Turn the volume up


Gillar du musik och då gärna något jazz likanande? I så fall ska du bege dig till landskrona och närmre bestämmt till mig för här, någonstans men jag vet inte riktigt var, spelas det musik för hela kvarteret. Något jazzinspirerat och som klingar fint (?) i folks öron.. Nja, vet inte om jag är så förtjust i det men allt som irriterar min jäkla granne röstar jag JA för !


 


Sista dagen på sommarlovet


Kallt, kallt och åter kallt. Var riktigt kyligt när jag vaknade och vädret just nu är grått. Känns tråkigt att tänka på att sommaren är slut men samtligt gillar jag hösten skarpt. Ja, vintern med! Jag kan ju inget annat; min födelsedag är då, serien drar igång, julafton som är min favorit högtid, vi åker till Thailand och strax därefter ska jag bli faster. Med andra ord är jag nästan lite glad att sommaren tar slut och hösten börjar ta vid.. Det är ju inte det att jag inte gillar sommaren, men det kommer en till och på något sätt är hösten och våren så mycket charmigare..

Jag ska ladda för hösten med lite shopping efter det att jag pluggat lite idag!


 

 


ge mig, ge mig





En lugn kväll väntas


Matchen igår gick bra, vi vann och det blev ganska stort. Trots sämre motstånd gjorde samtliga spelare i laget en härlig insats och samtliga tre poäng i DM kändes välförtjänta! Mot nya vinster girls!

Vaknade av ett jobbigt jäkla pipande från telefonen vid tjugo i sju, rena natten! På med kläderna och tio minuter senare kom Nina och hämtade mig. Två timmars jobb sen hem i sängen igen. Hann precis somna innan en härlig frukost stod på bordet. Vi åt sen gick två trötta arbetare och la oss igen och sov läänge. Därefter blev det soprt för hela slanten. Fotboll i helsingborg och jag for iväg och kollade innebandy.. Intressant or not, det är i alla fall min lördags första del.

Andra delen har spenderats hemma med lite mat och nu framför tvn. Blir en lugn och skön kväll eftersom match väntas imorgon. Innan dess ska jag också hinna studera lite.. För på tisdag börjar min andra skola och då blir det riktigt knappt med tid för andra saker. Förhoppningsvis går det att ordna och jag håller tummarna HÅRT för att det kommer gå igenom. Gör inte ni?






Nu match



Dåligt med (rolig) läsning här i dag... Men nu är det dax för match och detta sker borta mot Höllviken, så lär väl vara hemma lagom till gryningen imorgon !

Wish us luck !



uppdukat för myskväll



Kom nyss hem från mor och far där det dracks kaffe och där vi åt mammas goda hemmabakade kakor.. För att fortsätta dessa onyttigheter svänge jag och cykeln inom konsum och inhandlade där de bästa ingredienserna till en riktigt god fruktsallad! Denna ska såklart toppas med min egna vaniljkesella och avnjutas framför "Män som hatar kvinnor" i världens skönaste soffa med en minst lika god pojkvän.. De ni, slå det om ni kan!

(Tack mamma och pappa, redan innan var ni bäst!)




Min nya kärlek







En varm torsdag väntar



Frukosten för mig är verkligen A och O. Jag brukar äta en god sådan och har blivit mer och mer beroende av mitt kaffe för att fungera ordentligt under dagen. Idag består frukosten av endast kaffe och  vanilj yoghurt utan musli eller något annat som sätter prägel på denna tråkiga frukost. Hade jag haft godis hemma hade lagt i det.. Men det har jag inte så jag får väl redan nu börja räkna ner minuterna till lunch..

Idag m-å-s-t-e jag läsa lite, i min otroligt tjocka bok på engelska. Ska även ringa lite samtal som har med skolan att göra så håll tummarna hårt för mig! Såg just på vädret att det skulle bli 26 grader i skåne så motivationen att sitta inne och läsa är inte så lätt att hitta denna torsdag. Men, jag antar att det måste göras..




Låt tiden gå snabbt









Hos Antonia på middag



Igår spenderades kvällen i Vadensjö hos Tojan för en underbar middag gjord av ingen mindre än värdinnan. Hur denna orutinerade kock knöt ihop påsen på ett så bra sätt är fortfarande ett mysterium.. (skämt och sidor, allt var toppen!) På vår inbjudan stod det att vi skulle medta badkläder, men eftersom det regnade då vi åkte blev dessa hemma. Vid tiotiden slöt Lian upp och detta medförde att delar av sällskapet bytte om (vissa mer än andra ;) ) för att sedan hoppa i plurret. Jag, Gabby och Tulle höll oss på torra land och jag fick då äran att slita ut Saras kamera. Detta gjorde jag, och det riktigt dåligt! Tror det på sådär femtielva foto blev ett bra. Men eftersom det är en digital sådan är ingen större skada skedd, eller?








Min dag utan bilder



Efter jag, duktigt, lämnat in min första övning på Gotlands högskola begav jag mig ner till stan för att möta Sara för lite motionerande på biblioteket och stans bästa affärer. Blev lite inköpt och mycket tittande. Även en lunch på 261 slank ner. Nu ska jag strax ta mig ner mot Gabbys bil för att åka ut till Antonia för att umgås med ett gäng härliga tjejer innan hon beger sig upp till Uppsala. Ska bli riktigt trevligt ikväll!

När jag kommer hem hoppas jag att min bättre hälft har styrt upp en mysig kväll/natt framför tvn med en bra film och lite gotte. (Eric älskling, detta är en pik!)

Trevlig tisdagskväll gott folk!





Efter frukost börjar jag skolan



Ställde klockan på åtta idag för att.. Ja varför ställde jag den så tidigt? Ville väl komma upp i tid men det ångrade jag när klockan ringde. Men upp kom jag, cirka tjugo minuter senare än planerat men vad gör det i slutändan? Jag ska nu ta mig en ordentlig frukost sen är det dax att skriva min första inlämning i samhällsgeografi. Med andra ord börjar jag skolan idag och det känns nervöst..

Kaffe, ja tack!





Tummen upp för min förmiddag



För inte allt för längesen kom en nöjd och belåten Maria hem till sköna L-a igen. Förmiddagen och delar av eftermiddagen spenderades som tidigare nämt i Malmö med Nina. Liiite shopping och allmänt trevligt  fick göra dagens början till en tio poängare. Synd på att man är student och måste hålla lite i sina pengar för just nu finns det riktigt mycket fint att hänga i garderoben. Och det är verken roligt och inte heller är jag speciellt bra på att fönstershoppa..

 


Monki, kärlek när den är som bäst! ;)



Vi lämnar byn för storstan



Inte riktigt än men snart bär det av till Lund/Malmö med min undebara vän Nina. Där ska vi strosa runder i massa affärer men också försöka hitta Ninas nya skola som börjar på måndag. Jag själv skulle behöva kolla upp min också i Lund, så när vi kör inom och hämtar en bok till mig där får jag nog spana lite extra. Känns som jag annars på måndag kommer komma några timmar försent i ren förvirring..

Nu frukost sen duschen..




Första träningsmatchen för säsongen



Då var det avklarat. De första tre gånger tjugo minuternas spel för säsongen 09/10 har spelats. Detta gjordes i Munka Ljungby och det gick helt okej för laget. För mig gick det lite sämre, men laget vann och det är det som räknas.  Jag får ta nya tag och komma igen till träningen imorgon. Mot ett sämre lag ska vi vinna med mer men ingen kan säga att vi inte hade boll i alla fall. Målen spar vi till nästa helg så vi inte sliter ut bladet fö rmycket..Skämt och sido, skönt att ha fått igång matcherna. Nästa helg blir det två matcher och det innebär sex poäng.. till oss!

Vi ses imorgon tjejer (och ni andra läsare) för nu ska jag sova!




Min profilbild

RSS 2.0