Jag har en bästa vän.



(Om henne kan ni läsa imorgon)






Soliga måndag



Efter min lediga helg är det nu dax för en ny måndag med jobb. Börjar inte jobba från två så jag hinner ligga lite på stranden med min vän Nina innan det är dax för keng. Helgen i stora drag då; fredagen bestod av grillning, sveriges match i soffan för att sedan bila till helsingborg och Olymipa för att se Italien - Tyskland. Lördagen var lillens dag. Namngivning och hjälp behövdes från tidig morgon. Blev lite fest på kvällen och jag kom hem med mitt hjärta och var mycket nöjd med dagen. Stora delar av söndagen spenderades på stranden med Eric och Ek, därefter grillning och sedan en glass på campingen. Det är vad jag kallar en lyckad helg med härligt umgänge!

Nu ska jag ta min monark till Nina !




Italy får vänta.



Mina nerver kryper på utsidan av kroppen!  Inväntar förlängningen med spänning. Oavsett hur detta går gillar jag det unga nya landslaget riktigt mycket och tror att detta kommer blir rikigt bra i framtiden.. Men just nu håller jag tummarna hårt för att detta skall bli en härlig svensk dag! Italien får vänta och jag tillsammans med Louise och Eric kommer bli dom jobbiga jävlarna som kommer sent och tränger sig för att nå sina platser!





Kom igen smågrabbs.



Sitter just nu i soffan och lyssnar till sveriges härliga nationalsång som spelas i Göteborg.. Låter fantasiskt, vädret är underbart och spelarna ser taggade ut. Tror nog det skall ta små gula laget till final nere i malmö. Vad tror ni?

Själv skall jag se Italien ta sig an Tyskland i Helsingborg om någon timme. Innan dess är det griillning hos Louise in sen bär det av till norr.


KOM IGEN SVERIGE!




irriterad, förbannad och besviken



Min dag började bra, riktigt bra! Sovmorgonen gjorde att jag kunde sova ut vilket var välbehövligt. Bestämde mig efter många om och men för att åka ner till stranden med Johanna och Rebecka innan det var dax för jobb.. Blev ganska slappt eftersom det var mycket folk på stranden, så jag satt mest och klurade på ett korsord sen nittonhundra frös ihjäl. Jag älkar verkligen värmen som kommit in. Låt den vara här för att stanna! Blir dock tungt eftersom jag skall jobba sju till sju imorgon och kan därför inte nyttja den till fullo. Men än är det inte höst, visst? 

Efter jobb blev det turbo bilen till nordligare breddgrader och en liten match sett från läktaren. Var trevligt trots udda måls förlust. Trevligt är inte vad man kan säga om andra saker gällande samma sak. Därav överskiften! Punkt! 









Den som inte söka vill finna



Eftermiddagen har spenderats med min bättre hälft i Helsingborg där det shoppades till lördagens "kalas". Blev nästan bättre än jag hade tänkt och nu återstår bara en liten sak sen är det hela klart! Förhoppningsvis blir mitt hjärtegull glad och kanske till och med säger "moster" som sitt första ord till mig. Haha, jovisst!

Blev en trevlig dag i alla fall och en tröja och en klänning hittade även mig och fick därför följa med mig hem. Båda två hänger fint i min garderob och väntar med spänning på att bli uppvisade för omgivningen.

Resten av kvällen kommer bestå av fotbolls tittande i soffan. Lite glass kommer med stor sannolikhet också att slinka ner om jag känner mig själv rätt...




Barnvaktsdag ger bilder















Midsommar 2009 i text och bilder.



Jag gillar midsommar! Det är en härlig högtid som skall, utan undantag, firas med nära och kära. Detta året var inget undantag. Louise skall ha en stor stor bamse kram för att ha fixat allt så bra. Du är verkligen en pärla. Hon har bakat och donat för att gästerna skulle bli nöjda. Och nöjda var vi allihopa. Det blev bra från eftermiddag till sen natt. Dagen inleddes med U21 match följt av mat. Därefter blev det kubbturnering (som såklart mitt lag bestående av mig, Li, Ek och Mackan tog hem) för att sedan äta jordgubbar och festa vidare. En avstickare till tivolit för lite åkturer satt extra guldkant på en redan lyckad dag. Tack alla som var med och gjorde dagen så bra, och ett extra tack till Louise såklart.
































Betnér mot Mede, vilken dag som helst



Sitter i en skön soffa och kollar på Parlamentet som idag firar 10 år. Men jag är otroligt besviken skall jag säga .. Petra Mede, har hon gjort eller sagt något roligt någongång? Jag kan ha helt fel eller bara fel på min humor men den människan är inte någon som jag hade kallat komiker.. Komigen Tv4, bättre kan ni ! (Var Magnus Betnér är kan man ju undra)






En midsommar present kanske?



Gåta, eller bara sinnesförvirring kan man kanske säga, avgör själv.. 50 g av det och 400 g av det, eller hur var det nu? Jag har i alla fall lösningen och jag tror att en viss person kommer försöka lösa, eller läsa, problemet.. (Blir jag inte bjuden kommer inte tomten till dig! Och ja, det är ett hot.)

Nu bär det av till stranden för vollyboll med fotbollen sen hoppas jag på en kväll med Eric! ♥




På utflykt med LoLo.



Det var längesen jag var så seg som jag varit denna morgon. Vaknade till och från hela morgonen men var ändå för trött för att gå upp vilket gjorde att jag låg och drog mig till halv tolv. Efter en hel jobbvecka är man ganska mör så det var välförtjänt att ligga och dra mig länge. Nu är jag i alla fall vid gjord och redo för att möta dagen. Detta börjar med en tripp till Viken med Louise där vi ska se fotboll. Efter det bär det av mot Sara för matlagning och en trevlig kväll. Bio, stan, film, bowling eller något annat skoj blir det nog ikväll..









Fem studenter är ett träningspass



Igår var det som många av oss vet student här i stan. Många glada miner trots skitväder. I vårt kära lag tog en hel drös små skitar studenten vilket gjorde att vi fick uppvakta fem tjejer på fem olika adresser i stan. Med tanke på att vi inte hittade Matilda blev det bara fyra, men henne får vi väl ta sådär i efterhand. Kvällen slutade nere i stan där jag och min gubbe efter mycket trängsel gav plats för de som firade, studenterna.. Kvällen slutade i en skön säng med en lagom full pojkvän..




Beslutsångest, jag?



Ja det kan man ju lätt påstå. Jag sitter och kollar igenom förslag på olika upplägg för sydafrika resan (det är ett tag tills vi ska dit, men med tanke på att ett tiotal människor till kommer vara där under samma tid känns det som man bör vara ute i good tid) och det är inte det lättaste att bestämma sig vad som låter bäst. Hade det bara varit så att något låtit mindre bra hade det ju varit kanon. Men jag vill göra och se allt vilket krånglar till det hela lite. Med tanke på att vi (bara?) ska vara borta i två veckor och det är ett måste att se våra fotbollsmatcher i två olika städer känns det som om man vill hinna med allt annars där i mellan!

Åh dessa jäkla I-landsproblem.






Mobilnummer ger kunder



Just hemkommen från stan där vi letat som galningar efter det sista inför imorgon. Det hela försvårades när vi kom ner till stan och såg att vår affär (där vi skulle handla typ allt) hade öppet alla dagar UTOM torsdagar. Jaha, måttligt roade kan tyckas? Men eftersom där stod ett mobilnummet till familjen som äger affären tog jag tag i luren och knappade in nummret och berättade om vårt lilla problem som uppstått. Tio minuter senare var affären öppen och vi kunde glatt spendera massa pengar vilket vi gjorde med glädje..

Om en timmes tid är det fika nere i stan som gäller vilket skall bli lugnt och skönt efter fyra dagars arbete i kroppen.. Men nu får jag nog springa in i duschen för att inte skrämma iväg de kära kunderna på caféet.



Midsommar planerat



Louise, du är verkligen en klippa som planerat allt. Men från och med nu skall jag vara tok-engagerad och klä midsommarstången fyra gånger innan nästa fredag, öva dukningen och sjunga upp från och med lördag för att vara redo för en trevlig midsommar.. Nu räknar vi ner dagarna !




Min profilbild

RSS 2.0