YOU'RE PERFECT BECAUSE YOU'RE NOT

Igår låg jag och slötittade på datorn, lyssnade på gamla goda pojkband genom stora hörlurar i soffan för att inte störa min sambo som för ovanlighetens skull satt bredvid och kollade, trumvirrvel, fotboll. Jag blir lite halvkär och frälst och får tillbaka samma känslor som jag hade för över tio år sen när jag lyssnade på denna musik dagligen. Detta uttryckte jag genom att sjunga med i mina forna idolers sjönsång. Min käraste frågar efter ett tag snällt om "inte låtarna snart är slut". Jag ignorerar honom ordentligt och fortsätter sjunga. Efter ett tag lyfter jag på högra luren och förklarar i fina ord hur bra musiken är som strömmar genom hörlurarna. Jag får då som kommentar:

" Ja det är det inte i mina öron. Ja, jag är ledsen men jag tänker verkligen inte ens linda in det. Det låter förjävligt från dig! "



Bara för sången inte står på mitt CV kommer jsg fortsätta sjunga, högt! I alla fall när jag är själv (..såhär efter gårdagens sågning vid midjan)


LET'S SEW

Det är med stor sorg jag inte befinner mig på träningen just nu. Riktigt, riktigt tråkigt men så sant att jag sitter hemma i soffan. Usch! Men har man en skit rygg så har man. Och just nu mår min inte så bra. Blir rak lång i soffläge med datorn i knäet hela kvällen. Med en mindre ond rygg eller med hjälp av starka tabletter ska jag bannemig träna imorgon!  

Förgyllde min tristess med två paket från HM och jag är är nu en kofta, klänning, tröja och mössa rikare. Alltid trevligt, både för mig och min garderob! Har insett att mitt mössberoende går lite smått överstyr. Ja, ni som inte känner mig; jag är mycket mycket svag för alla möjliga mössor. Så för min egna personliga och estetiska utveckling så tänkte jag damma av min symaskin, införskaffa mig lite roliga tyger och trä nålen för att göra något som förhopningsvis kan pryda mitt huvud. Det är accepterat att sätta skratten i halsen och också ligga dubbelvikt på golvet! Jag ser detta som en lärandesituation som jag kommer gå ur med ny kunskap. Hurvidare detta kommer vara i form av en mössa eller ihopa sydda fingrar och ett utökat svärdoms ordförråd återstår att se.


MED EN KÄR VÄN



Praktiken idag varade från tidig morgon till sen kväll. Kan vara lätt överdrift, men det är inte långt ifrån sant. Begav mig hemifrån vid halv sju och kom nyss hem igen. Illa, illa. Men fick ta mig ner till stan efter skolan och agera moster en timme. Inget jag säger nej till, tvärtom! Framförallt idag när jag fick umgås med min älskade vän Nina lite mer. Ja, vi träffas mycket men inte för mycket! Vi trivdes ganska bra i en två årings sällskap då vi fick leka med lera och dricka luftkaffe och äta virkade kakor. Tyvärr räckte inte det för att mätta min rymliga mage utan vi begav oss till närmsta ställe och införskaffade oss det som kallas hämte-mat!

Så jag lär vi ha energi från denna maten ungefär en timme till. Innan jag slocknar för kvällen skall jag in i duschen, jag känner att jag luktar långt i från rosor.


MÅNDAGSINSPIRATION



Veckan är igång kickad och det gjordes med en dag på praktiken. Det känns underbart skönt att vara tillbaka. Detta är något som jag tycker är riktigt skoj, trots att jag blir helt slut i huvudet efter en dag på "jobb". Hann precis hemom för att slänga i lite träningskläder i väskan, byta jeansen mot mjukis och ta cykeln till småtjejernas träning. Vi hade en rolig träning idag som avslutades med saft-och-bull-kalas. Min stil på träningar! Nu sitter jag hos mamma & pappa och väntar på att jag ska vidare till min egen träning. Fys och bandy står på måndagsagendan. Det gillas idag!


PREMIÄRVINST

Efter full tid stod det 2 - 9 på tavlan. Härligt, skönt och så välförtjänt! Jag kan ikväll därför njuta till fullo av en lugn kväll i soffan. Blir nog en film, men innan dess mat. Helstekt lax med potatis och sås. Ja det ska va gott att leva! Ännu godare blir det eftersom det är Eric som står vid spisen/ugnen och jag ligger och tittar på Laila bakar!  ♥


GIRLS, GIRLS, GIRLS

Stax väller det in ett gäng tjejer här hemma. Det är dax för frukost tillsammans med några i lagets innan vi ska bege oss till samlingen. Min kära sambo har också redan tagit sig upp från sängen och ser noh ljuset i tunneln eftersom att han strax ska gå och agera flytthjälp. Han slipper då tjatter från morgonpigga tjejer. Hans ordval!

Seriepremiär. Nerver. Längtan.


CARHARTT



♥ från CARHARTT. Super fin i sin enkelhet. Jag skulle gärna velat va varm i den i vinter. Om du är sugen på att trycka hem den till mig så tveka inte, tryck HÄR.


MYSDAG

Dålig uppdatering här idag, verkligen! Men vaknade i morse, tog tag i elvispen och äggen och började sakta baka muffins till två års kalaset idag. De utlovade bilderna kommer, men är inte än inne på datorn. Muffinsen blev väl sådär, lite kletiga och så men de gick nog ner. Ja, många gick ner men barnen på kalset var lite reserverade mot dom då där fanns hur mycket annat som helst att välja mellan. Och det trots att jag gjort dom riktigt rosa och gula med fin dekoration. Utöver småkakorna blev det pippi och pingotårta. Trots att jag inte åt så mycket står kakorna mig långt upp i halsen. Ska bli gott med riktig mat nu strax.

Ikväll blir det mys med tjejerna någonstans. Först mat nere i stan sen film i någons soffa. Perfekt uppladdning inför seriepremiären imorgon, lovely!


RÄKFROSSA

Fredagskväll betyder att vi välkomnar helgen glatt. Detta gör jag med räkfrossa tillsammans med min käraste. Räkor, bröd och massa annat gott sätter ribban på helgen. Snart öser det in massa killar här och det är fotboll som gäller på tvn. Jag räddar mig själv och bäddar ner mig i sängen för en lugn kväll hemma. Imorgon ska Astrid firas och innan dess ska jag hinna baka cupcakes med fin glasyr. Det mina vänner, blir det bild bevis på imorgon. Men nu är det fredagskväll och jag avslutar här!


NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE ATT VÄNTA

Strax skolan. Parkour står på schemat och jag lär halvdö. Ja, youtuba det och se vad jag är tvungen att ta mig igenom! Men det är en härlig fredag! Hörs sen!


I MITTEN AV ALLT

Jag sitter inlåst mellan två böcker, framför en dator och med liten inspiration till min planering. Men känner att om jag sitter kvar här så kommer tankarna snart hamna rätt. Planerar min sista praktik som idrottslärarstudent och känner mig plötsligt lite förvirrad. Borde kanske lyssna på Celine Dions It's all coming back to me now och hoppas jag snart kommer ihåg hur det var jag skulle göra det här!

Jag är införstådd att låten inte handlar om hur man skall planera idrottsundervisning ja.


HÖG STANDARD

Grattis kanal 5, ni har lyckats samla samtliga idioter i ett program. P I N S A M T ! Man borde nog gått och lagts sig vid sex idag och skitit i de sista timmarna. Och dom i programet Kungarna av Tylösand borde vaknat, vänt sig om och somnat om. Varje dag! Nej mamma och pappa, jag skulle inte ställt upp i ett sånt program!


ÅTERBLICK; SYDAFRIKA









Återblickar till sommarens höjdpunkt. Det är svårt att sätta ord på känslan, även nu efter tre månder hemma. Jag önskar jag skulle tillbaka nu snart. Det blir tyärr inte så. Vi får leva på minnena från sommarens bästa upplevelse. Ja, mitt livs resa helt enkelt! WE WILL ALWAYS HAVE AFRICA, BABY!


MITT HJÄRTA FYLLER TVÅ



Idag fyller min ögonsten år. Två år är helt ofattbart! Jag blir helt glad bara jag tänker på henne, hon är verkligen helt underbar! Idag tänkte jag sno henne och ha en födelsedagsfika i stan med en liten present. Ska fira henne på lördag, men kan inte hålla mig tills dess! Grattis min ängel på din två års dag ♥


LÅNG DAG

Det är tur att långa dagar i skolan avslutas med vännerna. Ett tag i skolan så tänkte jag ge upp, lämna in böckerna och gå hem mot stan. Men är man inne på sista terminen så är man, då får man bita ihop. Även om föreläsningarna är av sämre kvalité. Från tåget gick jag hem till mamma och pappa för lite familjetid. Direkt vidare ner till stan för att träffa goa vänner över en fika. Ja, massa hit och dit hela dagen. Kom nyss in genom dörren och nyss trillade min käraste också in.

Tänkte hyra en film på tvn och slänga oss i soffan nu strax. Får se om det blir en film jag vill se eller om det blir en film han vill se!


Min profilbild

RSS 2.0