SÖNDAGSHÄNG

Nu drar jag på mjukisbyxorna och beger mig till ica. Skall utöver mjölken handla frukt till fruktsalladen som blir söndagens gottis. Ja, jag har faktiskt redan ätit en bit paj. Sen blir det Beck sängliggandes.


VARNING FÖR SURKÄRRINGEN


Jag brukar ha en negativ inställning till människor som efter spelade matcher svär åt dit och dat. Men gårdagens match gjorde att jag faktiskt kan förstå människor som skyller bort en förlust. Med detta sagt säger jag inte att det skall göras alltid, men om gårdagens match finns dte inget annat att göra. Vi åkte iväg för att möta Kävlinge borta. Ett Kävlinge som ligger precis vid oss sett till tabellen. Ett Kävlinge som jag inte tycker spelar speciellt rolig innebandy, men som har haft spelare som kunnat göra bra saker i rätt länge. Men det där med bra saker fick igår en ny innebörd. Det är sagt att vårt lag är ett fysiskt start lag som är tuffa att möta. Detta i mina öron låter härligt. Innebandy liksom andra sporter innebär ofta många kamper och mycket svett och tårar. Man lägger ner mycket tid och utdelningen för detta är glädjen i sporten men vännerna och utedelningen i utvecklingen och reslutatet. Jag är glad att vi inte är ett lag som dyker ner likt simhopp när tillfället ges, vi vill faktiskt spela innebandy. Gårdagens motståndare dök, hoppade och svor Beteendet hos vissa kan diskuteras.. Ja, att man som spelare och ledare för andra kan bete sig som vissa gör har jag svårt att förstå. Då vi kvalade till ettan i fjol förstod vi innebandyn skånes stora svaghet; domarna! Gårdagens match strök under det faktum att skånes domare håller otroligt låg nivå. När man som domare är mer intresserad av att prata skit med publik, bry sig mer om bänk och ledare och att ovanpå allt intressera sig mer av tjejerna än innebandyn, ja då har man hamnat fel. Som sagt, det läggs ner för mycket tid och energi för att någon skall ge bort en vinst sådär. 

Surkärringen Maria har talat. Nu återgår jag till roligare tankar! 


MORE (remix) & TWO PRINCES


Usher & Spin Doctors spelas hemma hos Nina där laget skall ladda upp med lunch och umgänge innan vi beger oss mot Kävlinge. Idag ska vi göra allt för att rätta till förra matchen mellan oss. Håll tummarna, eller bättre; kom och heja i Kävlinge klockan kvart i sex.


FREDAGSMYS

Kvällen som är planerad är en fantasisk bra avslutning på arbetsveckan. Jag och mina fina vänner skall bege oss ner till malmö där kvällen kommer att spenderas. Först blir det lite under-bart-shoppning (försök till skämt?). Detta följs upp av middag och handboll och kvällen avslutas med bion Love and other drugs. Som sagt, fantastisk kväll väntar!


♥ TOPLIGHT

Åh hur fint hade denna nedanför varit i lägenheten? Jag vet svaret på detta! Min käraste har konstaterat för mig att jag har en förkärlek (..som starkt går mot det skadliga hållet) för ljuslykor och ljus i allmännhet. Trots att jag inte sett dessa nedanför innan har jag varit på jakt efter precis dessa hela tiden. Hur vet man det? Jo det känns i hjärtat när man ses!




Gör som jag, beställ dessa från Design House och vänta som ett barn på julafton på  att posten skall komma.


HANDBOLL & SLÖKVÄLL

Handbollen igår va, trots förlusten för Sverige, hur bra som helst. Man hade kunnat tro att en förlust och några nötter till danskar som vi hade framför oss skulle förstöra kvällen, men inte! Tråkigt var det såklart att matchen mer eller mindre redan var avgjord i slutet av första, men vi försökte hålla hoppet uppe! Idrottsevenemang av denna storleken har en tendens av att sätta gåshudsrysningar i kroppen på mig. På fredag håller vi tummarna att vårt landslag spelar bra boll och förhoppningsvis spelar final på söndag. Ja, drömma skall man!

Har varit en lugn onsdagskväll hos familjen Andersson. Den annars sedvanliga träningen som sker på onsdagkvällar uteblev idag för oss men imorgon är vi back on track. Har legat i sängen (?) och sett sista avsnittet på One tree hill säsong åtta. Jag som har varit dålig på att följa detta på senare tid har tagit igen allt och jag kommer följa det slaviskt när de nya avsnitten kommer. Förhoppningsvis då från en skönare säng eller soffa..

Imorgon är det torsdag vilket betyder jobb ett, jobb två och träning med mina fina gobitar.


THIS WEEK

Imorgon väntar en ny arbetsvecka. Jag har massa trevligt som väntar och jag ser fram emot att slå upp ögonen imorgon måndag. Förutom träningar och vänligt umgänge skall det också hinnas med att (förhoppningsvis) flytta in i vår finfina lägenhet. Fast att det bara är hälften som nästan är färdig renoverat är jag kär i min lya. Jag ser fram emot nyinflyttten i veckan. På tisdag väntar handbolls VM i Malmö. Vi ska se Sverige-Danmark. Detta ser vi fram emot mycket. Bio på fredag? Och innebandy hela helgen. Ja, det är en härlig vecka som väntar!


NYA TAG



Har varit ett eko här i ett tag nu. Min vardag har speglats av ett kurrande eko från magen. Mycket stress under en lång tid satte sina spår och jag har levt i ett tomrum mellan måsten och stress allt för länge. Senaste veckan har spenderats med mycket vila. Mycket, mycket vila för att tala klarspråk. Det har varit välbehövligt och jag kan nu känna att jag är redo att ta nya tag, med mer än måsten och utan stress. Ikväll blir det middag och sen en sväng ut med mina underbara lagkamrater. Eftersom magen inte mått bra på ett tag ska jag ta det lugnt och sansat ikväll. Men lugnt och sansat betyder ofta mycket skratt och mycket annat med personerna jag ska umgås med. Kärlek till er mina vänner. Och till min goa grabb och underbara familj ♥


Små värmande ord används allt för sällan !

Jobb i form av massa planering ligger framför näsan på mig. Tänkte hälla i mig en balja med kaffe sen ta tag i detta. Blir mycket effektivt fram till handbollen börjar. När väl den har blåsts igång lär koncentrationen minska..


KLAPP, KLAPP, KLAPP

Lärare. Efter fyra och ett halvt år. Jag är stor. Det kallas vuxenpoäng.  Jag är trött. Men jag är glad!


BUHU!

Förlora suger. Lutar mig tillbaka med en film i min uppblåstbara säng. Den är tillfällig, det är jag mycket tacksam för. Bredvid mig har jag min käraste roomie. Han är bra han! Filmen är Inception och jag kommer antagligen ha somnat inom en timme. Tur för mig så varar den i två och en halv så hinner nog vakna igen lagom till slutet..


OM HAN SJÄLV FÅR VÄLJA





Det sket sig ordentligt med mitt gamla träbord och pinnstolar till. Istället blev det ett nytt och fint bord med stolar jag hellre inte velat ha. Men kraften att vinna denna striden finns inte just nu. Även gällande min idé om lampa. Alltså, Erics lampa den ovan också. Fick istället dealat till mig en fin extra ljusstake från svenska hem. Hittade dock ingen bild på den just nu. Men är i alla fall en betongplatta med massa hål som står på ett stålstativ. Helt i min smak! Antar att jag är vuxen, jag lägger mig i strider jag vet jag inte kan vinna (och utnjttjar dessa sen vid senare tillfälle..)


JAG LÄNGTAR SÅ TILLS


Vår lägenhet är klar, tills andra inflytten och att möblera på nytt. Vårt underbart fina mörka golv ligger perfekt om även bara i ena rummet. Förshoppningsvis blir det lagt inom snar framtid. Hjälp sökes. Kom vår, kom grillfester och kom solningstimmar i solstolen.  


HELGEN SOM GICK..

Fredagens middag hos hushållet Åkesson/Molin var som alltid mycket god och trevlig! Jag halvsov i soffan efter först god mat sen en sockerchock utan dess like. Jag gillar mat och sötsnacks. Ja, salt med för den delen! Och surt! Anyway.. Jag somnade gott i vår nuvarande nittiocentimeterssäng.

Lördag var en underbar dag på många sätt. Främst så på grund av att jag och Emma skrev våra sista meningar på examensarbetet som idag lämnades in. Kändes skönt att få bort det och fokusera helt på vad som skulle komma idag och resten av veckan! Jag är så otroligt nära min examen! Blev en kväll hos Tulle med Sara och Eric och Samuel L Jackson.  

Söndag betydde innebandy. Innebandy från elva till sju för att vara exakt. Månag timmar i IH resulterade i en öm rumpa och tre poäng till potten i serien. Jag tycker om när vi plockar poäng från dom andra. Nu ska vi bara upp en placering till lagom till serien är slut. Då blir jag glad!


MIDDAGSBJUDNING

Första dagen på jobbet, härlig känsla det där! Verkligen super så jag hade hoppats på. På måndag blir det andra jobbet och jag ser fram emot detta mycket! Söta Nina har bjudit in till mat ikväll så det blir trevligt sällskap och let's dance. Nina är förresten med och pryder landskrona postens hemsida och tidning. Mitt råd är att ni läser denna artikel om vår fina kapten.


Min profilbild

RSS 2.0