Slitna bilder visar en trevlig kväll.





Här förfinar vi inte vardagen utan bilden visar verkligheten...  ;)



På besök hos mamma på jobb.



Man är en go och trevlig dotter när man bara helt oväntat poppar in genom dörren på mors jobb, inte sant? Eftersom jag ändå var i helsingbog kunde jag lika bra ta vändan inom mammas jobb och vänta på henne så hon kunde få en trevligare resa hem (och jag likaså, såklart). Vilken minut som helst skall vi bege oss från detta trevliga kontor på fjärde våningen. Dock hade det behövts en liten färgklick i rummet för att göra mig helt nöjd. Men jag antar att jag kan stå ut de få gångerna jag är här uppe längre än fem minueter. ( Skulle avsutat inlägget med en gullig bild på min mor men tyvärr finns där inga bilder på denna datorn! )

Hem sen iväg och fixa och dona inför lördagens partaj.



Regn och grått gör ingen på bättre humör.



Studera i helsingborg står på schemat. Jag och min lilla ängelholms påg skall försöka klura ut meningen med livet. Eller i alla fall meningen med fysik. Jag hoppas verkligen jag får ett sånt där helleluja moment och allt bara på en sekund går från suddigt till glasklart! Annars idag? Ja, jag och min stela nacke skall försöka ta oss till träningen, kanske även ner i stan en runda om vi hinner. Har lite att fixa innan lördag och vet i tusan inte när det skall hinnas annars.. Håll tummarna på att mitt fjäsk för skorna lönade sig och att dom kommer med posten idag eller imorgon, annars är jag ganska körd!

So long my fans.


idag är det onsdag



Idag ringde klockan sju. Idag gick jag upp halv tio. Det kallar jag snooza. Det blev en sen kväll eftersom träningen igår följdes av mat, godis och film hos Lian med Tulle och Gabby. Det är vad jag kallar ett bra sätt at avrunda en annars helst vanlig tisdag. För andra natten i rad sov jag riktigt dåligt. Detta berodde nog mest på att jag hade en frukstansvärd huvudvärk eftersom jag på träningen gjorde ett fritt fall " with no hands" som Tuffe Tulle så snyggt sa. Men huvudet mår lite bättre idag, i alla fall min högra sida. Så inte ens det kan jag skylla på för att komma undan skolan. Lika bra att traska iväg till stationen nu för på tok för många timmar i malmö i eftermiddag..

Tack och hej.

Efterlysning:
Huvudvärkspiller, stödlärare i fysik (med mkt tid och tålamod), nya kläder, tid och motivation.




Det är en solig tisdag



Jag gillar värme, jag älskar solen. Ge mig sommar !

Idag vaknade jag av att solen sken rakt in i rummet vilket var en perfekt start på dagen. Jag som annars sover som en stock har inatt inte haft bästa sömnen. Lite magont och huvudvärk har spökat. Vill egentligen bara lägga mig framför tvn och sappa mellan alla obetydelsefulla pogram som går från åtta på morgonen tills sen ikväll, men det hade inte blivit något bra av det. Ska ta tag i mig själv, ringa om klipptid, duscha sen studa lite. Idag är det ju träning för att sen umgås med underbara Li och fantastiska Tulle !

Nu frukost!



Ni slipper mitt knasiga huvud !




För nu kallar träningen. Ja, det är synd om mina lagkamrater!
Tack å hej!


I skolan fyra timmar före matchstart.



Hej lovers.

Ny dag, nya tag. Sitter i skolan och har faktiskt gjort det ett bra tag nu, trots att min lektion inte börjar från ett idag. Ni tänker säkert: "Vilket jävla kålhuvud hon är, hon kunde ju ha sovit många timmar längre. Idiot!" Och ja, jag klandrar er inte, jag har tänkt ungefär samma tanke en hundra femtio gånger den senaste timmen. Men vad gör man inte för att fatta lite bättre! Mitt kaffe och mobilen känns som en räddare i nöden när fysiken blir för tråkig. Plus att jag räknar ner minuterna tills det är dax för lunch. idag är det inte vilken lunch som helst utan det står lunch med Emma på schemat. Förut var dessa luncherna vardagsgöra, men eftersom min vapendragare har lämnat mig nu för matte nördarna blir det lite förre av dessa. Annars då? Jo helgen har varit trevlig. Träffade en favorit, blev lite innebandy och allmänt lugnt. Nästa helg blir det lite mer av en upp-tempo-helg då det är dags för min kära bror att bli make och hans underbara fästmö skall bli en riktig Andersson. Plus att det även står lagfest på schemat då vi samma dag spelar vår sista match för säsongen! Men men, det är bara måndag och det är en hel underbar vecka fram tills lördag..

Nu skall jag terromessa sara om lunch.

Make love, not war!  ; )



Min kärlek Ben(&Jerrys)



För lite mer än 22 år sen föddes en liten tös på helsingborgs bb. Flickan fick namnet Maria och såg ut som en liten importerad kines unge på grund av sitt mörka hår, sneda ögon och gula hy. Hon var yngst av tre syskon, vilket hon trivdes riktigt bra med då hon ofta blev skyddad då de stora barnen var elaka. När hon var (nästan) sju år   gammal började hon på seminareskolan där hon gick i hela sex år. Där efter bar det av över gatan och vidare till den stora skolan, G-a. Trög som hon var valde hon natur på gymnasiet i stan där hon spenderade tre år. Dock hade även det sina ljuspunkter, mest i form av Emma och Sebbe. Skoltrött tog Maria ett uppehåll med studiera efter dessa tre år och begav sig till England med sin vän Sofia. Där spenderades flera månader där hon lärde sig massa nytt och hade fantastiskt roligt. Det var också i detta land en ny kärlek kom till hennes liv. Flera dagar i veckan begav hon sig till affären, ofta tillsammans med sin vän, för att ta del av kärleken. Det gick inte många dagar utan att kärleken fanns i hennes tankar och när hon hade kärleken hemma kunde hon inte hålla sig länge tills hon hoppade på den. Det var en kall och mörk febuaridag som jag lämnade min kärlek i storstaden. Väl hemma i kalla Sverige fanns många andra ljuspunkter i hennes liv, men det var något som saknades. Men en dag, solen måste ha lyst klart, så gick hon in i en affär i Landskrona och där borta ser hon sin kärlek. Precis som hon kom ihåg kärleken sken kärleken med värme.. Flickans liv var komplett och alla krig i världen slutade plötsligt för en stund..

Tack för alla trevliga stunder, Ben !



Frys tiden för allt i världen.



Tror jag får lite smått panik ungefär trettio gånger om dagen. Jag brukar inte annars känna mig stessad eller panikslagen men just nu är min hjärna inställd på att få panik varje timme eftersom jag tänker på den jävla kommande tentan ungefär hela tiden. För-helvetes-jäkla-skit, jag kan inte mö och varje gång jag skall plugga är det som att Gud eller Jon eller vem det nu är som gör en trött häller tio liter sömn pulver på mig. MEN! Jag skall klara den, jag är inte rädd osv. Säger jag detta hela tiden i två veckor kanske det fastnar.

Kvällen skall i alla fall spenderas med trevligt sällskap i helsingborg till melodifestivalen. Är en sliten men ack så trevlig Mary som skall bege sig till tåget snart. Blir nog ett stopp inom kvantum för inhandlande av godis. Det är ju bara lördag en dag i veckan, likaså söndag!

Enjoy !



Det är fredag.



OCH DET GILLAR VI SKARPT!

Ska träffa Johanna om två minuter typ, så hinner inte skriva mer nu..

Njut av en härlig fredag!


Let's play hide-and-seek.



Den är hittad. Helt otroligt. Fantastiskt och perfekt.
Jag fick leta, men det gav bra resultat!
Jag vill nu och nu och nu..

Mer än så blir det inte nu, men det lär komma mer  ♥



Efter en fika på stan.



Om ganska precis 30 minuter skall jag befinna mig på IH för att träna med mina tjejer. Därefter blir det planering inför camp skåne imorgon för att sedan träna själv. Så idag blir det mycket tid ute i Ih men allt är bättre än hemma framför fysikboken. GAH, jag får smått panik när jag tänker på att jag faktiskt skall sitta och skriva tenta i 6 h, ja ni läste rätt, om sisådär två veckor. Lika bra att ni dödar mig nu!

Nu kallar hojen på mig.



Ge mig en spa-dag eller en resa till solen!



Jag ber inte om mycket här i livet, men jag hade behövt lite avkoppling för tilfället.
Kanske en resa till värmen, en spa weekend eller bara filmtittande nerbäddad i soffan 
i sisådär fyra fem dagar.. Varför inte en dag som bara består av one tree hill tittande och
med god mat.eller ett långt bad följt av helkroppsmassage.. GE MIG !

Äh, nu ska jag kolla resor.


Orkar inte skriva, men bjuder på helgens sötaste.





Mer Mary åt folket.



Ja, det är slagorden.
Känner dock att det inte finns så mycket att fylla i med, just nu är det ganska lugnt på västfronten. Ska strax bege mig till skolan för att avnjuta än en fysik föreläsning i fyra timmar. Vaknade i morse ganska trött efter att ha somnat allt för sent. Gårdagen bestod av shopping på väla för att sedan åka ner till Malmö och spela match. Fick lika och delad pott därnere. Ikväll vet jag inte va som händer, några förslag? Imorgon blir det förhoppningsvis en liten romantsik middag för två. Den som lever får se. Nu ska jag skynda till bussen som skall "frakta" mig till tåget. Seriöst, frakta är är något man gör med en säck potatis, inte en bunte människor på tåget från storstaden. Skärpning tågpersonalen!

Have a nice day people ! 



Min profilbild

RSS 2.0