Gröna fingrar


Vad ingår i en lyckad påsk?

Nu när det är påskvecka får jag klarhet i att påsken som liten var en högtiden efter julatfon. Inte sett bara sett till året utan påsken var stor när man var liten. Det var rullning och målning av ägg, massa god mat, påskgodis, pynt, påskris stuga, lekar & PÅSKÄGG.. Nu lagom till jag tänkte vara duktig och styra upp påsken 2010 inser jag att jag inte har någon aning om var jag skall börja! Dukningen känns som det lättaste och jag har inte ens där någon vidare koll. Vad ska man egentligen äta? Och hur är det med efterrätten? Antar att jag får köpa ett gäng ägg och en tub kalles och hoppas på det bästa!

Det kallas påskpanik !


Onsdag

Regn när jag vaknade denna onsdag är kanske inte det man hoppades på igår när jag gick och la mig. Men detta går ju inte att påverka så antar att man får köpa det bara! Idag blir det bara en hemma dag med lite plugg och slappande. Skall läsa det jag inte läste igår plus dagens dos. Hinner jag kanske jag börjar på min uppgift, annars får dte blir morgondagens göra. Nu blir det frukost (en aning sent, men jag drog miglite i sängen innan..)

Träningsvärk från topp till tå!


Glass och United ledning betyder ett glatt hem


Skärpning !

Okej! Som tidigare nämnt hade jag en dålig morgon. Resten av dagen fortsatte tråkigt nog i samma tråkiga anda. En frukstansvärd huvudvärk gjorde att jag legat och sovit största delen av dagen. Blev en del läsande, men pauserna (som idag blev många) spenderades sovandes. Vid sen eftermiddag började det hela ordna upp sig och jag återfick mitt vanliga jag. Hann ner till stan och fixa med min fina kavaj och upp en runda till en prickig Astrid som trots vattenkoppor har ett leende på läpparna! Kvalitetstiden försvann, men återfanns lagom till en god middag!

Ikväll blir det lugnt och skönt med fotboll och lite glass. Har insett att det även för en 20+ tjej är otroligt och i detta hushållet allt för underskattat med glass med chokladsås och strössel. Ikväll blir det ändring på det!


Dålig morgon

Usch. Efter en natt där jag inte sovit allt för mycket vaknade jag riktigt trött i morse när klockan ringde. Har tråkig känsla i magen och tråkig känsla i huvudet. Fast antar att jag får omvandla det till att det faktiskt skall bli skönt att sätta sig med näsan i boken! Om känslan är så är något fel!

Solen skiner och lite senare blir det en promenad med massa musik!


Träning

Efter en härlig dag tar jag nya krafter mot kvällens träning. Blir en intensiv träningvecka med fyra gemensamma innebandypass och förutom vanliga passen innefattar både långfredag och påskafton träning! I veckan kommer det såklart hinnas med mycket mer än det och jag ser fram emot allt som komma skall. Idag har jag och Nina tagit en promenad ner i stan, fixat ärende och tagit en fika. Blev en tur inom mamma och pappa och lite soffhäng.

Imorgon blir det mycket plugg och kvalitetstid med min käraste. Får se vad vi hittar på men antar att jag får ge med mig att det blir en kväll i fotbollens tecken med tanke på matcherna som visas.. Men vad gör man inte !

Nu är det strax träning!


Sara 25 år & examen i bilder












Fotograf: Issa


Påskvecka..

..brukar betyda lov och ledighet. Eller brukade! Men på högre studier eller i alla fall på den skolan jag går nu finns det inget som heter påsklov. Lite tråkigt kan tyckas eftersom det hade varit underbart med en veckas ledighet och bara njuta av den ledigheten. Men eftersom jag tycker jag behövde en sovmorgon efter en tentavecka tog jag ledigt på förmiddagen idag. Inte precis som någon i skolan kommer sakna mig, jag läser ju på distans! Efter en lång frukost blir det en tur ner till stan för lämnande av böcker och hämtandet av nya!

Kaffe, yoghurt och en macka får inleda måndagen!


Ett samtal senare

Ikväll har det blivit mat framför tvn med mina kära vapendragare. Nu visas fotboll på tvn och vissa av oss är mer roade än andra. Jag hade hellre hoppats på en film, men blev tråkigt nog nedröstad!

Efter ett samtal vid fem halv sex fick jag och Nina fick reda på att Falcons duktiga tjejer gått till final i DM och beslöt vi oss att snabbt styra bilen mot finalen. Tjugofem minuter senare befann vi oss i hallen och hejade fram tjejerna till vinst. Det blev en spännande final som avgjordes i sudden. Stort grattis till er alla!







Kavaj


I Göteborg fanns min skönheten. Eftersom syster med familj är där är den inköpt och på väg hem till mig (imorgon!) Tenta-lyx kallar jag det!


I m d o n e !

Tentan är för två minuter sen inskickad vilket betyder att jag till fullo nu kan njuta av en söndag utan några som helst måsten. Eller ja, för andras skull och min egen är duschen ett måste men det räknar vi inte! Bättre sent än aldrig är det nu också dax för frukost.. Fast, egentligen är ju klockan bara strax efter ett!


Oboj med mjölk

TACK UNDERBARA SARA (och alla ni andra) FÖR EN RIKTIGT HÄRLIG KVÄLL IGÅR!

Vaknade trött, otroligt trött, vid tio. Orkade oavsett om jag ville det inte somna om utan släpade med täcket ut till soffan där jag i skrivande stund befinner mig. I takt som minuterna går blir jag mer och mer pigg. Känner dock att jag är i stort behov av frukost men antar att jag väntar med det till Eric vaknat. Kan kanske få honom att gå och handla en god sådan. I väntans tider får jag istället dricka min oboj med mjölk.. Ge mig rostebröd och kalla mig då för 14 år igen!


Nu kööör vi !

Nu är jag klar och väntar bara på Johanna som skall komma hit innan vi skall bege oss mor Frida. Klackarna åker på men de platta skorna får åka med i väskan då jag har ont i min hälsena (men det tänker vi inte på ikväll!) Idag skall vi fira Sara, som både tagit examen och fyllt 25 år, ordentligt! På mig har jag min nya fina jeanskjol..


Inhandlat

Fler än jag som har en idé om vad som skall handlas och sen kommer hem med allt annat än just det? Idag var inget undantag. Kavajen som stod på listan var slut i hela regionen så om det blir ett köp av den blir det på internet. Istället fick jag med mig två kjolar, två tröjor, en klänning och lite smått hem. Bra shopping som inte skadade börsen allt för mycket gillas!

Nu tänkte jag ta tag i lite plugg innan det blir styling för ikväll! Vid halv fem skall jag vara duschad och klar och befinna mig hos Frida för håruppsättning. Tre timmar dit ändå finns en liten stress inombords!


Min profilbild

RSS 2.0