Jag drar på nattluvan..



.. och sover några längder innan det är dax för tolv timmars jobb. Men för fortsatt trevlig läsning klicka HÄR..





Jag ska måla hela världen lilla mamma



Då är det bara på med målar byxorna igen och bli klar med det. Morgonen har redan bestått av en löprunda som följdes av lite shopping på konsum, colorama och apoteket. Ojoj, här snackar vi grejor! När målningen är klar ska jag bege mig till 'Allt i gläntan' för första gången för att se om jag kan hitta något fint till rummet... Några förslag? Kom gärna med det...

Trevlig torsdagförmiddag mina vänner!




jag har ett nytt projekt



Vissa har tummen till höger andra till vänster. Vissa har en, vissa har två. Jag trodde jag hade en åt höger och en åt vänster men jag har visst en mitt i handen också? Mitt nya projekt är att fixa till balkongen så att den blir lite mysig såhär lagom till sommarens sista andetag. Detta började idag. Fick handlat och mixat lite med färg och började måla efter att ha ringt mina förädrar och bett dom köpa rätt grejor och komma hit med (eftersom det verkade som jag köpt fel) I alla fall, jag hann börja måla skarvarna innan dess att pappa stromade in och tog tag i grejorna. Pappa målade och jag lagade kaffe, så var pappas deal.

Det hela slutade med att jag fick målat en vägg efter det att mina underbara förlädrar gått. Men den får jag nog måla (minst) en gång till imorgon, i alla fall som det ser ut just nu...




jag håller hårt i min innebandy klubba



I två dagar har jag haft nya fina cobra klubbor som stått brevid soffan och väntat på att bli spelade. Men dom visste nog inte vad de gav sig in på och hur mycket stryk de skulle få ta. För idag begav jag mig med det trevligaste sällskapet ut på rangen för att, ja jag vet faktiskt inte va jag ville uppenå med mitt besök där. Jag tog ett kraftigt tag kring skaftet och svingade loss. Efter femhundraelva luftträffar och en utsliten röst av fore (nästan) fick jag fan upp bollen i luften och detta såkallade spel blev något jag började fatta tycke för (trots min milda inställning cirka tjugo minuter innan). Jag lär inte bli nästa Annika Sörenstam men några skålar med bollar på rampen kommer nog avverkas...




" så, ut med packet...!"



Som många av er läst innan är jag inte Johan Palms största fan, jag klarar inte killen och har inte gjort sen han var med i Idol. Han är typ tolv och har fått för sig att han är sveriges svar på Justin. Med tanke på hur tjejerna på Liseberg beter sig kan man tro att han är Guds gåva till kvinnan, men så är inte fallet. Jag ska vara ärlig och erkänna att hans senaste låt blir lite bättre  ju mer man lyssnar på den, men samtligt tar det inte bort att man inte klarar av att se han live. Många människor kan ju spela in en bra låt som man diggar med då den spelas på radion.. Killen spelar inte i samma liga, inte ens nära, som de riktigt stora pojkarna!

Skärp er tjejer, bättre kan ni !




Min morgon



Efter en morgonpromenad i morse satt jag mig, svettig, och åt frukost i soffan. Illa,  men orkade verkligen inte ta tag i mig själv och hoppa in i duschen plus att min mage skrek efter mat. Kändes som om någon eller något åt upp mig och mina tarmar. Detta var för två timmar sen men än sitter jag kvar i soffan med datorn i knäet, svettig. Härlig morgon, inte sant? Men ska försöka ta min breda bakdel och hoppa in i duschen innan det att jag ska iväg till jobb. Innan dess måste jag även fixa och dona med lite små sysslor.. Ha en trevlig måndag förmiddag gott folk!




redan söndag?



Jag får smått panik när jag tänker på hur snabbt helgerna går. Eller i alla fall varannan helg går snabbt, den helgen då jag inte jobbar idiotpass. Nyss var det fredag och woops så vaknar man upp till söndagmorgon. Men tur är i alla fall att hela dagen står för mina fötter (om det nu heter så) Frukost ska ordnas därefter en promenix för att hämta upp en viss Astrid. Blir någon timmes barnpassning så ska nog styra upp något roligt för en knatte på tio månader..





Hemma i sängen



Nu kryper jag ner i sängen. Tack ni som varit hos Sara för en riktigt trevlig kväll.. Orkade inte inferno men tog istället högvinsten och fick hjärtat till sängs. De ni, inte illa pinkat!

Men va händer imorgon må tro?



nu börjar vi helgen



Första stoppet för att välkomna helgen blev i sängen för en liten tupplur. Brevid mig hade jag en söt pojkvän. Skillnaden är att då klockan ringde gick jag upp medan min bättre hälft sov vidare.. Får väl in och hoppa på honom lite för att väcka honom innan hela stan stänger, eller i alla fall systemet! För ikväll står det middag/partaj på schemat. Detta tillsammans med vänner hemma hos Sara (eller petigt, hos Lena!)




Sliten



Efter nästan tolv timmars arbetsdag i regnkläder varierat med målar byxor hade jag verkligen behövt styra upp en outfit som gör så att jag känner mig lite mer fräsch. Som den nedan kanske, eller vad sägs? Istället blir det duschen nu för att sedan hoppa in i träningskläderna och bege mig till tjejernas träning...








Mumsbit...



Spanade runder lite och hittade Guds gåva till garderoben. Så om någon snäll människa skulle hitta denna skönhet på HM är det bara att hojta till och göra en stackare som mig riktigt glad! Har telefonen på dygnet runt och svarar oftast (?) även om det är okänt nummer..









Ledin den 9 juli





















Baka baka kaka



Vaknade med ett sug efter äppelpaj med vaniljsås. Men man kan väl inte äta det till frukost? Jag trodde i alla fall inte det, så det fick bli en tråkig sådan istället. Men funderar nu på om jag skulle baka en till jobb och få pluspoäng hos arbetskamraterna.. Det lär väl vara uppskattat, eller?



Såhär efter frukost



Som tidigare nämnt är jag ledig denna tisdag. Förutom ett möte klockan sju har jag inga måsten inplanerade idag, endast lite små-göra som jag ska ta itu med. Har precis ringt om vaccination för resorna och nu ska jag ordna med lite boende till jul. Sen 'måste' jag (enligt andra) ta tag i min lilla klädhög som blockerar typ hela sovrummet vilket har gjort att de två senaste veckornas nattsömn har varit i soffan.. Kläderna ska sorterasi två högar, 'lämna till myrorna'  och 'slängas för gott'. (Det är väl myrorna som är dom ärliga eller ?)

Efter allt detta blir det fika i stan, lovely !



Tisdag









Min profilbild

RSS 2.0