Efterlängtade bilder, inte sant ?



image82image80
image81
image83
image85image86
image87

Har inte fångat alla på bild, men är inte sista festen vi har tillsammans..
eller hur ? : )


Lagfest med FFF & Riktigt snälla människor !

I lördes var det dax för FFF's kick off för säsongen 2007/2008.

Lite sent tänker ni kanske? Men vi har faktiskt inte kunnat pressa in den innan säsongen började,så fick ta tillfället i akt då vi var spellediga denna helgen eftersom vi spelade i torsdeskväll mot Kävlinge (Slutade 7-4 till oss, så fick jag in det med) Iallafall hade jag Gabby och Johanna planerat en heldag för våra kära lagkamrater. ( Om gabby hade skrivit om oss hade hon sagt: Vice presidenten, Presidenten och Sekreteraren, gissa vem som kommit på det?! :) Dagen bestod av aktiviteter på dagen där bland annat äggkastning, hunden och kubb var moment. En godlunch som vi slitit med hela morgonen ;) och massa trevliga människor och mycket skratt. Efter det var det hem och göra vid sig för att sen bege sig till roddklubens fina lokal där vi fixat tre rätters middag och där festen tog plats ;)

TACK FÖR EN LJUVLIG KVÄLL BABES !
( bilder kommer.. )


Jag diggar snälla människor. Fyfan va dom är bra. Jag, trög som jag är, hade visst tappat min mobil på buss 220 från landskrona till höganäs utan att veta om det. Igår ringer en man vid namn Hasse till min bror och frågar om någon av hans syskon blivit av med sin telefon. Såklart var det jag! Hasse från Höganäs, som är busschaffis på just den sträckan där jag "lagt" mobilen , tog sig tid för att göra så ja fick tillbaka telefonen. En riktig klippa den där Hasse! Inte många som skulle gjort det! Han får mitt dagens Ros!! Tack för snälla människor!


Att bli äldre.



Många människor har ålderskriser under olika faser av livet.
Den första brukar väl komma vid 30 och den andra vid 40. Jag har dock inte förstått varför dessa kommer. Man lever väl livet som om man någon gång skulle bli äldre och kanske har man vissa saker man vill ha uppnått innan man når dom gyllende åldrarna.; vissa vill vara klar med skola, ha ett bra jobb, ha en man eller barn etc. För att inte ha panikångest dagen du fyller trettio bör du kanske inte sätta upp som mål att vara trebarns mamma med en fantastisk man som jobbar häcken av sig för det sommarhuset i Thailand. Utan sätt istället mål som du själv kan påverka och som inte är beroende av någon annan utan bara av dig sjäv.Vaknar man upp och har panik över saker man inte hunnit när man blir 40 så är det väl bara att klandra sig själv. Någon gång under de gångna 40 åren borde man kanske då tänkt på det. . . .

Man är inte äldre än man beter sig, jag är fortfarande 20 år! 



NOTERA:
Manchester United i december ! !
- LONDON BABY ! -


Dagens youtube.com



http://www.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA

Lyssna & njut.


Veckans citat:



- Jag tycker inte om att titta på dambandy.
- Skaffa dig en pojkvän då!

Trevlig tacokväll med Nina & Tom, som också stod för veckans citat.



Söt, sötare, Pelé..


image71


Min profilbild

RSS 2.0