Tenta imorgon


Imorgon är det första tentan för termin tre.
Har dock lite ångest för jag har inte pluggat ett skavtt sen i onsdes, men vet inte
vad jag ska plugga på så ganska svårt. kan bara hoppas att det går bra ändå.
Skulle egentligen hämta Steven/Pelé imorgon, men blir på tisdag. Längtar!

Idag har det varit lite bandy i IH och sett FHH vinna över Röke.
Gårdagen spendenderades med Nina. Blev en roadtrip till Kävlinge
till Frida, eller ja det är ju mer Björn som bor där, men Frida var där igår.
Såg Epic movie och jag har en sak att säga:
Förlåt Nina, Frida & Björn, jag trodde den skulle vara bättre : )

So long folks.


Ett tips för en tråkig lördags kväll


image70

HYR ; )


Vad händer egentligen ?


Vart man än tittar ser man något som är fel.
Ibland blir jag arg,ledsen och irriterad. Jag kan erkänna, jag tror nog gott om människor tills det att dom visar motsattsen. Det kan göra en så himla besviken och sårad när detta sker. Runt om i världen händer det skit dagligen: Självmordsbombare på Maldiverna , våldtäcksmän här i sverige, doping som förstör sporten och kidnapning och massa annat skit... Människor kan verkligen bete sig som den minsta varelsen på jorden..


Grattis AIF !


2 - 0 till Asmundtorp mot Limhamn idag. Helt underbart skoj för dom att Klagshamn tappade poäng i sin match också ju.

SLUTSATS: AIF spelar division 2 nästa år !


Orientering, Idol & AIF.



Igår hade vi orientering i skolan, eller rättaresagt banläggnings övning. En blåsig jäkla fredag skulle 25 elever från malmö högskola ut i Torups skog och lägga ut kontroller för orientering. hade detta varit en tisdag hade jag inte heller sett det som jätte skoj, och nu ännu mindre en fredag eftermiddag. Väl ute i skogen ändarades dock mina tankar om banläggning. För fyfarao vad Vicky och Emma kan va roliga. Ni kan nog inte tro det när jag säger det, men det kan dom ;) Tack babes för att ni förgyllde min fredags eftermiddag i Torupskogen..

Igår kväll var det Idol-fredag. Kan inte mer än säga att jag hoppas innerligt på att hon den där blonda från malmö vinner, eller killen som hade röd baser i början. (Kan ha varit en mössa också, inte helt säker) OCKSÅ TYCKER JAG DET VAR MICHEL SOM SKULLE GÅTT VIDARE AV DOM SOM SATT LÖST. men men, kan inte göra ngt åt det nu, utan blickar framåt : )

Idag har förmiddagen spenderats med att inhandla lite smått och gott åt lilla Pelé som kommer på tisdag. (Pelé, eller Steven Gerrard som den heter nu, är vår blivande member of the Andersson/Laurenius lya. Men man kan ju inte ha en Liverpool kattunge, isåfall skulle det variten C.Ronaldo eller en Rooney. Jag ser gärna annars att den heter Giggs, men vi får förhandla tills tisdag) Bild kommer snart upp på rackaren..

Nu ska jag och Nina ner till stan och ta en tripp i Landskronas alla nya och fina affärer sen bärdet av mot Landskrona IP och heja fram Asmundtorp IF till serieseger,eller i alla fall en kvalplats upp till tvåan. Håll tummarna vid 15.00 folks!

Ikväll blir det kanske en liten utgång med Nina.Kanske även Zutt och hennes "gäng". Får se vad som händer. Zutt fyllde för övrigt år igår. 21 gamla år, herregud :) Stort grattis igen vännen..



Dagens youtube.com


http://www.youtube.com/watch?v=U1VmGjJJFrc
Haha..


Hot hot hot.


image69

Kalla han va ni vill, men het är han..



Dagens youtube.com


http://www.youtube.com/watch?v=xg5IcZ4w9qo

Don't drink and...



Miss har förresten blivit Mrs.


Idag har min syster varit en Fru Wagner i en vecka och tre dagar. Känns konstigt att hon inte längre är en Andersson som oss andra, men Wagner blir nog bra med tiden ; ) 

 




halsont och dålig match.


Igår var det som jag skrev då, seriepremiär. Var en fruktansvärdt dålig match. Vi spelade inte innebandy och mötte ett lag som inte heller spelade bandy. Men efter detta kan det ju bara bli bättre. När slutsignalen tjöt stod det 1-4 på tavlan, vilket är vinst till oss. Nu siktar vi mot nästa match, och den blir mycket bättre ska ni se...

Idag är det tisdag och skoldag, men går bara halv tre till fyra. Idag ska jag dock stanna hemma från vårt isspel som står på schmat. Känner mig liite matt och hängig. Känns som man är i början på att få en förkylning med halsont och snuva. Men den vill inte riktigt slå ut. Hoppas det blir bättre tills imorgon.. Får ta tillfället i akt och läsa/räkna lite biomekanik idag, tenta på måndag.. 


Då var det seriepremiär.


EFTERLÄNGTADE SERIESTART! 
Ikväll bär det av till Örkelljunga för första matchen för säsongen. Update kommer imorgon (om ni har tur och om vi vinner, annars får vi se hur det blir med det.. )

"I have my moments..."


Katten Tufsen..


blocket.se finns som ni kanske vet anonser på det mesta. Jag va precis inne och kollade lite kattungar när jag läste: 75% perser, 15% bondkatt. Okej ! 90% katt, det är väl inte konstigt att dom bara vill ha 200 kr för den stackaren... Stackars Tufsen. Så om någon inte är säkert på att skaffa katt,men har haft funderingar kring det kan ni kanske ta söta Tufsen. För då har ni bara 90% katt...


Idag börjar mitt liv..


Idag är det ingen vanlig dag utan en mycket mycket bra och speciell dag. Idag är det dagen vi alla bra människor världen över ( eller ja, i alla fall i Sverige ) har väntat på. Idag börjar vårt liv igen, idag börjar Gray's anatomy.

Det ska såklart ses med andra Gray´s fantaster, så ikväll blir det Bästa Onsdagen med Tulle & Nina. Kanske Tuller även bjuder på en och annan smoothie. Hon är en rackare på att göra dom, ni måste smaka för att förstå. Innan Gray´s blir det middag med pappa och lite räknande.

Igår var det match för FFF. Mötte KFUM Malmö nere i malmö. Slutade 5-3 till dom, men kan inte säga att jag inte är nöjd. Vi är nya i tvåan och dom spelar i div 1. Bra jobbat girls! Vad nina än säger gjorde jag tredje målet. Hon tror att hon kan komma tillbaka till falcons och börja sno mål från andra. Nej du Nina Molin, akta dig, jag ger snart igen ; )

Imorgon är det skola igen, efter en dags ledighet. Efter det blir det lite träning sen litet möte för att planera lagfest! Aldrig fel :)

image53
Smoothie ala Tulle : )


Jag är en bra tvättare, nu ialla fall.


Just nu tvättar jag för (tror det är) andre gången sen vi flyttade in i lägenheten.. Bör tillägga att det var innan jul någon gång ;) Jag är inte speciellt bra på att tvätta, sist råkade den vita tvätten bli rosa, men jag är en rackare på massa annat.. ( bland annat laga mat, äta godis och dega på söndagar)

Ikväll är det mys med bästa Tulle, det innebär många trevliga timmar hemma hos min vapendragare. Idag ska vi även traska till Cittan (city gross) för att införskaffa oss lite frukt & bär.

Annars ? Nej idag är det bara tvättningen & Tuffe Tulle som får plats i bloggen..



DISSAD MED STORT D !


Dagen började med att jag vaknade klockan nio efter att ha sovit i ca elva timmar (Vilket jag behövde!) När jag vaknade satt jag mig framför tv och funderade på om jag skulle ta mig till skolan eller ej idag eftersom vi inte skulle ha något som var obligatoriskt eller jag kände att jag behövde gå på. Men samtidigt så ville jag se uppvisningen som skulle vara och kände mig dum om jag inte gått dit och inte gjort ngt speciellt hemma heller. Men var det lönt att åka ner till malmö (som förmig tar ca 1h) för mindre än en timmes lektion/uppvisningn? Jag skickade meddelande till Emma och rådfråga henne om hur hon skulle öra. Vi bestämde oss för att åka dit för uppvisningen men åka hem efter. Mitt tåg jag skulle ta skulle vara inne tio i elva och lektionen började elva, helt perfekt. Jag tar buss nr 1 för att byta till buss nr 2 och åka vidare till L-a station. Jag var där vid tio över och tåget gick tjugo över. PLING: Tåg till lund och malmö har ny avgångs tid 10.30. PLING: Tåg till lund och malmö har ny avgångstid 10.35. okej tänkte jag, dom kör säkert in tiden och jag är i malmö vid lite innan elva och får springa bort till högskolan som inte ligger så lite bort och blir kanske fem minuter sen. Men nej, tåget är inne femöver och jag och emma springer till lektionssalen och rusar in där. men ack sa bagaren, där var helt tomt. Vi springer tillvårt andra alternativ på sal och kommer inte in utan kort.. vi får då knacka på dörren och lite halvt pinsamt smyger vi in och klockan är då kvart över. Femton minuter senare är vi på väg hem igen, uppvisningen tog inte längre tid.. LÖNT!! (Dom var jätte duktiga men kändes inte jätte lönt att åka dit för det)

Vad har mer hänt idag ? Jag och Nina  har spenderat dagen nere på stan. Trevlig fika ochlite shoppande. Mysigt! Sen pratade vi lite med tuller som dissade mig två gånger.

Diss 1: Tulle ville inte få besök av maria och nina när vi var typ utanför hennes jobb
Diss 2: Jag och Tuller skulle egentligen spenderat kvällen ihop med mysig kvällsmat och tvn, men dissade mig för arbetskamraterna. (TULLE DET ÄR INTE HÄLSOSAMT ATT JOBBA FÖR MKT!)

Nu är det strax bandy med FFF...

So long!



Min profilbild

RSS 2.0