svårt med inloggningen

Ibland vill man, men bara kan inte. Så har det varit med inloggningen och skrivandet här. Appen har inte fungerat och jag har inte suttit vid datorn något vidare.
 
Hade en underbar midsommarhelg. Fredagen är beskriven sen tidigare. Jag tackar än en gång mina vänner för er närvaro. Lördagen spenderade jag tillsammans med andra fina människor. Underbara Lolo hade fixat och donat och vi gäster åt gott i trevligt sällskap. Ja, åt gott är bara förnamnet. Hon kan den där Louise!
 
 
På söndagens to-do lista stod det kalas. Så, kalas va vad det blev! Skönt att få träffa släkten då det var ett tag sen nu!
 
Så! En bra och lite längre helg hade jag tillsammans med fina människor. Inget att klaga på där inte. Nu har jag laddat alla batterier till veckans jobb som är förlagd till Landskronas ena badstrand. Med andra ord hoppas jag på bättre väder imorgon.

♥ midsommardagar

 
Gårdagens midsommarfirande innehöll precis allt det som denna dag ska innehålla; lite stressande, mycket förberedelser, längtan, midsommarregn, fina vänner, nya vänner, jordgubbar sol, massa skratt, god mat, blommor,  sjungande, kransgöra, lekar och massa massa mer. Kan än en gång konstatera att jag runt omkring mig har riktigt fina människor. Ni är guld värda och mer därtill.
 
Fast jag inte verkar inse det har i mitt underbara tillstånd vissa begränsningar. För mycket görande, för lite sovande och lite för mycket stress gör att min kropp ger igen nu på ett sätt som jag tidigare låtit bli att lyssna på. Men jag tror jag får ge vika och lyssna lite bättre framöver, det fick jag lova min oroliga sambo igår. Så, mindre ego och mer tänk på insidan, typ.
 
 
ingen midsommar utan lite regn och allmän kaos

Midsommar drömmar

Höll vi inte tummarna alla för sol? Tydligen inte hårt nog med tanke på dagens skyfall!

Vi låter inte detta förstöra en underbar dag i fina vänners sällskap!

Glad midsommar vänner!


my angel

Midsommar imorgon och det ska vi fira tillsammans med fina fina vänner! Jag längtar så! Har att fixa imorgon innan vi beger oss bort till Gabby, Chrille & Carl. Vi hoppas och håller tummarna för att solen skiner imorgon.

Idag firar jag lille-midsommar tillsammans med finaste brorsdottern! Vi har kollat barnkanalen, gjort koja och sett vad blir det för mat! Det sistnämnda var väl mest något jag såg!


lemon & blueberry


to my wish list



pryd min vägg tack! Snart så, snart!

efter regn skiner solen

Igår var en lite  tyngre dag i familjen Anderssons historia. Men med rätt människor tar man sig igenom det mesta. Idag är en ny dag och vi blickar framåt. Men jag som redan innan graviditeten var känslig påverkas ännu mer nu. Inte för att saker som dessa annars inte påverkar en, utan de bara påverkar en ännu mer starkare nu om det ens är möjligt. Men gårdagens lärdom blev att man inte alltid kan påverka allt, men vi böralla  göra något, om än det i slutändan kan verka ynket.

Eftersom jag spenderade gårdagen till nitto procent i sängen får jag idag istället försöka ta vara på dagen. Eric, fina han, ska bjuda mig på frukost nere på Why Not Café nu klockan elva. Det sades i alla fall igår, men jag hoppas och tror han står fast vid sitt ord även om han sover än.


friday night

Avslutade just dagen tillsammans med fina vänner som precis begav sig ber mot stan. Jag har tyvärr ingen ork till det i detta nu, plus att det säkert inte är en hit att släpa rundor på mig & min mage.

Men lägger en fin kväll, trots Sveriges förlust, till minnesbanken! Morgondagen är helt oplanerad vilket känns riktigt skönt!


jag är Aladdin i vita converse


fikamöte

avslutade dagen med ett innebandy fikamöte med två goa tjejer! Jag bakade grova goda scones, vilket har blivit en god svaghet hos mig!

Nu är alla mina krafter för idag slut. Min kropp värker och jag känner mig tung! Ska duscha sen avrunda kvällen med att sluta de två blå!


vi börjar dagen

image description

en kort kärleksförklaring

Eric, du är finast och jag längtar så till vi blir en riktig liten familj! Jag älskar dig så! ♥


morning has broken

Vaknade precis i ett lagom ljust rum i hästveda. Helgen ska spenderas i Ninas sommarstuga tillsammans med mysigt folk.

Tror jag hör Nina uppe nu, vilket betyder att det är dags för sconesbakning!


en bild säger allt


6 juni 2012

..kan vara starten för mig än en gång! Försöker i alla fall igen!

Lägger bakom mig en underbar dag tillsammans med bland annat fina Nina! Avslutade dagen tillsammans med grillning hos oss med henne och Tom. Härligt sätt att spendera en ledig dag! Hann förutom det med en sväng i stan, nationaldagsfirande och ett hej hos mamma och pappa!

Just nu känns det som livet leker. Till helgen åker vi till skogen för avkoppling och umgänge.

Största grattiset till världens bästa pappa på födelsedagen! I mina ögon är du den bästa av de bästa 56:orna! ♥


Min profilbild

RSS 2.0