fyra bilder med text

 
Helgen som gick i fyra bilder. Erics försök till att vinna rabatt på Freeport. Det gick sådär för att samanfatta det positivt. Louise försökte nå högre än de andra 65 000 människorna för att få en bild på the boss. En konsert av en världs artist som inte förstördes av vädret under dagen och den lite gråa himlen som höll sig ovanför oss. 'Fireflies' skapade en enormt magisk känsla runt hela arenan. Tack alla inblandade för en underbar helg. Tack Eric för en underbar vardag. Och påminelse till mig själv; jämna ut brännan i ansiktet eller sminka dig! Panda ögon är inte snyggt!

från ett soligt centrum

 
 
Hade en mysig kväll med mamma och pappa igår nere i stan. Vi åt gott på Fellini och hade allmänt trevligt en solig sommarkväll. Avslutade med kaffe och en träff med Arvid och Karin. Ingen dum kväll det inte!
 
Pappan min kan ibland upplevas som lite förvirrad. Innan vi fått maten beskrev han utförligt hur hungrig han var. När maten kom tystnades pappa och när han sen lägger ner sina bestick säger han: Oj, jag har ätit med två gafflar! Hahha. Inte konstigt att han hade tempo på matintaget. Effektivt var det! Mamma sitter bara och skakar på huvudet och lägger snabbt ner en kniv på hans tallrik så inte folk skulle se detta! Sorry mor, men jag tror det var försent!
 
Idag åker vi till Göteborg. Men först jobb, Höganäs och fotboll!

En sommarkväll i juli

 
Hade en mysig gårdagskväll tillsammans med Eric och Johanna. Hade tidigare bestämt att jag och min bättre hälft skulle åka ner till malmö men eftersom golf ibland drar ut på tiden blev detta flyttat till nästa vecka när mer tid finns. Istället ringde jag Johanna och sen begav vi tre oss ner till campingen för lite god mat, trevligt sällskap och en sommarkväll utan dess like. Hade kunnat klaga på en del men väljer istället att fokucera på de delar som var perfekt; de tre ovan!
 
 
 
 

let it shine

Tror inte jag bara talar för mig själv när jag säger att vardagen blir lättare när solen skiner som den gör just nu. Inte så, jag gillar min vardag annars också, men det är skönt att veta att vädret är på ens sida. Som igår kunde vi sitta och planera massa inför kommande läger utomhus och jag och Eric kunde sen också sitta och njuta av kvällen fram till sängdags. Det är så sommaren ska vara!
 
Och idag visar solen sig från sin bästa sida. Har planerade utomhusaktiviteter på jobb så jag ser fram emot att styra cykeln dit!

Helgen som gick

Hade som tidigare nämt en roadtrip med min käre far i fredes. Destinationen var Eslöv där jag var på en outlet. Kan nu i efterhand konstatera att jag hade nog för höga förväntlingar på att jag skulle hitta massor där och att pappa faktiskt hade rätt när han var lite negativ till idén. Men fick med mig hem två fina plädar/filtar och två krukor. Passar perfekt här hemma så ska inte klaga! Eftermiddagen spenderades med förberedelser inför kvällen och det betyder pizzabak. Blev inspirerad av Ernsts, som jag annars har svårt för, pizzor och gjorde mina egna och bjöd hem föräldrarna på. Mycket uppskattat och jag har nu en ny favoritpizza!
 
Hade dejt med Sara i lördes morse och spenderade timmar med henne nere i stan vilket är ett bra sätt att starta en bra dag på. Blev en träff med gabby och Carl också, syskonen Andersson med familjer innan jag avslutade med ost och vinkväll med min bättre hälft.
 
En söndag i stugan och en söndagskväll med glass på campingen med en fin Nina och en fin Eric avslutade helgen perfekt.
 
Idag var det back to work och jag klagar inte!
 
 
 

Lördagsstart

Frukostdejt med fina Sara! Lördagen kunde inte börjat bättre!

Je t'aime

 
Jag vaknade till sommarsol. Den gick i moln, men visar nog sig snart igen. Så tar på mig fina sandaler. Dom har inte blivit använda flitigt i sommar. Jag ♥ sandaler!
 
Nu ska jag och pappa på roadtrip. Jag har övertalat honom men jag vet att han mer än gärna spenderar sin fredagsförmiddag med sin yngsta dotter.

babe, im home!

Jag är på benen och har nu vilat upp mig i några dagar.
 
Fick lovat doktorn att stanna hemma hela veckan och vila upp mig och även om jag höll med bara för att få åka hem kan jag nu konstatera att det var ganska klokt! Även om huvudet velat mer har kroppen sagt sitt och verkligen fått säga sitt. Men idag tog jag mig ut för en fika med fina Emma nere på Slottet. Hem och fick besök av Frida, Vincent och sen även Johanna. Mysig dag med fina människor.
 
Hade gärna velat ta tag i att ändra om på bloggen lite. Men har liksom kommit ur det lite. Var börjar jag? Kanske får bli helgens projekt. Har ni några förslag är de varmt välkomna.
 
Ska ta mig lite kvällsmat framför tvn och se om jag hittar någon film att somna till!

Några få

Blir bara några få rader här just nu. Är för tillfället inlagd i Lund för njurbäcksinflamation. Har haft någon infektion ikroppen som tagit sig upp till njurarna! Va skönt att det inte gick snäppet värre! Efter några dagar här är jag nu på bättringsväg och jag ser fram emot att åka hem. 
 
Avslutar här och hoppas jag snart är på benen igen! 
 
 

sunny sunday

Har haft en fin dag med massa roligheter. Frukost med mamma och Louise på besök. Sol, sol, älskade sol! Hämtade Märta och Astrid med Nina och begav oss till campingen för glass och lek innan det bar av mot brandstationen för ett besök hos Tom. Småtjejerna fick presenter och fick testa på massa roliga saker. Bra fixat Tom! Avslutade en härlig söndag med grillning hemma. Bra fixat Eric!
 
Ja, härlig söndag! Imorgon jobb och flygning står på schemat.

Yatzy och vinst

Min kväll har bestått av middag ute på altanen bland molnen. Tvårätters blev det eftersom jag fick spöat Eric i en spelefterrätt. Siffrorna talar sitt klara språk! Nu är det spelkväll här hemma men jag intar soffposition och fortsätter njuta av min vinst!
 
Har inhandlat och påbörjat mitt hemmaprojekt. Insåg att en svartfärg blev bättre här hemma så fick målat den svart. Imorgon åker den upp. Hade velat hitta små fina klädnypor. Någon som har en idé var?

Dagens hemmaprojekt

Ska på jakt efter en armeringsmatta med mamma. Hittade denna fina inpirationen i nya nummret av Allt i hemmet som kastades in genom brevlådan igår. Hur fin är inte den? Tänkte att jag skulle sprejmåla mitt grå/silver innan det sätts upp på väggen i hallen. Får hålla tummarna för att vädret tillåter att jag gör detta utomhus.
 
Får inte glömma att hitta foto/bilder att sätta upp sen. Och fina klädnypor. Men en sak i taget!
 

juni blev juli

Vi är nu inne i juli, vecka 27. Jag & Eric är inne i vecka 27. Tiden springer, fort, fort fort! Om en vecka är det planerat att vår familj ska bli större med en nykläckt systerson. Så denna veckan får gärna springa på fort så vi får träffa honom!
 
Dagen har för övrigt varit mycket trög. Huvudet har inte hängt med och kroppen ska vi inte snacka om! Men har blivit massa gjort både på jobb och efter så ska inte klaga.
 
Sen har jag fått en överraskning av sambon min. Barcelona - United i augusti och en natt i Göteborg. Inte illa pinkat en måndag, tisdag, onsdag eller lördag heller för den delen. Tack fina du!
 
 

livet leker med enkla ting

 
Har haft en fin dag med finaste Nina. Vi styrde färd mot Enkla Ting där det blev både fika och lite shopping. Funderar fortfarande på lite till som gärna hade fått följa med mig hem, men fick vara vuxen och tänka igenom det en extra gång.
 
Ska fortsätta kvällen med sista fotbollen. Blir grillat, potatis och en god sallad till middag! Man ska ju utnyttja solen när den väl visar sig framme.

morgonkaffe

 
Börjar dagen med mitt morgonkaffe.Guld värt denna trötta söndag!
 
Hela veckan har spenderats nere på stranden med sambacup. Jobbade sista dagen igår och har därför en välförtjänt ledigdag idag. Och den ska jag spendera på bästa sätt; med en roadtrip med fina Nina. Ikväll blir det med stor sannolikhet fotboll och lite gott grillat! 
 
Ska först börja dagen med en söndagsfrukost med min bättre hälft så nu kallar köket!

Min profilbild

RSS 2.0