mina havrebullar



Resultatet av bakningen blev havrebullar med sesamfrö. En vända gjord, en kvar i ugnen. De är inget avancerat utan bara mjöl, vatten, jäst, salt, sesamfrö och såklart havregryn.

Nu när jag är i baktagen ska jag faktiskt göra lite kardemumma bullar och lägga i frysen. Jag förstår att jag åldrades en trettio år på bara en mening, men vem bryr sig egentligen!


sista dagen ledigt

Jag har sagt att jag vill börja jobba, det är sant! Jag tar inte tillbaka detta men samtligt känns det konstigt att idag faktiskt är sista dagen med ledigt innan jag börjar jobba på riktigt!

Har varit uppe i snart två timmar men har fortfarande inte fått gjort något vettigt. Ska ta mig ett varmt bad innan det blir bakning. Någon som har bra recept på småbullar? Call me.


utanför mitt fönster



Det regnar, det regnar massor! Tur för mig har jag min fina vän Nina som hämtar mig och kör mig till frissan så jag slipper ta mig ner i stan på cyklen idag. Får ta med mig stora paraplyet så jag inte förstör frisyern det första jag gör efter jag är klar.


SNEAK PEAK: BALKONGEN




Mitt balkongprojekt innehåller mina helt själv vitmålade väggar. Golv som jag och pappa la och som jag sedan målade vitt. Egengjord och hemmasnickrad fönsterbräda som varmt pryds av massa olika ljushållare. Jag har som sagt en förkärlek för tända ljus i alla dess former. Oljelampa från allt i gläntan är en favorit. Tavlor från IKEA i svartvitt, vissa på plats, andra väntar snällt på golvet. Hög grön flaska i frostat glas från SIA med kvist(plats)blommor som skapar lite höstkänsla mot det vita tillsammans med de gråa fårplädarna från IKEA som pryger golvet. Förresten, länge leve plastblommor som är verkligehetstrogna, de behöver man a l d r i g komma ihåg att vattna.

Jag ♥ vår balkong massor, det kala men varma. När de vitmönstrade gardinerna är uppe och det sista påplats är jag mycket nöjd med mitt projekt!


FRUKOST ENERGIN

Tränarutbildning följt av möte kommer spegla denna söndag. Energin får jag genom kaffet och yoghurten framför mig. Kom igen Maria, du orkar!


MUSSLOR



Maten blev ikväll på Hamnkrogen i Helsingborg. Massa gott i trevligt sällskap. Mina musslor var favoriten. Det borde stå på min meny under veckan, eller?


SLÖAT

Jag och Pelé ligger och slöar framför Harry Potter. Ska försöka göra vid mig innan det är dax för middag i Helsingborg.

TRE TOMMA GLAS

 
Hemma hos Sara sitter jag och Nina, mätta och belåtna och ser på Hur många lingon finns det i skogen? Mer om fotbollen, IKEA och resten av kvällen imorgon.

KAM.KOM

Morgonen efter ett dagis besök spenderas hos Åsa på kam.kom. Nina klipper sig och jag längtar tills på tisdag när jag ska göra mig fin här! Nästa stopp; IKEA!

HURRY UP

För min psykiska hälsas skull är det bäst att veckan som kommer går riktigt fort. Nu när jag är hemma mer än vad jag brukar blir det såklart en omstruktur i vardagen. Oavsett om jag är duktigt och gör något hushållsaktigt eller om jag bara är har jag en tendens av att alltid ha tvn på. Detta har gjort att jag är insatt i alla möjliga progam som går från tidig förmiddag till eftermiddag. Nej, jag ser inte varje dag men det går ju repiser hela tiden! Som nu, Bonde söker fru är inget program som jag någonsin sett men som jag nu sitter och småler till och har svårt att slå över eller stänga av.

Jag behöver börja jobba!


MIN FÖRMIDDAG

 

Märta, Nina, Tom och jag matade ankorna och lekte på lekplatsen! Tror vi alla tyckte det var lika roligt att ge då små fåglarna mat.


♥ NYA IKEA KATALOGEN



Är man konstig om man suttit och väntat på nya IKEA katalogen? Om ja är jag väl det! Blev som ett litet barn på julafton när den föll in genom brevinkastet idag. Och ja, jag blev mycket inspirerad av många uppslag och inslag i denna lilla bibel. Så det blir en tur till IKEA på fredag eller måndag.

Ni ska få se gobitarna efter hand.


VÄN-FRUKOST

Vid tio hoppade mina fina vänner Matilda, Johanna och Frida in genom dörren. Fram tills nu har vi ätit frukost ihop och lekt med Fridas fina Vincent.

Finns nu mycket energi för dagens sysslor; städ, städ och mer städ!


FRAM TILLS FYRA

Dagens negativa är mitt knä. Det kan både fara och flyga åt! Men jag deppar inte. Dagen har bara fram tills nu innehållt en rad trevligheter; nytt jobb info, nytt jobb möte, lunch i stan med nytt jobb gäng. Med andra ord massa nytt jobb saker. Om jag inte sagt det så börjar jag snart på nytt jobb, Cityidrotten här i stan, och detta ger mig så mycket energi.

Strax träning sen myskväll med min kille ♥


STICKAT I VITT OCH BLÅTT



Från Monki. Maria-vill-ha. Har jag sagt att jag gillar hösten? Översta tröjan vill jag ha massor.

Min profilbild

RSS 2.0