23 OKTOBER, KLOCKAN 12.47

Blev en lång natt med mycket sömn är jag mentalt redo för att ta mig an dagen. Fysiskt är allt utom rösten redo. Kan knappt prata och låter rent ut sagt förjävligt. Men det är skönt att det just bara är rösten som är illa, inte hals eller något annat. Jag kan spela med en dålig röst, men inte en ond hals, så det är bara att det just är så.  Om dryga timmen blir jag hämtad av Frida och vi skall iväg norrut för dagens match. Känns som om vi är inne i en liten svacka, men det är på tiden vi tar oss ur den. Det sitter i huvudet och egentligen inte i kroppen. Så med rätt inställning, självförtroende och en stark gemenskap skall vi ta oss vidare i serien med en massa plockande av tre poängare.


ÅRETS FÖRSTA



Ska det vara så ska det! Nu räknar vi ner dagarna till när julmusten skall drickas som mjölk.

♥ FREDAGSKVÄLL

Det hann bli fredagskväll innan jag hamnade här. En lagom lång dag på praktiken avslutades med en tågresa hem med blandade känslor. Jag har trivts som fisken i vattnet och hade mer än gärna varit kvar på samma skola i framtiden, men tyvärr blir det inte så. I alla fall inte just nu! Bjöd på en fika som verkligen uppskattades. Tackar Leila för hennes New York blueberry cheesecake och min kära mor för hennes goda toscakaka ♥ Nu återstår sista spurten innan jag är helt klar med skolan. Eller ja, denna typ av skola!

Ikväll blir det att kurera sig inför lördagens match. Min hals vill inte riktigt som jag vill, men tänkte muta med lite Idol och naturgodis och tror faktiskt jag kommer lyckas. Tom kom precis och hämtade Eric för innebandy i Helsingborg så jag tänkte skita i disken och istället krypa under filten i soffan.


HAPPY FACE



Många hade idag kunnat säga vad var det jag sa till mig idag. Ibland ifrågasätter jag helt min hjärnkapacitet och fungerar starkt ifall jag tappat hjärnan någonstans på vägen i mitt tjugofyraåriga liv. Min kropp är idag tung och halsen mår piss. Hade helst velat krypa ner i sängen igen och vakna imorgon istället! Tyvärr går inte detta utan det är bara att fräsa näsan, halsa alvedonen med hostmedicin och traska iväg till tåget! Dagen som väntar kommer bli rolig för mig. Ja, för alla andra också eftersom att jag låter som f-n när jag pratar. Den 22 oktober, dagen då jag blev retad!


INSPIRATION


Tips från IKEA.


Behöver inspiration till nya lägenheten. Mycket skall göras och jag vill ha det på massa olika sätt. Det finns ju så mycket som är fint. Har ni någon bra inredningssida att dela med er av? Tveka inte att lämna en liten rad, jag behöver lite hjälp! Ska framöver sluta handla kläder och bara handla till hemmet. Just nu är det prio ett!


VOTE !



Glöm inte rösta! Klicka HÄR och GILLA designen! Kämpa på!

Min profilbild

RSS 2.0