ny vecka

Ny vecka, ny tag!

Har försökt att inte sova hur länge som helst på morgonen och istället gå upp i hyfsad tid. Sagt och gjprt, idag steg jag ur sängen vid halv nio.

Så nu har jag flera timmar mer av dagen att utnyttja!


slut som artist

När man haft en mindre bra dag känns sängens dragningskraft starkare än något annat!

Stänger därför av nu och håller tummarna för en bättre dag imorgon.


å, ä och ö

 
nu kan ni se alla bokstäver i min text. Det kallar jag en bra lördag!
 
Jag och Tyra har yrat runder hela förmiddagen. Först en promenad i riktig kyla, sen frukost hos mamma och pappa följt av innebandy i idrottshallen. Ska ivägi kväll så får försöka göra mig lite innan dess. Men nuförtiden kvittar det hur mycket man försöker, man känner sig ändå alltid sliten. Jag tror jag hade behövt en helt ny garderob, ett besök hos frissan och lite motion. Det hade i alla fall varit en början.
 
 

plockemat & mys

Är i detta nu hos mor och far och har här fått mycket god kvällsmat. Myser tillsammans runt bordet!


sötaste overallen


hemmagöra

Onsdag betyder denna veckan en dag med hemmagöra. Tvätt och matlagning just nu.

Maten är tänkt att bli ugnstekt falukorv men vet inte riktigt hur detta ska göras ordentligt så jag hittade på. Vi får se hur det smakar!

Ikväll ska jag träffa fint folk på gott kaffe.


blod, svett & tårar

Idag dammade jag av innebandyklubban efter drygt åtta månaders vila. Även om jag inte trodde jag saknade det så mycket kan jag nu i efterhand konstatera att jag innerst inne gjort det ändå. Det var kul att vara tillbaka, om än bara för en träning och en där jag var totalt katastrof dålig. Men roligt hade jag och jag tror jag får komma tillbaka på fler besök. Men det får vänta, det var lite väl tidigt att börja träna, vårt hjärta är bara en månad drygt


på en buss längst kusten

Jag och min sovande känguru bebis är på väg ner till stan för fika med de andra mammorna. Jag känner mig riktigt vuxen!


monday evening

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu. På tvn är det CSI och runt om oss är det massa ljus tända. Vi njuter av starten på veckan.

Har spenderat dagen tillsammans med Tyra i stan. Tog först en tur ner med kusinen Lina innan jag hamnade i Tuppaskolan med delar av familjen.


kär i en möbel

Vilken bra söndagskväll jag haft! Johanna och Matilda tittade in runt sex och haren stor påse med allt som behövs för en lyckad tacosmiddag. Underbart och helbra tänkt när det just nu inte finns mycket att inspirerad av i vår kyl. Så här hemma har vi avnjutit en, inte så traditionell men god, söndagsmiddag. Att Johanna sen hade gjort efterrätt gjorde det hela helt perfekt!

Fick för övrigt upp stringhyllan under eftermiddagen. Jag är kär i den redan! Ska dock få upp lite andra saker på den men detta var bara lite för att ha något på den när jag fotade den! Ni förstår hur bra den blev i köket va? Sa jag att jag är kär?


string

Dagens första syssla är att få upp min födelsedagspresent; en fin vit pockethylla.


underbara höstkväll


hästtjej


mys i Malmö

Har haft en mysig dag tillsammans med Nina i Malmö. Har hamnat hemma hos Nina och Tom där vi just nu lagar mat!

Stannar här i kväll och njuter av mina underbara vänner och familj.


bild problem

Har svårt att få in bilder så kika in imorgon igen så hoppas jag att det går bättre.


Min profilbild

RSS 2.0