soppa med pita och mjölk





Andra träningen i rad jag missar. Tror nästan inte det hänt innan, i alla fall kan gångerna räknas på en hand. Men jag har efter tjugofem börjat lyssna på pappa och mammas tjat om att "du måste lyssna på din kropp". Jag hoppas mina älskade föräldrar känner en viss stolthet, jag är ju envisheten själv enligt dom.

Men var en sväng på träningen för ett minimöte innan jag cyklade hem. Med andan i halsen ställde jag mig direkt och gjorde en tomat-soppa. Man tager vad man haver och i denna blev det massa kylskåpssaker. Men den blev, oavsett vad bilden verkar visa, mycket god. Tillsammans med pita och ett glas mjölk har den mättat min mage.

Jag hade velat duscha men saknar dusch för femte veckan i rad. Jag avundas så människor med dusch.


my own tower




En måndagskväll utan träning men med ett nytt nummer av Allt i hemmet går väl ganska jämnt ut. Fina saker som jag vill smycka vår lägenhet med. Bland annat det ovan fina lilla eiffeltornet i rosa. Nej, något vidare rosa är jag inte men jag tror nog jag kan leta fram ett i svart eller kanske något i en ljusgrå ton. Detta torn är i alla fall högt uppe på min önskelista just nu.

Man borde fylla år en gång i månaden eller för alltid vara student så man kan unna sig fina saker efter en jobbig tenta.


liva upp min hjärna & hals



Måndag, förkyld och med en lättare känsla av jag-tycker-synd-om-mig-själv. En redbull på förmiddagen gör att jag orkar med mig själv. Jag hoppas mina kollegor gör det med.


new start


Jobbig vecka då - ny start nu.

Energisamling krävde att jag tänkte bort annat. Annat som detta! Men när positiva besked kommer samlas energi lättare. Så vi startar nytt, nytt med mer energi.

Letar sommar semester. Tror jag behöver en sommarcharter och där en vecka i Grekland, Kroatien eller Italien är det som inspirerar mig mest.

Jag letar på.

mot ljusare tider

Har ekat tomt med motivation till rader på Holy. Jag känner tomheten jag med. Hann precis glädjas åt min brorsons ankomst innan min fina mor åkte in och iväg på sjukhuset! Även om jag vet det kommer bli bra får hålrummet i magen en blytung sten. Kom iväg och glädjes med lagkamraterna på innebandyn.. i lite mer än en period! Sen låg min fina Nina och skrek av smärta på golvet med ett knä som gått sönder. Akuten för andra gången denna helgen.

Jag vet, barn svälter i Afrika, barn far illa ut över allt och det finns "värre" saker än vad detta kan tyckas vara. Men i den stund, när någon man tycker om mer än mycket, har så ont tänker man inte på något annat än just det! ♥



delad plats i mitt hjärta


Gårdagen i Malmö var bra och jag fick också chans att förutom att umgås med A och M, plus Eric såklart, träffa lilla lilla Arvid. Söta lilla lilla du! Han hamnade direkt i mitt hjärta. Avslutade dagen hemma, helt utmattad, med film i soffan.  

Laddar nu för en innebandydag. Blir småtjejernas match följt av vår egen. Hoppas på två vinster och en glädje som smittar av sig, det behöver jag idag.


delad känsla


Morgonen kunde startat bättre, såg fram emot hela dagen men fick en jobbig start och besked!

Blir trots allt Malmö nu och Disney on ice med mina två ögonstenar och Eric.


bio-fredag


Nu blir det bio och Hamilton för hela slanten. Eller, lite videomix godis ska såklart också inhandlas.

Njut av fredagen mina vänner.


kakao eyes




Jag gillar att det börjar ta form här hemma. På väggarna nu har planscher & julklappstavlan kommit upp. Badrummet börjar sakta men säkert likna något tjusigt som jag rent av älskar! Vår betongvask är så bra. Ni ska få se.

Till dess får ni njuta av Olle Eksells fina kakaoplansch som ni nu ser på vår vägg. Efter många turer har den nu kommit upp och den gör sig rikigt bra. Svårt att fånga det på bild, men ni förstår nog.

♥ fasters prins



Hej Olle/Arvid. Faster längtar ihjäl sig efter dig! ♥


slut som artist

gårdagens förlust har satt sina spår på mitt humör idag. Förutom att jag är helt off i kroppen vaknade jag lätt irriterad. Det borde vara förbjudet. Oavsett så ser jag fram emot att komma igång med jobb och fokusera på andra saker just nu.


ljusknut

morgondagensprojekt. efter jobb imorgon blir det att fixa till min nyinköpta slinga från GRANIT. Tänkte ordna till en knut av slingan, likt bilden nedan.

Ser inte för svårt ut, men vi får väl se hur jag känner imorgon!

image description
bild från google sök.


i en fin ask



Alltid kul att hitta en skattkista i förrådet. Varför den hamnade där kan jag inte förstå. Men öppnade den fina asken och hittade där ett fint halsband och en ring som jag fickav syster med familj för två år sen. Med andra ord; Tvivla design! ♥


HELLO. HEJ. HOLA.



all of us från rädda barnen




Kalasfin för en god tanke. Invigde mitt nya armband från rädda barnen och trivs med både den enkla utformningen och tanken att köpet går till en god sak. Goda köp är inte alltid godis, detta mättar längre.  

Min profilbild

RSS 2.0